ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. Or_3438117
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 11
    • פוסטים 17
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

Or_3438117

@Or_3438117

0
    מוניטין
    31
    צפיות בפרופיל
    17
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3438117 גיל 56

Or_3438117 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Or_3438117

• RE: זקוק לסיוע בתכנון מסלול ביבשת (חצי שנה +)

@gauntlet

היי, תודה רבה על התגובה. אתה צודק אני בעונות הנכונות אך לדעתי בוליביה ופרו שוות מבחינתי בכיף חודש וחצי-חודשיים כל אחת ולכן אם אני מתחיל באוגוסט כדאי להתחיל בפרו ולרדת לבוליביה. בנוסף יש לי שם מכרים שאני אולי אפגוש ואשהה איתם/אצלם. שאר הזמן אבלה לדעתי על ציר ארגנצ’ילה. אלו מבחינתי מדינות החובה.

אם אגיע לאקוודור, ואת זה לא רשמתי מקודם, יתכן וארצה גם להגיע לקרטג’נה להיפגש עם חברה טובה.

מה לגבי מסלול האינקה? הבנתי שגם אליו כדאי להזמין הרבה זמן מראש. עם זאת, קראתי שיש גם מסלולים חלופיים למי שלא שריין מקום.

פורסם בפורום דרום אמריקה
      Or_3438117
      Or_3438117
    • RE: זקוק לסיוע בתכנון מסלול ביבשת (חצי שנה +)

@ניתאי-א

היי! קודם כל תודה רבה על התשובה המפורטת.

חוששני שאם אתחיל באקוודור וארד אגיע לפרו ובוליביה לא בעונה (אחרי נובמבר) ולא אצליח לטייל בהווארז, מאצ׳ו פיצ׳ו כשעוד יבש.

פורסם בפורום דרום אמריקה
      Or_3438117
      Or_3438117
    • זקוק לסיוע בתכנון מסלול ביבשת (חצי שנה +)

שלום לכולם, שמי אור ואני זקוק לסיועכם מטיילים יקרים.

הגיע זמני לבקר ביבשת השמחה!

אופי הטיול? אני מעוניין לעשות טיול תרמילאים מלא טבע ותרבות. כמו כן, אני מעוניין לפגוש חברים מהיבשת איתם התיידדתי באמצעות האינטרנט.

כמה זמן? תלוי. יש לי חצי שנה עד תשעה חודשים וזה תלוי במתי אצא. בעיקרון אני לא אצא לפני אוגוסט 20’ ולא אחזור אחרי מאי 21’.

מדינות עיקריות? פרו, בוליביה, אקוואדור (גלאפגוס), צי’לה וארגנטינה

תקציב? 60-70K ש”ח

מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי בבניית מסלול שיהיה  יחסית יעיל אבל בעיקר שיעבור באתרי טבע מרכזיים בעונות הרלוונטיות עד כמה שאפשר (בדגש על קוסקו ופרו). אפשר מבחינתי לקחת טיסת פנים אחת או שתיים בתור היבשת.

תודה רבה מראש!

פורסם בפורום דרום אמריקה
      Or_3438117
      Or_3438117
    • RE: זקוקים להמלצה למסלולי טרקים בפירנאים

@imeshy

היי, כלל לא רע מרכבות האש. אנחנו מתכננים לעשותו אבל יש לנו 11 יום לטייל ומרכבות האש הוא 4-5 ימים לכל היותר. לכן, יש לנו זמן לטרק נוסף.

פורסם בפורום אירופה
      Or_3438117
      Or_3438117
    • זקוקים להמלצה למסלולי טרקים בפירנאים

שלום לכולם,

אני וחבר טסים בשבוע הבא לפירנאים בספרד עד 3 באוקטובר. היו לנו 2 מסלולים בראש – לה פורטה דל סל ומרכבות האש.

ניסינו ליצור קשר עם החברה שאמצעותה נרשמים לבקתות בלה פורטה דל סל אך הם אינם עונים ואנחנו לא בטוחים אם ניתן לעשות את המסלול. נשארנו עם המסלול של מרכבות האש באיגווסטורטס.

לפיכך, אנחנו רוצים לקבל המלצה למסלול נוסף של 4 ימים בערך באזור. אנחנו בלי רכב. האם יש מסלול נוסף מומלץ באזור שאפשר לעשותו בעונה זו?

