אש, תודה
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Yam_3617188
-
הצרה של מעיל פוך נוצות.פורסם בפורום ציוד טיולים
שלום, קיבלתי לא מזמן מעיל פוך נוצות של northface והוא קצת גדול עלי. חשבתי לקחת אותו לחייט שייצר אותו אבל אני מפחד שהתפירה תפגע במעיל (תגרום לנוצות לצאת ). אשמח לשמוע האם אפשרי להצר מעיל פוך וכן על אנשי מקצוע מומלצים מנסיונכם.
תודה, ים
-
שכירת רכב בניו זילנדהיי. אני וחברתי מתכננים טיול אחרי צבא בניוזילנד מפברואר עדמאי כולל. אשמח לטיפים והמלצות לשכירת רכב. המון תודה.פורסם בפורום אוסטרליה וניו-זילנד
-
טרק 4 ימים ברומניההיי, אני מתכנן טיול קצרצר של 5 ימים לרומניה באמצע אוגוסט, ללא רכב. נוחת בקלוז'-נאפוקה או טימישוארה ומחפש לעשות טרק של 4 ימים+ לינה בבקתות. יש לי תקציב לא גדול ונמצא בכושר טוב. מכירים טרק שיכול להתאים לי?פורסם בפורום אירופה
-
המלצה לשבוע באירופהפורסם בפורום אירופה
שלום,
אנחנו בני 19 מחפשים טיול באירופה באזור דצמבר, בתקציב נמוך. אנחנו ללא אוטו ולכן רצוי שהאטרקציות השונות באיזור יהיו יחסית קרובות. אנחנו אוהבים טבע וערים ורוצים לשלב בין שניהם.
נשמח לרעיונת והמלצות.
תודה רבה
-
ספרד - טרק בפרינאיםפורסם בפורום אירופה
שלום ,
אנחנו שלושה חברה לפני גיוס מתכוונים לעשות טרק בשמורת Aigüestortes בספרד. על פי התכנון אנחנו מתחילים ב espot הולכים עם כיוון השעון במשך חמישה ימים מ JM BLANC ל AMTIGES וישנים בבקתות שבדרך. בהמלצות האתר כתוב כי רצוי ללכת נגד כיוון השעון. האם המסלול שבחרנו (עם כיוון השעון בגלל תפוסה מלאה בבקתות) ברמת קושי גבוהה יותר בהרבה או שניתן לעשותו?
הטיול מתוכן לתחילת יולי, איזה ציוד הכרחי לקחת איתנו בתרמיל ?
המון תודה על העזרה