ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. bhev
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 3
    • פוסטים 21
    • הגבוה ביותר 3
    • קבוצות 0

bhev

@bhev

3
    מוניטין
    27
    צפיות בפרופיל
    21
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 128848 גיל 56

bhev הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי bhev

• RE: הרי הרוקים-וונקובר

אני הייתי לפני 6 שנים ברוקיז.

קודם כל, אם אין לכם בעיה לנסוע ברכב כמה שעות כי וונקובר קצת רחוקה מהרוקיז, הייתי ממליץ להשוות כמה זמן תיקח טיסה לקלגירי ואז להתחיל את הטיול ברוקיז, לבין נסיעה באוטו מונקובר לרוקיז והאם יש עצירות שכדאי לעשות (לא עשיתי אז לא יודע)

מבחינת מסלולים:

אם אתם מיטבי לכת אז רוב המסלולים יתאימו לכם.

אטרקציות בדרך שלדעתי שווה לעשות:

נסיעה על קרחון- יש חברה שמוציאה אוטובוסים מיוחדים.

אגם לייק לואיז- חוץ מהאגם עצמו יש מסלולים מסביבו, אני עשיתי את המסלול לאגם המראה והוא עלייה כל הדרך.

רכבל ליד העיר ג’אספר

מסלול למפל וואפטה Wapta מסלול יחסית קל של 5 ק”מ.

ביצעתי עוד כמה מסלולים פשוט שראיתי על הדרך ואני לא זוכר את שמם מניח שיש פה כמה שיותר מומחים בנושא של טרקים.

אם אתם רוצים לראות איילים אז בעיר באנף במסלול הגולף אמורים להיות בערב, הלכנו שלם פעמיים בהבדל של 4 ימים וראינו אותם.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      bhev
      bhev
    • RE: מקלגריי לילוסטון

היי,

בקנדה יש לך את כביש 40 שהוא נחשב לדרך נופית ועובר בפארק שניתן לבצע בו עצירות (רק נסעתי לא עצרתי), ליד הגבול עם ארצות הברית יש לך את פארק ווטרטון בצד הקנדי שם ניתן לבצע מסלולים ויש אגמים יפים. אחרי חציית הגבול יש לך את פארק גליישר שאם תקרא מה אנשים אחרים פרסמו תראה שיש מלא מה לעשות שם. 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      bhev
      bhev
    • RE: מה עדיף דוברובניק או זאגרב

אצטרף לזאת שמעליי,

דוברובניק זאת עיר נהדרת להעביר בה יומיים, אם את מחובבי משחקי הכס זאת העיר שבה צילמו את מעלה המלך. בנוסף סיור בעיר העתיקה ועל החומות זה חובה.

פורסם בפורום אירופה
      bhev
      bhev

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי bhev

• טיסה עם אל על דרך תאילנד - מזוודה

היי לכולם,
      רציתי לדעת אם מישהו טס עם אל על (טיסת קונקיישן דרך תאילנד מהאתר של אל על) דרך תאילנד לאוסטרליה ואיך מגיעה המזוודה לאוסטרליה,
      האם אני צריך לאסוף אותה לפני שהולך לצ'ק אין של החברה התאילנדית או שהמזוודה עוברת לשם לבד?
      מדובר בטיסה מאתר אל על שכוללת בתוכה כבר את טיסת ההמשך מתאילנד לאוסטרליה.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם בפורום אוסטרליה וניו-זילנד
      bhev
      bhev
    • RE: פראג וברלין

@שוקי3

יותר להמלצות על דברים מיוחדים, התוכנית עצמה תיבנה אחרי זה מכל ההמלצות של כולם פלוס קריאה שלי באינטרנט (פשוט יש מלא דברים)

פורסם בפורום אירופה
      bhev
      bhev
    • פראג וברלין

שלום לכולם,

אני מתכנן נסיעה של 8 ימים לפראג וברלין.

4 ימים בפראג כשביום הרביעי יש נסיעה ברכבת לברלין ואז 4 ימים בברלין.

אשמח לשמוע המלצות/הצעות/רעיונות/דברים להימנע מהם וכל דבר אחר שיכול לעזור.

בפראג הייתי כילד ובברלין זאת תהיה פעם ראשונה אז אשמח לכל עזרה שתינתן.

פורסם בפורום אירופה
      bhev
      bhev
    • RE: מה עדיף דוברובניק או זאגרב

אצטרף לזאת שמעליי,

דוברובניק זאת עיר נהדרת להעביר בה יומיים, אם את מחובבי משחקי הכס זאת העיר שבה צילמו את מעלה המלך. בנוסף סיור בעיר העתיקה ועל החומות זה חובה.

פורסם בפורום אירופה
      bhev
      bhev
    • RE: מקלגריי לילוסטון

היי,

בקנדה יש לך את כביש 40 שהוא נחשב לדרך נופית ועובר בפארק שניתן לבצע בו עצירות (רק נסעתי לא עצרתי), ליד הגבול עם ארצות הברית יש לך את פארק ווטרטון בצד הקנדי שם ניתן לבצע מסלולים ויש אגמים יפים. אחרי חציית הגבול יש לך את פארק גליישר שאם תקרא מה אנשים אחרים פרסמו תראה שיש מלא מה לעשות שם. 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      bhev
      bhev
    • RE: מסלול בצפון - מערב. טיוטא ראשונית

נסענו בכביש 40 בגלל שזאת דרך יפה, מבחינת מה לעשות שם אני לא יודע כי התחלנו מטיול בבוקר בבאנף ואז נסענו לווטרטון, פשוט העדפנו לנסוע בדרך יפה ולא על הכביש המהיר.

