@מוני היי מוני
תודה על ההכוונה והעזרה- ממש הצלה!!
ב 17.10 אנחנו מתכננים לצאת מבוסטון לכיוון מנהטן וללון מחוץ לעיר ( מוזמן מלון במנהטן מה18.10).
עד לאן לדעתך כדאי להתקדם ואיפה כדאי ללון אם התכנית היא להגיע למנהטן בשעות הבוקר – צהריים?
@מוני היי מוני
תודה על ההכוונה והעזרה- ממש הצלה!!
ב 17.10 אנחנו מתכננים לצאת מבוסטון לכיוון מנהטן וללון מחוץ לעיר ( מוזמן מלון במנהטן מה18.10).
עד לאן לדעתך כדאי להתקדם ואיפה כדאי ללון אם התכנית היא להגיע למנהטן בשעות הבוקר – צהריים?
תודה רבה על עצותיך. אכן רשמתי ימים פעמיים בטעות. הניאגרה זה מאסט מבחינתינו וגם השלכת (לכולנו). אין אפשרות לפיצול אחרת מה הטעם בטיול פשפחתי.
אני נוטה להתחבר למסלול שמוני הציע. תודה בכל זאת על העזרה.
תודה רבה מוני. המסלול אכן מאתגר אבל בהחלט אפשרי.עזרת לי מאוד
תודה עמיחי גם אני חשבתי על זה אבל לצערי החבר'ה לא מוכנים לוותר.
היי…
עדיין לא הזמנתי את הכרטיסים לבאפלו.
אנחנו נוחתים במיאמי 2.10 בסביבות השעה 18:00 אני מניחה
שנצא מהנמל שעתיים לאחר מכן ( אחרי איסוף הרכב) ולמלון נגיע בלילה...לכן חשבתי שיהיה נכון ללון שם לילה נוסף להתאוששות. את חושבת שכדאי לוותר על לילה נוסף? האםב 4 לילות אוכל לעשות מסלול שלכת?
היי לכולם.
אנחנו משפחה הורים עם 3 ילדים . 2 בוגרים 22 ו 18 וילד בן 9 נוסעים בפעם הראשונה לארהב. החלטנו בהתייעצות עם סוכן נסיעות להתמקד במזרח ארהב ובמסלול הקלאסי.
טיסה ב2.10 נחיתה ב17:00 במיאמי+ איסוף רכב
2-3.10 מתוכננים במיאמי.
4.10 נסיעה לכיוון אורלנדו עם עצירה בקייפ קנברל.
4-10.10 אורלנדו(פארקים, קניות,ביצות וכו...)
10.10 החזרת הרכב וטיסה לבאפלו. לינה במפלי הניאגרה בצד הקנדי.
11-14 מסלול נסיעה עד לניו יורק
14-19 ניו יורק
19.10 טיסה חזרה ארצה.
הטיול המקורי היה אמור להיות עד 22.10 אך נאלצנו לקצרו מפני שהגיוס של ביתי הוקדם ליום החזרה…
לפי התכנון המקורי המסלול מהניאגרה ועד ניו יורק היה צריך להיות שבוע ימים . עכשיו נשארו לנו בקושי 3 ימים.
מאוד רוצים לחוות את השלכת. על מה אסור לוותר ב 3 הימים עד להגעתינו לניו יורק.
המסלול של let it be הקסים אותנו אך הוא ארוך מידי.... אשמח לסיוע מסלול מקוצר.
תודה
היי. שמי יפעת
מחיפוש יעד אטרקטיבי המתאים להרכב משפחתי (בן זוגי ושלושת ילדי בגילאי 20, 16, 7) הגענו למונטנגרו. אנו אוהבים טבע אך גם את ה"נוף" האורבני והפינוקים. רוצים לצאת באוגוסט (כנראה בתאריכים 16-23.
. אשמח מאוד לקבל מסלול מומלץ שיכול לכלול בתוכו לינה בשני אזורים. תודה רבה