ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. conure
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 26
    • פוסטים 316
    • הגבוה ביותר 3
    • קבוצות 0

conure

@conure

3
    מוניטין
    20
    צפיות בפרופיל
    316
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3441361 גיל 56

conure הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי conure

• RE: בניית מסלול לאוסטריה+כמה שאלות על לונדון

שוב תודה לכולם על ההיענות והעזרה no

keves – החלטתי לחסוך לי כאבי ראש מיותרים ופשוט לקנות אויסטר ולהטעין בו סכום גדול שיספיק לי לכל הטיול ובסוף אני אקבל בחזרה את ההפרש.

תכננתי להגיע לכמה שווקים ואני אעשה מחקר לגבי ההמלצות שלך , האמת שאת שוק בריק ליין ואזור שורדיץ’ לא לקחתי בחשבון כי חששתי שהוא קצת מפוקפק אבל מאוד מפתה אותי להרגיש את הוויב האותנטי עם כל הגרפיטי שאני נורא אוהב לראות…

בסוף ההודעה אני ארשום את כל המקומות שאני הולך לבקר בהם , עדיין לא סידרתי אותם והחלטתי מה אני עושה באיזה יום אבל כמובן שכמו בכל טיול שלי אני מנסה לקבץ כמה מקומות קרובים לכל יום טיול ככה לא מתבזבז לי זמן מיותר בנסיעות ממקום למקום.

tomerikot – תודה רבה על השיתוף , אני אקרא את הסיכום בקרוב ובטוח שאני אמצא משהו מעניין להוסיף לטיול שלי .

telo – תודה על ההצעה , יש לך מושג מה בערך סכום הקנס?

אם זה לא סכום רציני אז נשאר עם הרעיון המקורי אבל אם מדובר בסכום גדול אולי נשנה קצת את התוכניות , העניין הוא שאנחנו רוצים לעשות טיול מתגלגל ולחזור לאותו מקום שנחתנו בו נראה לי בזבוז זמן מיותר ונסיעה ארוכה בחזרה.

לי יקירתי – תודה רבה על כל העזרה שכמו תמיד את נותנת מכל הלב , ההרגשה הדדית וגם אני שמח לשמוע ממך שוב

הזמנתי כבר דירה דרך airbnb  בסוהו ככה שמהבחינה הזאת אני כבר מסודר , האמת שהדירה הוזמנה כבר לפני חודש כי חששתי שהיא תוזמן לתאריכים שלי.

זאת הפעם הראשונה שאני משתמש באתר הזה ואני מקווה שהכל יהיה בסדר..

בהתחלה חיפשתי מלון טוב במחיר סביר באזור הזה אבל המחירים בשמיים למלונות טובים או שאפשר למצוא במחיר יחסית סביר מלונות די גרועים שלא ממש בא לי לשהות בהם שלושה שבועות…

בקרוב אני אכנס לכל הלינקים שצירפת ואני בטוח שאני אמצא עוד רעיונות לטיול שלי , אני מצרף את כל המקומות שכבר עשיתי עליהם מחקר ואני הולך לבקר בהם (עדיין לא הוספתי שום דבר מההמלצות שנתתם לי בנושא כאן).

The British Museum

National Gallery

Tower of London – כולל סיור מודרך .

Victoria and Albert Museum

Big Ben – לראות ולצלם את המבנה האייקוני הזה

סיור מודרך בלונדון של חברת sandemans new london 

Palace of Westminster (Houses of Parliament) – כולל סיור מודרך.

Tower Bridge – לראות ולצלם (הבנתי שזה די בזבוז כסף לעשות את הסיור)

Natural History Museum

The Wallace Collection

Westminster Abbey – כולל סיור מודרך ‘Verger Guided Tour’

Borough market

Camden Market‏‏‏

Portobello Road Market

Piccadilly Market

Sky Garden

London eye – לא עולה עליו כי הבנתי שזה די מיותר , רואה ומצלם אותו

St. Paul's Cathedral – כולל סיור מודרך .

buckingham palace – לצערי הוא לא פתוח בתאריכים שאני אהיה בלונדון אז אני אסתפק בלראות ולצלם אותו מבחוץ.

The Queen's Gallery

The Royal Mews

Kensington Gardens

Imperial War Museum

Museum of London

Holland Park

Hyde Park

Regent's Park

St James's Park

Green Park

Sir John Soane's Museum – כולל סיור מודרך.