תגידי לילדה שבניו יורק יהיה שופינג, מג’ונגל של טבע אתן עוברות לג’ונגל מבטון.

עוד אופציה לטיסה יש לך את  גרייט פולס כך שלא תצטרכי לצאת ולהיכנס לארצות הברית עוד הפעם.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      bhev
      bhev
    • RE: מסלול בצפון - מערב. טיוטא ראשונית

נראה שישבת על זה טוב טוב ובסך הכל נראה הגיוני,

בגלל שאת נוסעת הלוך ושוב את הרוקיז הייתי בודק אולי על אופציה של נסיעה מסיאטל עם עצירה באחד הפארקים שבדרך ואז ממשיך לרוקיז דרך יוהו. (זה אופציה אחת נפרדת)

אם את טסה לקלגרי, למה לחזור לישון בה ולא להתקדם לכיוון גליישר? קודם כל יש דרך נופים מבאנף לגליישר כביש 40. בנוסף יש לך ליד גליישר את ווטרטון פארק (שהמלצתי עליו כבר אז יכול להיות שויתרת עליו).

בדרך שבין לייק לואיז לג’ספר יש קרחון שניתן לעלות עליו עם רכב וגם יש סיורים רגליים לטייל, לצערי את הסיור הרגלי לא יכולתי לעשות בגלל בעיות ברכיים.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      bhev
      bhev
    • RE: פארק הלאומי ציון- האם לוותר?

כמו שרשמתי מעל, אם את נוסעת מהרוקיז לגליישר פארק, ווטרטון נמצא בדרך.

אנחנו הגענו לווטרטון בערך בשלוש-ארבע אחרי צהריים, ובבוקר מוקדם בסביבות חמש כבר היינו על הרגליים לשמוע את האיילים ולנסות לראות עוד פעם דובים.

משם המשכנו לגליישר.

*הכביש שנסענו בו לראות את הדובים היה הכביש לכיוון המסלול של red rock אז השאלה האם המסלול עצמו סגור או כל הכביש אליו.

ההמלצה הכי חשובה זה תמיד להיכנס לריינג’רים ולשאול על החיות ועוד דברים שיש לעשות כשמגיעים.

נ.ב

נורא מלחיץ אותי שבשביל הדובים תבואי לפארק שאם לא תיראי שלא תתאכזבי

פורסם בפורום צפון אמריקה
      bhev
      bhev
    • RE: הרי הרוקים-וונקובר

אני הייתי לפני 6 שנים ברוקיז.

קודם כל, אם אין לכם בעיה לנסוע ברכב כמה שעות כי וונקובר קצת רחוקה מהרוקיז, הייתי ממליץ להשוות כמה זמן תיקח טיסה לקלגירי ואז להתחיל את הטיול ברוקיז, לבין נסיעה באוטו מונקובר לרוקיז והאם יש עצירות שכדאי לעשות (לא עשיתי אז לא יודע)

מבחינת מסלולים:

אם אתם מיטבי לכת אז רוב המסלולים יתאימו לכם.

אטרקציות בדרך שלדעתי שווה לעשות:

נסיעה על קרחון- יש חברה שמוציאה אוטובוסים מיוחדים.

אגם לייק לואיז- חוץ מהאגם עצמו יש מסלולים מסביבו, אני עשיתי את המסלול לאגם המראה והוא עלייה כל הדרך.

רכבל ליד העיר ג’אספר

מסלול למפל וואפטה Wapta מסלול יחסית קל של 5 ק”מ.

ביצעתי עוד כמה מסלולים פשוט שראיתי על הדרך ואני לא זוכר את שמם מניח שיש פה כמה שיותר מומחים בנושא של טרקים.

אם אתם רוצים לראות איילים אז בעיר באנף במסלול הגולף אמורים להיות בערב, הלכנו שלם פעמיים בהבדל של 4 ימים וראינו אותם.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      bhev
      bhev
    • RE: פארק הלאומי ציון- האם לוותר?

קודם כל זה המקום שבו ראיתי דובים שחורים בטבע לראשונה, וזה עוד אחרי שהייתי ברוקיז שבוע וכל פעם הריינג’רים סיפרו לי שהדובים בדיוק היו פה.

בגלל שזה פארק שהוספנו תוך כדי טיול, עשינו רק את המסלול של red rock canyon אבל יש שם גם אגמים ועוד מספר מסלולים.

מה שהיה טוב בפארק זה שיש כמה מקומות של משטחים בלי עצים שהדובים אמורים לעבור בהם בשביל להגיע להרים ולהתכונן לתנומת החורף, ובדרך יש להם שיחים של פירות יער שזה מזון שהם אוהבים לאכול. בנוסף יש שם שדה מרעה שלם שנמצאים בו איילים ולשמוע אותם בבוקר או בלילה מוקדם זאת חוויה.

אבל עכשיו נכנסתי לאתר שלהם וכתוב שהמסלול שאנחנו עשינו סגור, אבל יש מספר מסלולים אחרים שפתוחים.

מה שהכי נראה לי רלוונטי לפארק הזה הוא שבדרך שבין הרוקיז הקנדים לגליישר והנסיעה מבאנף כאשר עוברים בכביש 40 (כביש בתוך שמורת טבע יותר יפה מהכביש המהיר) היא כ-4 שעות ובפארק הזה אפשר להגיע לנוח ומשם להתחיל על הבוקר את הטיול לגליישר. שהוא פחות משעה נסיעה.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      bhev
      bhev