תודה. לפי הכתוב באפליקציה, כרגע בתוקף רק לביקור בשבדיה ופורטוגל.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי Simon27
-
RE: "חותמת" אלקטרונית בכניסה למדינות האיחודפורסם בפורום אירופה
-
RE: מה המייל של בוקינג?פורסם בפורום אירופה
גם אני נתקלתי בבקשת העברה לחשבון הבנק , למרות שיש אפשרות ביטול. העדפתי לא להתעסק עם זה והמשכתי לחפש מקום שמכבד כרטיס אשראי.
-
RE: שאלות על לונדוןפורסם בפורום אירופהשאלות על לונדון
שאלה 3 - הרבה המליצו כאן על סיור גרפיטי בשורדיץ' , אישית לא ניסיתי אבל זה נשמע טוב.
בקשר לשאלה 4 - אם אמנות ומוזיאונים מעניינים אותך אז יש את האקדמיה המלכותית לאמנות הנמצאת לא הרחק מכיכר פיקדילי.שאלה 5 - לאיצטדיון של קריסטל פאלאס ניתן להגיע עם רכבת מתחנת ויקטוריה , בערך חצי שעת נסיעה ולרדת בתחנת Selhurst ומשם ללכת כרבע שעה ברגל.
-
RE: ברצלונה: יום HOHO וקפיצה לפארק גואלפורסם בפורום אירופה
בהחלט אפשרי באתר של הפארק .
להקפיד להגיע בזמן.
-
RE: מתלבט האם להזמין מראש כרטיסים לאטרקציות -ברצלונהפורסם בפורום אירופה
פלאו גואל הוא ארמון גואל הנמצא באחת הסמטאות של הרמבלס בצד שפונה לכיוון רובע ראבאל. אין צורך להזמין מראש. עברתי משם בקיץ אך לא נכנסתי וגם לא היו תורים בחוץ.
-
RE: 5 ימים בברצלונהפורסם בפורום אירופה
מאחר ומדובר בחודש דצמבר אין צורך לרכוש כרטיסים מראש לא לפארק גואל ולא למוזיאון דאלי, העומס לא גדול כמו בקיץ(ביקרתי בעיר ביולי האחרון ודצמבר לפני שנתיים). לפארק גואל הגענו ב10 בבוקר היינו ראשונים בקופה וכל זאת חמישה ימים לפני חג המולד.
אם אתן מתכוונות לטייל עצמאית גם בעיר ג׳ירונה וגם בפיגראס במוזיאון דאלי אז כדאי להתחיל את היום במוזיאון כשאתן ברעננות הבוקר ואחר כך לחזור לכיוון ג׳ירונה ולשוטט בסמטאותיה העתיקות. המוזיאון רחוק מתחנת הרכבת כעשרים דקות הליכה רגלית ואפשר להשתמש גם בתחבורה ציבורית ולנסוע כארבע תחנות עד למוזיאון.
זמן נסיעה ברכבת מברצלונה לפיגראס כשעתיים או שעה וחצי לג׳ירונה.
-
RE: עזרה בבניית מסלול בברצלונהפורסם בפורום טיולי משפחות
המבצר של מונז'ואיק והמזרקות קרובים זה לזה גיאוגרפית אך אחד על ראש ההר והשני למרגלותיו ,בגלל שהילדים קטנים אני לא יודע אם יוכלו להחזיק מעמד עד שעת הפעילות של המזרקות .למזרקות ניתן להגיע ברגל מכיכר אספניה ולמבצר מלבד באוטובוס 150 ניתן להגיע גם ברכבל הנמצא בסמוך לתחנת הפוניקולר של מונז'ואיק.בכל מקרה אם החלטת לשלב את שניהם באותו יום אז רק שישי או שבת שבהן המזרקות פועלות.בכניסה למבצר יש עליית רמפה קצת תלולה .
באקווריום הילדים יהנו מאוד , המקום ישרוף לכם חצי יום בשקט (עדיף כמובן לא בימי ראשון).במספנות המלכותיות לא ביקרתי אבל הם נמצאות לא הרחק משם אז אולי כדאי לשלב בינהם.
עוד אטרקציה לילדים שקרובה למספנות ונמצאת ברמבלס של ראבאל היא פסל החתול הענק (לסתם תמונת סלפי wink ).
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Simon27
-
RE: "חותמת" אלקטרונית בכניסה למדינות האיחודפורסם בפורום אירופה
תודה. לפי הכתוב באפליקציה, כרגע בתוקף רק לביקור בשבדיה ופורטוגל.
-
RE: סאן דור או ישראיירפורסם בפורום אירופה
חד משמעית סאן דור. אמנם רמת המטוסים של סאן דור בהחלט נמוכה בהרבה ממטוסי אלעל, אבל הם עדיפים על ביטולי ישראייר הפתאומיים. על הדרך אם לא בדקת, אולי שווה לבדוק תקציבית גם כמה עולות טיסות לוינה או מינכן. אבל אחרי הכל אין כמו לנחות ביעד הנסיעה. שזה משהו שחלמתי עליו ב2017 כשטסנו לוינה כי לא היו טיסות ישירות לזלצבורג.
-
ריינאירפורסם בפורום אירופה
שלום לכולם,
מעוניין להזמין טיסה בריינאיר פעם ראשונה אי פעם.
האם ניתן לשלם על מזוודה אחת גדולה אחרי שהזמנתי ושילמתי על זוג כרטיסים בתעריף בייסיק?
האם יש משהו חשוב בנוסף שכדאי לדעת לפני שאני מזמין אצלם טיסה?
תודה לעונים -
RE: לונדוןפורסם בפורום אירופה
ממליץ גם על ba transfer יש בנוסף שרות אוטובוסים מוזל של נשיונל אקספרס וגם רכבת לוטון אקספרס.
-
RE: קונקשן עם אוסטריאןפורסם בפורום אירופה
תודה רבה.
אני טסתי עם אוסטריאן לוינה בלבד לפני כמה שנים, והצק אין בנתבג היה למטה בקומת הנוחתים.יכול להיות שהשתנה מאז.
אז בכל מקרה אחרי הצק אין בבית, צריך לעבור בדלפק כדי למסור מזוודות.
-
קונקשן עם אוסטריאןפורסם בפורום אירופה
שלום לכל החברים,
שנים לא טסתי בקונקשנים. ואשמח אם תרעננו את זכרוני.
בחורף הקרוב אני אטוס עם ילדיי לשטוקהולם בקונקשן דרך וינה, עם חברת אוסטריאן שתבצע את כל הטיסות.
כיצד עלי לבצע צ'ק אין? בבית/טלפון/אתר לשתי טיסות ההלוך או דרך הפקידים בדלפק/עמדה אוטומטית בנתב"ג? איך מסמנים באופן עצמאי את המזוודות שיגיעו ישירות לשטוקהולם?
תודה לכולם מראש.
נ.ב למנהלים:
זה סיוט למצוא כאן תגיות מתאימות לפוסט. אי אפשר לסדר זאת לפי א"ב?
-
RE: הסעה מגטוויק ללונדוןפורסם בפורום אירופה
גם אני מצטרף להמלצה על Ba Transfer . נסעתי איתם כמה פעמים מגטוויק ולוטון.