Science Museum

Westminster Cathedral

Freemasons' Hall

London Zoo

Southwark Cathedral

Guildhall Art Gallery‏

Kensington Palace

SEA LIFE London Aquarium

St Mary-le-Bow

Royal Botanic Gardens, Kew

Hampton Court Palace

Thorpe Park Resort

כמובן שיש עוד מבנים מיוחדים שרשמתי לי שכדאי לראות ולצלם אבל לא הוספתי אותם לרשימה כאן כדי לא לעייף אתכם יותר ממה שכבר עייפתי 🙂

קניות –

Regent Street

Oxford Street

harrods

Westfield London‏

New Bond Street

Carnaby Street

The London Silver Vaults

Jermyn Street

Sloane Street

Bicester Village

כמו שכתבתי מקודם עדיין לא סידרתי את המקומות לפי אזורים ככה שהכל די מבולבל עדיין.

אשמח לקבל את חוות דעתכם על המסלול שבניתי.

אני מקווה שיהיה לי מספיק זמן לראות את הכל , בקרוב כשאני אבנה את המסלול בצורה מפורטת אני אוכל לדעת אם אני צריך להוריד כמה דברים כדי שזה לא יהיה לי לחוץ מדי.

פורסם בפורום אירופה
      conure
      conure
    • RE: בניית מסלול לאוסטריה+כמה שאלות על לונדון

תודה רבה beri , לצערי אני עדיין לא יכול לראות את המפה...

פורסם בפורום אירופה
      conure
      conure
    • RE: טיול משפחתי קיץ אנגליה וסקוטלנד/אירלנד

שלום ronaam ,

לפי דעתי אם יש לכם רק שבועיים אין טעם להתפרס על כל-כך הרבה מקומות , תבחרו מדינה אחת וגם בה תבחרו אזור מסוים כדי באמת לראות אותו ללא לחץ של זמן .

אני הייתי פעמיים בבריטניה לטיולי טבע (צפון אנגליה והטיול השני היה לווילס) ואני יכול להמליץ לך על מסלולי הליכה וטבע אם תרצי .

לפי דעתי אם הכיוון הוא יותר טבע הייתי הולך על צפון אנגליה (אזור האגמים , יורק מורס , יורקשייר דיילס )  זה היה אחד הטיולים הכי יפים שחוויתי ואני ממליץ בחום!

לא יכול לעזור לגבי המלצות על אטרקציות לילדים אבל את יכולה לבדוק בטריפאדוויזר.

פורסם בפורום אירופה
      conure
      conure

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי conure

• מחפש שותף לתאילנד

בן 38 , טס בפעם הראשונה לתאילנד ורוצה לטוס עם מישהו בגילי פלוס מינוס שחולק איתי תחומי עניין משותפים (לא קריטי הגיל כל עוד הפרטנר בכושר להליכות בטבע וכו אבל אני לא מחפש ללכת למסיבות אז אולי זה פחות מדבר לצעירים).
      מתכנן לטוס בחודש ינואר (גמיש קצת בתאריכים אם זה קריטי) לטיול של חודש .
      אני לא מתכוון להגיע לאיים הכי עמוסים בתיירים כמו קופיפי / פוקט וכו אלה לאיים פחות עמוסים ויותר שקטים עם טבע מדהים .
      אני רוצה לבלות כמה ימים – שבוע בבנקוק , אולי להגיע גם לכמה ימים בפאטייה (למרות שלא סגור על זה) , צאנג מיי + ריי גם בתכנון , שמורות טבע , קניות בשווקים ,לשתות משהו בפאב אחרי ארוחת ערב טובה , אוכל רחוב טעים ובעיקר להנות מכל היופי שיש לתאילנד להציע .
      אשמח לטוס עם מישהו נחמד שגם הוא רוצה לחוות את תאילנד ולא בא לו לעשות את זה לבד.
      אם אתה אוהב טבע , בע”ח , אוכל טוב , לצחוק ולהנות מהטיול במקסימום אני אשמח לקבל ממך הודעה בתקווה שיהיה חיבור טוב .

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      conure
      conure
    • אישור יציאה מהארץ לקטינים

שלום לכולם ,

בעוד כשלושה שבועות אני טס עם 2 אחיינים שלי (בני 16 ו-16 וחצי) לאנגליה , הבנתי שיכול להיות שיבקשו ממני להציג אישור שחתום ע"י ההורים שלהם (ונוטריון ? ) שמאשרים להם לטוס איתי.

