איזה כייף לכם, אנחנו נטייל חודשיים.
בעניין הכרטיסים עם חזרה גמישה מצאנו אצל סוכן נסיעות. הפער ענק. יש לנו 2 כרטיסים עם תאריך סגור (20יום, ) ו4 גמישים, הפער 250 דולר יותר ובתנאי שנמצא תאריך באותו מחיר. במידה ונמצא אפרסם.
איזה כייף לכם, אנחנו נטייל חודשיים.
בעניין הכרטיסים עם חזרה גמישה מצאנו אצל סוכן נסיעות. הפער ענק. יש לנו 2 כרטיסים עם תאריך סגור (20יום, ) ו4 גמישים, הפער 250 דולר יותר ובתנאי שנמצא תאריך באותו מחיר. במידה ונמצא אפרסם.
היי
אני עומדת לפגוש את הבן שלי במדבר הסלאר - בוליביה, בהתחלת חודש אפריל.
לאן כדאי להמשיך? טיול של שבועיים ללא פרו ובוליביה.
תודה מראש לעונים.
דינה
יופי, תודה, אם יש המלצות ספציפיות אשמח לקבלן.
היי
מחפשת מסלול ל1-3 ימים מחוץ לניו יורק סיטי, עם עיירות ציוריות וים… הרבה ים…
(ללא אגמי האצבעות או הניאגרה). וגם אשמח להמלצה על מלון באזור צ’לסי. תודה
היי
אנחנו יוצאים ביולי ל22 יום בפרו.
זוג + 4 ילדים – במחירים של מבוגרים.
. העלות שלנו 1800 דולר לאדם. כולל, 4 ימים סיור באיקטוס, 4 ימים סנטה קרוז (הווארז) 3 ימים שהם חלק מהאינקה טרייל + יום המאצו פיצו, + יום סיור בעמק הקדוש ועוד. מלונות צנועים.
4 טיסות פנימיות. נסיעה הלוך חזור באוטובוס לילה לווארז.
נותר לנו לשלם על מספר ארוחות וטיפים.
מקווה שסייעתי.
הילדים הצביעו בעד אקיטוס ואני לא מצליחה לארגן את הפאזל מחדש. -זוג הורים וארבעה ילדים.
כרגע המסלול מתוכנן כך :
6 ימים קוסקו (אינקה טרייל יומיים), 6 ימים ווארז (סנטה קרוז), 6 ימים אקיטוס (ג’ונגל) (וויתרנו אל אריקיפה וקולקה)
יש שומר שבת אחד. (מקורקעים)
האם אפשר/מעשי לטוס מקוסקו במוצ”ש בלילה ולתפוס את אוטובוס הלילה לווארז? במטרה להרוויח יום הסתגלות ולא להשאר שבת בווארז!!
האם צריך יום הסתגלות בווארז או אפשר לצאת ישר לסנטה קרוז ?(כלומר קוסקו מספיקה בשביל הסתגלות?) באיזה שעה מסתיים המסלול? (ממוצע)
האם אפשר לשלב את לגונה 69 בתוך המסלול של הסנטה קרוז? או אפשר ללכת אליה ברגל בשבת אם לא תהייה ברירה?
לסיום, האם צריך לסחוב שקי שינה מהארץ או מספיק ציפה ולשכור בטרק שק שינה?
תודה מראש לכל המסייעים.