תודה!
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי shushu89
-
RE: התייעצות טיול במערב ארהב- לינה ליד ציון פארק ונקודות עניין בין לאס וגס ויוסמיטיפורסם בפורום צפון אמריקה
תודה,
אנחנו נישן גם בתוך הפארק (בקמפינג), כבר מוזמן..
מחפשת מקום לינה במוטל בלילה שלפני, כנראה נגיע מאוחר ולא רוצים להתחיל עם אוהל וכו׳ בלחץ ו2 ילדים קטנים אז מעדיפים מוטל.
השאלה עם סיידר סיטי זאת עיר מאירת פנים לתיירים או שיש שכנות בה שכדאי להתרחק?
-
התייעצות טיול במערב ארהב- לינה ליד ציון פארק ונקודות עניין בין לאס וגס ויוסמיטיפורסם בפורום צפון אמריקה
שלום,
אנחנו טסים בספטמבר למערב, אנו בסיום התכנונים ועלו לי מספר שאלות:
- לינה לפני הגעה לפארק ציון- ראיתי שהמחירים בספינגדייל גבוהים לעומת סיידר סיטי, מישהו ישן שם ומכיר? מקום נחמד לשהות בו עם 2 ילדים?
- מחפשת נקודות עניין בין לאס וגס ליוסמיטי (נסיעה דרך מעבר טיוגה), דברים שעל הדרך?
- קניית אוכל כשר בסולט לייק סיטי- בעיקר בשר וגבינות- להצטיידות להמשך הטיול, מישהו מכיר ויודע איפה?
- אנשים שישנו בקאמפינג באוהל בפארקים אפשר ליצור איתכם קשר לכמה שאלות?
תודה רבה לכולם!
-
RE: טיול בקראוון במערב ארהב או קמפינג ומוטלים?פורסם בפורום צפון אמריקה
וואלה. טוב לדעת (לגבי שעות החשיכה).
האמת שהטיול כבר מתוכנן (לסוף אוגוסט- תחילת ספטמבר) אז אין לי ככ בעיה להזמין מקומות (ואפילו הזמנו לילוסטון כבר).
שמחה שפירטת הרבה.
באמת אני רואה בהרבה מקומות על השטיפת כלים, יש עם זה אישיו? לא נהוג לשטוף באיזה ברז מרכזי?
ונגעת בעוד נקודה שמטרידה אותי, מקלחות.. מה עושים בקמפינג שאין (לדוגמא בילוסטון), כלומר שיוצא מספר לילות רצוף? זה נהוג להיכנס לקמפינגים אחרים רק להתקלח?
תודה רבה!
-
תודה!
למרות שגם בקמפינג, לפחות לפי התכנון שלנו, יוצאים הרבה ימים שהם לינה במוטלים.
מהחישוב הגס שלי, מתוך 24 לילות 12 הם בקמפינג ו12 במוטלים (ימים שהם בעיר או בדרכים)
אתם ישנתם בכל הלילות בקמפינג?
-
תודה רבה!
בהחלט נקודות למחשבה..
-
טיול בקראוון במערב ארהב או קמפינג ומוטלים?פורסם בפורום צפון אמריקה
הי,
אנחנו בשלבי תכנון הטיול ומתלבטים בין השכרת קראון ללינה בקמפינג (אוהל) ומוטלים.
הטיול מתוכנן ל3 שבועות במערב הכולל בעיקר פארקים כילוסטון, ציון, ברייס, גראנד ויוסמטי, וקצת לאס וגס וסן פרנסיסקו (יומיים בכל עיר)
חשבנו לישון בתוך הפארקים באוהל או במוטלים בדרכים ולהשכיר רכב כמובן.
פתאום עלתה המחשבה לקראוון.
מישהו יכול להכווין אותי לגבי העלויות? האם ההפרשים גדולים? הרי המחיר "חוסך" השכרת רכב ולינה במוטלים..
תודה רבה!
-
RE: מלון zion lodgeפורסם בפורום צפון אמריקה
תודה לכולם,
אנחנו שומרי שבת ולכן האופציה היחידה שלנו לטייל בפארקבשבת זה אם נישן שם..
כמובן שאם לא נמצא נבלה את השבת באחת העיירות הסמוכות, פשוט רצינו ׳לנצל׳ עוד יום טיול בפארק…
תודה!