קונקשן עם אוסטריאן
-
שלום לכל החברים,
שנים לא טסתי בקונקשנים. ואשמח אם תרעננו את זכרוני.
בחורף הקרוב אני אטוס עם ילדיי לשטוקהולם בקונקשן דרך וינה, עם חברת אוסטריאן שתבצע את כל הטיסות.
כיצד עלי לבצע צ'ק אין? בבית/טלפון/אתר לשתי טיסות ההלוך או דרך הפקידים בדלפק/עמדה אוטומטית בנתב"ג? איך מסמנים באופן עצמאי את המזוודות שיגיעו ישירות לשטוקהולם?
תודה לכולם מראש.
נ.ב למנהלים:
זה סיוט למצוא כאן תגיות מתאימות לפוסט. אי אפשר לסדר זאת לפי א"ב?
-
יצא לנו לטוס לא מעט עם קונקשנים בשנה האחרונה. גם עם לופטהנזה ואוסטריאן. הצ'ק אין און ליין נפתח כיממה לפני הטיסה. עושים אותו לשתי הטיסות ברגע שזה עם אותה חברה ומקבלים שני בורדינג פס. אפשר להמיר אותם בשדה לכרטיסים פיזיים אם רוצים.
-
ברגע שתגיעי לפקיד בשדה הצק אין, יסמנו לכם את המזוודות כך שיגיעו ישירות לסטוקהולם. בכל מקרה תוודאו את זה במעמד השליחה של המזוודות.
-
פקיד/פקידה בצ'ק אין בשדה התעופה הכוונה כמובן.
-
צ'ק אין אינטרנטי, לשני מקטעי הטיסה, עוד מהבית.
חשוב במיוחד אם לא בחרתם מקומות ישיבה מראש.
כדאי גם הלוך וגם חזור.
בטרמינל לבדוק שהמזוודות מסומנות עד לשטוקהולם בהלוך וTLV בחזור.
למשל בחזור צריך להיות כתוב TLV Via VIE על התגית שמוצמדת למזוודה.
בסימון כזה המזוודות אמורות להגיע ליעדן הסופי.
לפני כ 3 שבועות בטרמינל 3 העמדות לצ'ק אין עצמי לא עבדו, סתם תפסו אבק ומקום, להערכתי זהו עדיין תפקודן, לא יודע אם יופעלו עד החורף.
מניסיון בטרמינלים זרים כמו גטוויק העסק די אוטומטי, ברגע שיש זיהוי נוסע המערכת יודעת על כל מקטעי הטיסה.
אם אני זוכר נכון הצ'ק אין לאוסטריאן בקומה 2 ולא 3 (מזמן לא טסתי איתם, תבדקו), והתהליכים בטרמינל בוינה בכל פעם שעברתי היו מאוד מהירים ויעילים.
-
תודה רבה.
אני טסתי עם אוסטריאן לוינה בלבד לפני כמה שנים, והצק אין בנתבג היה למטה בקומת הנוחתים.יכול להיות שהשתנה מאז.
אז בכל מקרה אחרי הצק אין בבית, צריך לעבור בדלפק כדי למסור מזוודות.
-
@meravshell תודה רבה