תודה על התשובה והעזרה המפורטת
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי kfir20
-
מלון בבודפשטהיי מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מלון טוב מרכזי עם נוף לנהר שהוא היה בו אישית כי אני חוגג לאישתי יום הולדת 40 אני טס בע"ה ב-5/12 עד 10/12 חמישה לילותפורסם בפורום אירופה
-
RE: תחנות רכבת באיטליה - מסובך מידי?פורסם בפורום אירופהתחנות רכבת באיטליה - מסובך מידי?
היי ערב טוב אני חזרתי לפני כמה ימים מאיטליה ונסעתי ברכבת מפירנצה לרומא טרמיני והכל היה מאוד קל יש שילוט בלוח האלקטרוני יש מספרי רכבות ובשילוט מופיעה התחנה הסופית של הרכבת אבל תחנות הביניים רצות ככה שאת יכולה לראות שם וגם את מספר הרכבת ואת מספר הרציף והאינפורמציה על הרכבת מופיעה בערך 40 דקות עד 50 דקות לפני הזמן המקורי ואם קנית את הכרטיסים דרך האתר שלהם תדפיסי אותם שיהייה לך ביד ואת לא צריכה לכרטס את הוואוצ'רים במכונה לפני העליה לרכבת אז לפי דעתי אין לך ממה להילחץ טיול מהנה
-
RE: עזרה לרכבות באיטליה מישהו שמבין או יודעפורסם בפורום אירופהעזרה לרכבות באיטליה מישהו שמבין או יודע
יופי תהנו
-
RE: עזרה לרכבות באיטליה מישהו שמבין או יודעפורסם בפורום אירופהעזרה לרכבות באיטליה מישהו שמבין או יודע
וסליחה על האיחור בתשובה אם עדיין תתקלי בבעיה אשמח לעזור בכייף
-
האתר שלהם לא אמור לתת קוד תקלה בכלל זה כנראה בעיה באינטרנט שלך אני עשיתי דרך הפלאפון כמה דקות ועל המקום את האישור עם כל הפרטים למייל
-
ואם תרצי אני יוכל לצלם את הכרטיס אחרי הדפסה שתוכלי לראות אם יעזור לך ודרך אגב אם מזמינים דרך האתר שלהם ומדפיסים את הוואוצ'ר לא צריך לכרטס במכונה הצהובה בעליה לרכבת
-
באתר שלהם ברגע שאת מזמינה כרטיס מתי שאת פותחת את השעה של הרכבת תסתכלי בלמטה מתחת למחיר רשום באותיות קטנות אם את רוצה לבחור כסא ומקום לבד או שיבחר לך אוטומטית ואז שאת משלמת מופיע לך מספר קרון וכסא