מישהו יודע איך כל הפרוצדורה הזאת עובדת?

יש לנו טיסת קונקשין בגרמניה אם זה משנה .

אני מפחד להגיע לשם ושלא יתנו לנו להכנס בגלל שאין לי את האישורים המתאימים .

פורסם בפורום אירופה
      conure
      conure
    • RE: טיול אופניים באזור הכנרת/רמת הגולן

@ydel

אנחנו די בכושר אבל קשה לי להגיד כמה ק”מ זה מסלול שמצד אחד הוא מספיק ארוך להעביר את עיקר היום אבל מצד שני אני לא רוצה להגזים. 
      אף פעם לא עשינו כזה דבר אז קצת קשה לי להגיד…
      האם במסלולים שהמלצת יש מקום סמוך להתחלה שאפשר לשכור שם אופניים?

פורסם בפורום טיולים בארץ
      conure
      conure
    • טיול אופניים באזור הכנרת/רמת הגולן
      שלום לכולם , 
      בעוד כיומיים אני אהיה בצפון לכמה ימים עם 2 נערים בני 16 ואני רוצה לעשות איתם טיול אופניים בטבע .
      מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מסלול רכיבה מעגלי באזור? אני צריך גם לשכור את שלושת זוגות האופניים במקום סמוך
      פורסם בפורום טיולים בארץ
      conure
      conure
    • RE: התייעצות לגבי יעד לטיול טבע ביוני 2018

תודה על התשובות והלינקים ,  עכשיו נשאר לי לקרוא חומר על האזור ולראות שזה באמת מתאים לסוג הטיול שלנו (ולתקציב) , אעדכן בהמשך no

פורסם בפורום אירופה
      conure
      conure
    • RE: נסיעה ליעד כל שהוא סולו

היי עופרי ,

אני טס כל שנה לטיול סולו ואוהב את זה מאוד.

אתה צריך להכיר את עצמך ולדעת אם אתה יכול להתחבר לאנשים בקלות , אם יש לך תחומי עניין רבים שתוכל למלא את הזמן בלראות ולעשות דברים שאתה אוהב כמו מוזיאונים , גלריות , קניות , מסיבות או כל דבר אחר שמעניין אותך.

אני ישן במלונות בד”כ , אף פעם לא ישנתי באכסניה ובכל מקום שהייתי חזרתי הביתה עם עוד חבר או שניים שאנחנו שומרים על קשר , הכל תלוי באופי שלך ועד כמה אתה פתוח להכיר אנשים חדשים.

אתה מוזמן לקרוא את הבלוג שלי על הטיול לברלין (זה היה הטיול סולו הראשון שעשיתי) , יש שם הרבה תשובות וטיפים למטיילים לבד.

על כמה זמן מדובר? מה התקציב? מה תחומי העניין שלך? אתה דובר אנגלית ברמה טובה?

פורסם בפורום אירופה
      conure
      conure

שוב תודה על כל העזרה ,

אני חושב שנורבגיה תהיה היעד של הטיול , ראיתי את התמונות שנראות מהממות וקראתי קצת מידע (כמובן שיש לי עוד דרך ארוכה עד שאני אדע בדיוק באילו עיירות ומסלולי הליכה כדאי לבקר) וכרגע זה נשמע כמו טיול מהסרטים….

כמה שאלות קטנות :

1. הנהיגה שם היא כמו בארץ או בצד ההפוך כמו באנגליה למשל?
      2. בטיול של שבועיים וחצי – שלושה שבועות הייתם ממליצים להתמקד באזור אחד של נורבגיה (צפון / מרכז / דרום ) ואם כן איזה אזור הכי יפה לדעתכם מבחינת הליכות בטבע , עיירות יפות (שאפשר ליהנות גם מארוחת ערב טובה ) , אטרקציות וכ’ו ?
      3. איזו שפה הם מדברים שם? אנחנו דוברי אנגלית , צרפתית וגרמנית (אני רק אנגלית frown) . אפשר להסתדר שם לבד כמו שמסתדרים במדינות אירופאיות אחרות כמו אנגליה , גרמניה , אוסטריה ? או שזה יותר מסובך
      4. כל מידע שתוכלו לנדב לי על החוויה שלכם בנורבגיה יתקבל בברכה

תודה גדולה לכל העוזרים והעוזרות no

פורסם בפורום אירופה
      conure
      conure

תודה רבה לכולם על העצות wink

קראתי קצת על סקוטלנד וכבר הייתי בטוח שזה ה-מקום אבל בגלל היתושים אני חושב שאני אוותר על זה ואטוס לשם בתקופה שהם לא מהווים בעיה כל כך גדולה.

