הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי מסלול כחול
-
RE: המלצה לסקי באיטליה למתחיליםפורסם בפורום סקי וסנובורד
passo tonale מאד מתאים למתחילים .מאד כדאי לקחת את שורת המלונות למרגלות המסלולים. .לגבי שאר הטיול תלוי איך מסתכלים על זה.קרוב יחסית לאגם גארדה אבל פחות לונציה.
-
RE: מי מכיר? מי יודע?פורסם בפורום סקי וסנובורד
הייתי שם ב2009.היה מעולה ומול גונדולה ומעלית כפתור המאפשרת התחברות וחזרה בגלישה מפתח המלון כמעט. המינוס היחיד מבחינתי היה שמצריך רכב או מונית לבילויים בסלבה המרוחקת כ3 דקות נסיעה בלבד.
-
RE: מי מכיר? מי יודע?פורסם בפורום סקי וסנובורד
ככה זה נראה מחדר אוכל של מלון פלאן דה גרלבה. מצד ימין הכפתור והגונדולה מצד שמאל. נראה לי שזה קרוב,לא?
-
RE: חופשה מומלצת לסקי למתחילים +, במחירים נוחיםפורסם בפורום סקי וסנובורדלגבי מלונות.........
מציע לחפש בבוקינינג והוטלס אבל לסגור מול המלון עצמו(לא בעיה למצוא את אתר המלון עצמו). יוצא לרוב זול יותר!
-
RE: ביטוח סקי (ספורט חורף)פורסם בפורום סקי וסנובורדלגבי PASSPORTCARD ניתן להפעיל ביטוח צד ג' בתוספת
סעיף 8.2.1.7
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי מסלול כחול
-
RE: חופשת שלג במחיר (לא) שפויפורסם בפורום סקי וסנובורד
נשמע מעייף, היומיים האינטנסיבים האלה למרות הכיף!
-
RE: מי עולה לחרמון?פורסם בפורום סקי וסנובורד
לפי מצב החרמון כמו שרואים במצלמות היום. כדי שאפשר יהיה לחשוב על גלישה.
צריך לרדת מעל 50 סמ במפלס התחתון שבוע הבא. כרגע לא נראה סביר!
-
RE: אז מה האתר סקי המועדף עליכם - ולמה?פורסם בפורום סקי וסנובורד
מבחינת גלישה אהבתי את שלושת העמקים בצרפת וסלה רונדה באיטליה. בנוסף, מאד אהבתי את עמק אאוסטה באיטליה כולל הצד הקולינרי.
באוסטריה גלשתי רק בצל אם זה ומאיירהופן ומשניהם לא התלהבתי במיוחד.
-
RE: חופשה בשנה הבאהלהבנתי את המצב .עד שלא יהיה חיסון המצב הזה ישאר כמו היום עם מגבלות .לכן לא הייתי מתכנן כלום עד שהמצב יתבהר מאד!!!!!!!פורסם בפורום סקי וסנובורד
-
RE: אחד הסרטונים החמודים שראיתי, במיוחד לימי קורונהפורסם בפורום סקי וסנובורד
משעשע,איך בן אדם העביר את היום בלצלם את הסרט

-
RE: חג שמח לכל הגולשיםפורסם בפורום סקי וסנובורד
חג שמח לכוולם!
נקווה שנחזור לתקופה שפויה יותר ובקרוב!
-
ISHGL האתר שנאשם בהפצת הקורונה לרוב אירופה!פורסם בפורום סקי וסנובורד
כתבה בנושא לקוראי הגרמנית.אך בקיצור עקב הסתרת מידע על עובד אתר חולה ידוע.אשר לאחר בדיקת הרשויות ידוע שהדביק המון אנשים ומשם ההפצה לכל עבר אירופה.
-
RE: כתבה בעניין נסיגת כמות הגולשים והסיבות!פורסם בפורום סקי וסנובורד
בסירטון הזה הם מפרטים בעצם את התחשיב שלהם לעלויות שהן גבוהות בארה”ב