היי,
האם נותנים מדבקה לכבישי האגרה בהשכרת רכב או שצריך לקנות בנפרד בתחנת דלק??
תודה.
היי,
האם נותנים מדבקה לכבישי האגרה בהשכרת רכב או שצריך לקנות בנפרד בתחנת דלק??
תודה.
היי,
מחפשת לאן לטוס כדי לחגוג יומולדת 50 לבעלי… רצוי שיהיה:
טיסה לא ארוכה מידיי, מזג אויר סתוי, השכרת רכב (רצוי שיהיה גיפ מגניב או איזה רכב מעניין אחר, לאדון שחוגג יומולדת ואוהב מאד רכבים), ליסוע באיזי לעצור במקומות יפים, מלון מפנק, מסעדות שוות, לטווח של שבוע.
מאד אשמח להמלצות .
היי,
מתוכננים להיות 2 לילות ביוסמיטי.
מגיעים מלאס וגאס. הזמנתי כבר מלון בעיירה אוקהרסט ל 2 לילות (למרות שניתן לביטול), אם נצא מוגאס בבוקר בדרך נעצור בברסטו לאאוטלט ואולי למוזיאון הרכב רוט 66, במקרה הטוב נגיע למלון סביבות 17:00. מנוחה, סופר, ארוחת ערב ולישון.
ביום למחרת בעצם זה היום המלא היחיד שיש לנו ליוסמיטי, ביום שלאחריו אנחנו כבר עוזבים לסן פרנסיסקו.
השאלה היא מה המקומות שחייבים להיות בהם ביוסמיטי במסגרת הזמן שיש לנו. אציין שאנחנו זוג 2 מתבגרים, שמעוניינים לטייל באיזי, ולחוות את המקום עד כמה שניתן.
אני מבינה שזה איזור ענק, ועכשיו כשאני קצת מתחילה לתכנן את הטיול (יולי) יותר לעומק אני לא כל כך יודעת איך להתחיל לתכנן, מאיזה כניסה להיכנס, דרך איזה מרכז מבקרים, מה כדאי לעשות ביום למחרת כשבסופו אנחנו אמורים להגיע לסן פרנסיסקו…
עזרה בבקשה…
מודה מאד מראש.
היי ,
מתכננים ביולי את הטיול משפחות הקלאסי ל.איי, לאס וגאס,פארקים,סן פרנסיסקו וניו יורק.
אני מוצאת שגם בלאס וגאס וגם בסן פרנסיסקו אין כל כך צורך ברכב ועדיף תחבורה ציבורית או ברגל..
מה עושים עם הרכב השכור?
שווה להשכיר לכל התקופה (כ-3 שבועות) וכשלא צריך להשאיר בחניון בעלות לא זולה כך הבנתי,
או
להשכיר ולהחזיר לסירוגין.
אשמח לתשובות המומחים.
תודה רבה.
יכול להיות שהמחיר הוא 1000 שח ל 4 ????
ממש יקר…
כדאי לקחת סיכון ולקנות במקום? נהיה שם ביולי....