שני היעדים מקסימים. אנחנו חובבי מסלולי הליכה ולכן בצפון איטליה כללנו גם את הדולומיטים. אם תצטרכי עצות נוספות אשמח לענות. מניחה שסלובניה וקרואטיה זולות יותר.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי רויטל קריב
-
RE: התייעצות לגבי טיול משפחתי ביולי 2018פורסם בפורום טיולי משפחות
-
RE: בלוג חדש - צפון מערב ארה"בפורסם בפורום צפון אמריקה
תודה אבי!
הלוואי שכולם היו כותבים בלוגים במקום או לפחות בנוסף לשירשורים. כ”כ קשה למצוא את סיפורי הטיולים ולעקוב. אני עדין לא מצליחה להבין למה אנשים בוחרים בשרשור על פני כתיבת בלוג שקל, נגיש לחיפוש, ופשוט לקריאה שמירה והדפסה… אולי מישהו יוכל להסביר לי פעם….

רויטל
-
RE: כסף מזומן בנורבגיה ?פורסם בפורום אירופה
חזרנו עכשיו משבוע מתגלגל כולל שייט, מסעדות, בתי מלון, הליכה על קרחון ועוד ומסקנותנו הן שאין צורך כלל במזומן אפשר הכל באשראי.
רויטל
-
RE: חוות דעתכם על מסלול של 18 ימים באוגוסט לאיסלנדפורסם בפורום אירופה
התחלנו להזמין דרך בוקינג.
Wow החזירו טיסות בקיץ בימים מסויימים. הזמנו דרכם.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי רויטל קריב
-
באיזה מבין הקרחונים בטירול: סולדן, שטובאי או הינטרטוקס מומלץ לבקר?פורסם בפורום טיולי משפחות
אשמח להמלצות באיזה מבין הקרחונים באיזור טירול כדאי לבקר:
סולדן, שטובאי או הינטרטוקס
בתודה,
רויטל
-
מחפשת המלצות למסלולי הליכה עם ילדים מיטיבי לכת בטירולפורסם בפורום טיולי משפחות
אנחנו משפחה עם 3 מתבגרים מטיבי לכת. מחפשת המלות למסלולי הליכה של 3-4 שעות בטירול. המלצות מעבר למסלולי ההליכה הקלאסיים שמופיעים בספר "המשפחה המטיילת" וכו'
תודה!
רויטל
-
RE: טיול עם פעוט באיסלנד? התלבטות שיש לימהנסיון שלי (גם באיסלנד ומוזמנת לקרוא את הבלוג שלי על איסלנד), מחובתנו לעקוב אחרי החלומות שלנו והילדים ישתלבו ויהנו. דווקא בגילאים שציינת יש להם פחות דעות ולכן לפעמים קל יותר (מנסיון). מדינה מההממת והטיול האחרון שהספקנו לעשות כמשפחה לפני הקורונה. כולם זוכרים את הטיול מאד לטובה.פורסם בפורום טיולי משפחות
-
RE: תכנון טיול משפחתי לאיסלנדפורסם בפורום טיולי משפחות
אנחנו משפחה של 5 נפשות ושכרנו דאציה דסטר והינו מאד מרוצים. פרסמתי בלוג מייל הטיול שלנו באיסלנד בקיץ האחרון עם הרבה מידע וקישורים. אנחנו ישנו בבקתות ובישלנו ברב הימים (לא משיקולי כשרות אלא מחיר ובררנות של הילדים). לגבי לאקי יש כרגע רק חברה אחת שמפעילה טיולי סופר גיפ.
רויטל
-
RE: שוויץ או אוסטריה לקיץ 2020?פורסם בפורום טיולי משפחות
תודה יונית. אם נחליט על שוויץ האם את ממליצה על איזור צרמנט? (מזכירה שהיינו כבר שבוע באלפים הברניים)
-
RE: שוויץ או אוסטריה לקיץ 2020?פורסם בפורום טיולי משפחות
הי
תודה על המענה. בדיוק קראתי על צרמנט ונראה מאד יפה. עדיין גם לי יש את החשש להתאכזב אחרי האלפים הברניים. איך בעינייך ההשוואה בין אוץ לאלפים הברניים מבחינת הנוף? בדולומיטים היינו ושם הנוף פשוט שונה ואיטליה מהממת.
יש לי בלוגים על שני הטיולים (שוויץ ואלפ"צ) בפסקה הראשונה אני מציינת שהטיול בשוויץ היה ככ מושלם שלא חשבתי שנמצא עוד יעד כזה. אני שמחה לומר שלמרות שהטיול לאלפים הצרפתיים היה בדיוק שנה לאחר שוויץ לא התאכזבנו לרגע. אולי אפילו ניתן לומר שהטיול לאלפים הצרפתיים היה מגוון יותר עבור הילדים וגם עבורנו. יעד מומלץ מאד!!
-
שוויץ או אוסטריה לקיץ 2020?לפני כמה שנים היינו באלפים הברניניים בשוויץ והחופשה זכורה לנו כחלומית (היינו גם באלפים הצרפתיים). השנה אנו רוצים לנסוע עם הממשפחה המורחבת ואני מתלבטת בין חבל אוץ באוסטריה לבין חבל אחר מומלץ בשוויץ. מחפשים טיולי טבע וקצת אטרקציות לילדים. אשמח מאד להמלצות.פורסם בפורום טיולי משפחות