שוב תודה לכולם על ההיענות והעזרה 
keves – החלטתי לחסוך לי כאבי ראש מיותרים ופשוט לקנות אויסטר ולהטעין בו סכום גדול שיספיק לי לכל הטיול ובסוף אני אקבל בחזרה את ההפרש.
תכננתי להגיע לכמה שווקים ואני אעשה מחקר לגבי ההמלצות שלך , האמת שאת שוק בריק ליין ואזור שורדיץ’ לא לקחתי בחשבון כי חששתי שהוא קצת מפוקפק אבל מאוד מפתה אותי להרגיש את הוויב האותנטי עם כל הגרפיטי שאני נורא אוהב לראות…
בסוף ההודעה אני ארשום את כל המקומות שאני הולך לבקר בהם , עדיין לא סידרתי אותם והחלטתי מה אני עושה באיזה יום אבל כמובן שכמו בכל טיול שלי אני מנסה לקבץ כמה מקומות קרובים לכל יום טיול ככה לא מתבזבז לי זמן מיותר בנסיעות ממקום למקום.
tomerikot – תודה רבה על השיתוף , אני אקרא את הסיכום בקרוב ובטוח שאני אמצא משהו מעניין להוסיף לטיול שלי .
telo – תודה על ההצעה , יש לך מושג מה בערך סכום הקנס?
אם זה לא סכום רציני אז נשאר עם הרעיון המקורי אבל אם מדובר בסכום גדול אולי נשנה קצת את התוכניות , העניין הוא שאנחנו רוצים לעשות טיול מתגלגל ולחזור לאותו מקום שנחתנו בו נראה לי בזבוז זמן מיותר ונסיעה ארוכה בחזרה.
לי יקירתי – תודה רבה על כל העזרה שכמו תמיד את נותנת מכל הלב , ההרגשה הדדית וגם אני שמח לשמוע ממך שוב 
הזמנתי כבר דירה דרך airbnb בסוהו ככה שמהבחינה הזאת אני כבר מסודר , האמת שהדירה הוזמנה כבר לפני חודש כי חששתי שהיא תוזמן לתאריכים שלי.
זאת הפעם הראשונה שאני משתמש באתר הזה ואני מקווה שהכל יהיה בסדר..
בהתחלה חיפשתי מלון טוב במחיר סביר באזור הזה אבל המחירים בשמיים למלונות טובים או שאפשר למצוא במחיר יחסית סביר מלונות די גרועים שלא ממש בא לי לשהות בהם שלושה שבועות…
בקרוב אני אכנס לכל הלינקים שצירפת ואני בטוח שאני אמצא עוד רעיונות לטיול שלי , אני מצרף את כל המקומות שכבר עשיתי עליהם מחקר ואני הולך לבקר בהם (עדיין לא הוספתי שום דבר מההמלצות שנתתם לי בנושא כאן).
The British Museum
National Gallery
Tower of London – כולל סיור מודרך .
Victoria and Albert Museum
Big Ben – לראות ולצלם את המבנה האייקוני הזה
סיור מודרך בלונדון של חברת sandemans new london
Palace of Westminster (Houses of Parliament) – כולל סיור מודרך.
Tower Bridge – לראות ולצלם (הבנתי שזה די בזבוז כסף לעשות את הסיור)
Natural History Museum
The Wallace Collection
Westminster Abbey – כולל סיור מודרך ‘Verger Guided Tour’
Borough market
Camden Market
Portobello Road Market
Piccadilly Market
Sky Garden
London eye – לא עולה עליו כי הבנתי שזה די מיותר , רואה ומצלם אותו
St. Paul's Cathedral – כולל סיור מודרך .
buckingham palace – לצערי הוא לא פתוח בתאריכים שאני אהיה בלונדון אז אני אסתפק בלראות ולצלם אותו מבחוץ.
The Queen's Gallery
The Royal Mews
Kensington Gardens
Imperial War Museum
Museum of London
Holland Park
Hyde Park
Regent's Park
St James's Park
Green Park
Sir John Soane's Museum – כולל סיור מודרך.
Science Museum
Westminster Cathedral
Freemasons' Hall
London Zoo
Southwark Cathedral
Guildhall Art Gallery
Kensington Palace
SEA LIFE London Aquarium
St Mary-le-Bow
Royal Botanic Gardens, Kew
Hampton Court Palace
Thorpe Park Resort
כמובן שיש עוד מבנים מיוחדים שרשמתי לי שכדאי לראות ולצלם אבל לא הוספתי אותם לרשימה כאן כדי לא לעייף אתכם יותר ממה שכבר עייפתי 
קניות –
Regent Street
Oxford Street
harrods
Westfield London
New Bond Street
Carnaby Street
The London Silver Vaults
Jermyn Street
Sloane Street
Bicester Village
כמו שכתבתי מקודם עדיין לא סידרתי את המקומות לפי אזורים ככה שהכל די מבולבל עדיין.
אשמח לקבל את חוות דעתכם על המסלול שבניתי.
אני מקווה שיהיה לי מספיק זמן לראות את הכל , בקרוב כשאני אבנה את המסלול בצורה מפורטת אני אוכל לדעת אם אני צריך להוריד כמה דברים כדי שזה לא יהיה לי לחוץ מדי.
) . אפשר להסתדר שם לבד כמו שמסתדרים במדינות אירופאיות אחרות כמו אנגליה , גרמניה , אוסטריה ? או שזה יותר מסובך