תודה רבה מראש

פורסם בפורום אירופה
      Or_3438117
      Or_3438117
    • הרכבת מטביליסי לזוגדידי - 3 שאלות

היי חברים,

אני יודע שדיי חרשו על הנושא אך אשמח לתשובה בכל זאת משום שהלכתי לאיבוד מרוב מידע. 

1. מהם זמני הרכבות מזוגדידי לטביליסי ולהיפך?
      2. כמה זמן ניתן להזמין מראש וכיצד?
      3. באילו שעות ישנן מרשוטקות בתחנות אלו (מזוגדידי למסטיה)?

האם מישהו יודע על האמנות של האתר www.advantour.com/georgia/trains/timetable.htm 

תודה מראש!

פורסם בפורום אירופה
      Or_3438117
      Or_3438117
    • מחפש המלצות לביגוד (איסלנד בקיץ)

שלום חברים

אני מתכנן לטוס לאיסלנד בקיץ ואני חושב שאזדקק לציוד חם. הייתי שמח להתייעץ איתכם באשר לציוד שיש לי ומה כדאי להחליף/להוסיף/להוריד.

מצורפת תמונה ובה רשימת הביגוד שלי.

אני דיי בטוח שאני צריך להוסיף כובע מחמם, כפפות (יש לי אבל לא מחממות מאוד), זוג גרביים במקום בריגדייל, מכנס תרמי, חולצה תרמית ברמה, חולצה מנדפת להליכה, אולי מכנס גשם.

התקציב שלי – אני מוכן להשקיע באיכות שתחזיק לי להרבה זמן ותעשה את העבודה בצורה טובה+ (לא מחפש את הזול ביותר וגם לא זול בכלל אבל שיהיה שפוי, למשל עד גג 350 ש”ח לחולצה תרמית ששווה את זה).

כנומ כן,  עניין המשקל הוא נושא רגיש עבורי ואני רוצה להתייעל מאוד בנושא הזה (לא חייב ברמת האולטרהלייט אבל שלא יהיה ציוד כבד כמו שבחלק מהרשימה שלי).

לא חייב לקנות בארץ אם ניתן להזמין מהאינטרנט כמובן.

אשמח להמלצות מפורטות. 

תודה לכם!

פורסם בפורום ציוד טיולים
      Or_3438117
      Or_3438117
    • התייעצות דחופה לגבי מסלול באולימפוס וזגוריה

היי חברים

היום אני וחבר נחתנו ביוון. הגענו למונודנדרי ואנחנו מתכננים להתחיל מחר מסלול 4 ימים בזגוריה (וירוס, מיקרו פפינגו, אסטרקה וצפלובו) ולאחר מכן מסלול עליה לאולימפוס. יש לנו 2 בעיות:

1. אין לנו מפה למסלול בזגוריה – האם ניתן לעשות את המסלול ללא מפה? האם ניתן לרכוש מפה דיגיטלית לטלפון? מחר אנחנו רוצים כבר להתחיל.
      2. הצלחנו לסגור רק לילה אחד לבקתה A על האולימפוס. האם מומלץ לנסות לסגור לילה נוסף בבקתה B? (אם כן, דרך איזה אתר?) האם ניתן לרדת את האולימפוס ביום אחד? אילו מסלולים יפים יש למרגלות האולימפוס?

תודה רבה רבה!!

פורסם בפורום אירופה
      Or_3438117
      Or_3438117
    • RE: התייעצות למסלול ולינה ביוון (זגוריה ואולימפוס)

הקפצה

פורסם בפורום אירופה
      Or_3438117
      Or_3438117
    • התייעצות למסלול ולינה ביוון (זגוריה ואולימפוס)

שלום,

אני וחבר מתכננים 11 יום ביוון בעיקר טרקים. אנחנו מתכננים לישון בבקתות.

באולימפוס אנחנו רוצים 3 ימים ובזגוריה 4 ימים.

לגבי האולימפוס – האם מומלץ לישון בבקתה A או B? ואם B איך מומלץ לחלק את המסלול? (המטרה לעלות עד לפסגה)

לגבי זגוריה – הרעיון לעשות טיול מעגלי שמתחיל ונגמר במונדנדרי. לגבי העיירות בדרך, האם יש בקתות שאפשר לישון בהן? האם יש בקתות בעיירות מונדנדרי, מיקרו פפיגו וצפלובו שאתם מכירים וממליצים?

תודה רבה לכם

פורסם בפורום אירופה
      Or_3438117
      Or_3438117