האלפים הצרפתיים נשמעים מעניינים מאוד אבל הטיול הקודם שלנו היה לאוסטריה ואם אני צודק (תקנו אותי אם לא) הנופים אמורים להיות די דומים אז חשבתי שגם כאן אולי כדאי לטוס בהזדמנות אחרת כדי לקבל את הרעב לנופים ואטרקציות מהסוג הזה (הרים , הרבה דשא , מגלשות הרים ,  רכבלים וכ’ו ).

מישהו אמר לי לגבי שוויץ שהמחירים די יקרים והאנשים לא הכי חמים אבל אני אחפש קצת יותר מידע , יש אזור ספציפי שכדאי למקד את הטיול שם?

נורבגיה זאת מדינה שבחיים לא חשבתי עליה אבל לפי התיאורים שלכם זה יכול להיות טיול מהנה ביותר , אפשר לקבל קצת יותר פרטים לגבי הטופוגרפיה של האזור , אטרקציות , איך האנשים , מחירים וכ’ו ?

פורסם בפורום אירופה
      conure
      conure
    • התייעצות לגבי יעד לטיול טבע ביוני 2018

שלום לכל חברי הפורום ,

הרבה זמן לא כתבתי כאן אבל מדי פעם אני מציץ בנושאים ועכשיו חזרתי כדי לקבל עצה מהמטיילים המנוסים wink

אנחנו זוג שמאוד אוהבים לעשות טיולי טבע , לישון בעיירות קטנות וללכת כל יום כ 8-10 ק”מ בטבע מוקפים בנופים יפים .

הטיול המתוכנן הוא בערך של שבועיים וחצי – שלושה שבועות בתחילת חודש יוני .

אנחנו מתכוונים לשכור רכב ולישון כמה לילות בכל עיירה ככה שנוכל לראות את כל האזור הקרוב מבלי לנסוע יותר מדי וכשנסיים שם נמשיך אל היעד הבא וכל האטרקציות שיש בסביבה שלו.

עשינו טיולי טבע ב – צפון אנגליה , ויילס ואוסטריה (זלצבורגלנד וטירול) ובכולם נהנינו מאוד .

ההתלבטות שלנו היא לגבי שלושה יעדים :

1. צפון איטליה
      2. סקוטלנד
      3. צרפת

אני יודע בכל המדינות האלו יש הרבה אזורים שונים שאפשר בכיף לבלות שם שלושה שבועות אבל בגלל שאף פעם לא הייתי במדינות האלו אני רוצה לקבל עצה מאנשים שהיו שם ויכולים להמליץ לנו באיזו מדינה ובאיזה אזור הכי מומלץ לנו לטייל .

תודה מראש

פורסם בפורום אירופה
      conure
      conure
    • RE: חוות דעתכם על מסלול טיול לאוסטריה (ספטמבר)
      חוות דעתכם על מסלול טיול לאוסטריה (ספטמבר)

תודה יונית ,

אני תמיד בודק בטריפאדוויזר אבל להפתעתי בקושי יש 5 מסעדות בתוך העיירה עצמה ומתוכן יש כמה ביקורות טובות על המסעדה האיטלקית , ביקורות בינוניות על גבול המלכודת תיירים על אחת אחרת ואולי עוד ביקורת אחת או שתיים על מסעדות אחרות (אפילו תמונות / שעות פתיחה אין אז כנראה שהמצב בעייתי בגיזרה הזאת) .

מקסימום אני אשאל את בעל/ת הb&b לגבי מסעדות טובות.

חלק מהכיף שלי זה להכין את הכל מראש כך שאני יודע תמיד מה האופציות שלי , בגלל זה אני תמיד מזמין מקומות לינה מראש , עושה דוקטורט לגבי האטרקציות ושעות הפעילות ומנסה לדעת בערך כל דבר שאפשר מראש כך שלא יהיו לי הפתעות.

מצד שני אולי אני מפספס בדרך הזאת גם הפתעות חיוביות או להגיע למקומות לא צפויים אבל יפים , כמה מחברי הפורות נתנו לי כבר את הטיפ הזה של לא לתכנן כל רגע בטיול אבל ממש קשה לי לשחרר וללכת על עיוור...

פורסם בפורום אירופה
      conure
      conure