פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי זיו רוזנברג
-
RE: התייעצות לגבי צפון יווןפורסם בפורום אירופה
יש לנו למעשה 6 ימים מלאים ,יום ראשון נקדיש לסלוניקי ואז באמת השאלה האם להדרים לאולימפוס (ליטורכו ,מפלים שהכותבת הזכירה למעלה) ואז משם להמשיך לקלאמבאקה ומטאורה ומשם למצובו -עם שמורות הטבע PINDOS ו-TZOUMERKA n מכיר ? ממליץ?
-
התייעצות לגבי צפון יווןפורסם בפורום אירופה
שלום לחברי/ות הפורום ,
אנו 3 חבר'ה בני50 שמתכננים טיול של כ6 ימים נטו בצפון יוון עם רכב שכור במחצית ספטמבר, לא מטרקים ולא מטיבי לכת במיוחד ..
אשמח לקבל מסלול מעגלי מסלוניקי שכולל בתוכו את המיטב שבחבלי הארץ זגוריה, אזור קלמבקה ,קסטוריה ועוד ?
האם במסלול זה הייתם כוללים את שמורת הר האולימפוס ?האם שווה ביקור בהנחה שאין בכוונתנו לערוך שם טיולי טיפוס הררים לאחת הפסגות של ההר ?האם נגיש עם רכב לנקודות שמומלצות?
האם יש חברות שמוציאות טיולים שכורים מאורגנים חד יומיים לצפון מקדוניה ?
תודה ,
-
RE: תכנון מסלול סיציליה -נוחת וממריא מקטניה -7 לילותפורסם בפורום אירופה
תודה ,בכל מקרה אני מתכוון לשלב את טאורמינה ומילאזו - עם האיים . מסלול 1. יכול להיות קטניה עם הר אתנה ,טאורמינה ,מילאזו והאיים ,הכפרים אריצ'ה,צ'פאלו ופלרמו ובחזרה לקטניה
מסלול 2. יכול יותר להתמקד בצד המזרחי ומרכז - קטניה סיראקוזה נוטו,וטאורמינה
-
RE: תכנון מסלול סיציליה -נוחת וממריא מקטניה -7 לילותפורסם בפורום אירופה
חברים ,יש מישהו שיודע לענות ?
-
תכנון מסלול סיציליה -נוחת וממריא מקטניה -7 לילותפורסם בפורום אירופה
שלום לחברי הפורום,
קראתי בעיון את המלצות והטיפים של המטיילים ועדיין לא מצליח לתכנן את המיטב מבחינת חלוקה של מסלול ושהות :
אנו זוג שמתכנן לנסוע בחודש מאי והבנתי שכן כדאי ונכון להתמקד בחלק הדרום מזרחי( בביקור ראשון) של האי אבל איכשהו לא מסתדר לי המסלול :
אטרקציות דרומית לקטניה : הר אתנה,Siracusa ,Caltagirone,Ragusa,Noto-- מה הוא בגדר MUST על מה ניתן לדלג ? -כמה ימים להקדיש לחלק הזה של האי?
היכן כדאי להתמקם מבחינת לינה במקום יפה ונוח ?
אטרקציות מצפון לקטניה - Taormina,Messina ו-Castamola -והאיים האיוליים Milazzo-גם לגבי חלק זה היכן מומלץ והכי נכון להתמקם וכמה לילות להקדיש לחלק הזה של הטיול?
לא מסתדר לי מבחינת חלוקה לילות ומסלולים בין 2 החלקים הנ"ל ,מישהו יכול לתת לי חיבור איך כן ונכון ?
תודה רבה וממתין לתגובות
-
RE: סיציליהפורסם בפורום אירופה
חברים עוד טיפים לגבי הפוסט ? אטרקציות ואתרים בטיול כוכב באזור קטניה ,כמה לילות שם ( מתוך 6) ולאן יהיה נקודה הבאה מבחינת לינה ואטרקציות ( מתוך 6) שאני כמובן חוזר מנמל התעופה בקטניה
תודה רבה .
-
RE: סיציליהפורסם בפורום אירופה
תודה לחמוטל ,מניסיונך מה שווה לראות ולבקר באזור קטניה ? מבחינת לינה האם יש כפר או עייירה יפה באזור זה? הבנתי שלגבי רכב עדיף רכב קטן כי הכבישים מאד צרים