בת הזוג שלי ואני חזרנו עכשיו מאיטליה. עצרנו בדרך לאתר בדקטלון ושנינו קנינו חליפות ב90 יורו כל אחת והן עשו את העבודה נהדר. בנוסף, כשהגענו לאתר ראינו שהרבה אירופאים גם כן קנו חליפות שם. לא נכנס לאף אחד לכיס אבל נראה לי בזבוז להוציא אלפי שקלים על חליפה בשביל שבוע גלישה בשנה במקרה הטוב.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי Doron3261929
-
RE: קניית ביגוד בססטריירפורסם בפורום סקי וסנובורד
-
RE: סקי בבנסקו בולגריה בסוף ינואר-מומלץ??פורסם בפורום סקי וסנובורד
הייתי בנסקו ואכן יש תור בבוקר לגונדולה ולוקח יותר זמן להגיע למסלולים ביחס לאתרים אחרים. אבל, זו לא סיבה להוריד את בנסקו מהפרק. גם כי היחס בין המחיר לתמורה הוא גבוה וגם כי העיירה ממש חמודה ויש בה מלא דברים לעשות. בנוסף, היא נמוכה לכן נעים להסתובב ברגל בערב בלי לקפוא.
בקשר לגונדולה בבוקר, יש בשעות העומס תגבור של הסעות לאתר ואם אתם ממש לא רוצים לעמוד בתור אתם יכולים לנסוע במונית.
תהנו!
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Doron3261929
-
RE: השכרת רכב מג'נבהפורסם בפורום סקי וסנובורד
תודה.
זה הרבה בירוקרטיה לקבל את המדבקה בצד השווצרי? לא רוצים לבזבז הרבה זמן בשדה. יודע מהי העלות של מדבקה כזו?
-
השכרת רכב מג'נבהפורסם בפורום סקי וסנובורד
שלום לכולם,
מתכנן לנחות בג'נבה ולסוע לאלפים הצרפתיים. הבנתי שלשדה התעופה יש צד שווצרי וצד צרפתי.
האם ניתן ללכת ברגל לצד הצרפתי ולשכור בו רכב או שזה דורש נסיעה?
תודה
-
RE: Sim card באיטליהעדכון, קנינו סים בשדה התעופה של ברגמו. עלה 22 אירו ל8Gb ללא שיחותפורסם בפורום סקי וסנובורד
-
RE: Sim card באיטליהפורסם בפורום סקי וסנובורד
עם 019 היה לי נסיון מזעזע שנה שעברה, האיש בדוכן שלהם בטרמינל 1 לא תפקד ולקח לנו 50 דקות לקבל את הסים וגם בנחיתה הייתה בעיה עם האקטיבציה. לא אעשה איתם עסקים שוב. האופציה של פלאפון נשמעת מעניינת.
תודה!
-
RE: Sim card באיטליהפורסם בפורום סקי וסנובורד
תודה רבה.
אני מבין שלא דגמת את העמדה של vodafone בתוך הטרמינל נכון?
-
Sim card באיטליהפורסם בפורום סקי וסנובורד
היי,
נוחת בברגמו ומעוניין לקנות סים בשדה.
מישהו יודע מה העלות?
תודה
-
RE: סקי בבנסקו בולגריה בסוף ינואר-מומלץ??פורסם בפורום סקי וסנובורד
הייתי בנסקו ואכן יש תור בבוקר לגונדולה ולוקח יותר זמן להגיע למסלולים ביחס לאתרים אחרים. אבל, זו לא סיבה להוריד את בנסקו מהפרק. גם כי היחס בין המחיר לתמורה הוא גבוה וגם כי העיירה ממש חמודה ויש בה מלא דברים לעשות. בנוסף, היא נמוכה לכן נעים להסתובב ברגל בערב בלי לקפוא.
בקשר לגונדולה בבוקר, יש בשעות העומס תגבור של הסעות לאתר ואם אתם ממש לא רוצים לעמוד בתור אתם יכולים לנסוע במונית.
תהנו!