ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. MMMM
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 11
    • פוסטים 46
    • הגבוה ביותר 2
    • קבוצות 0

MMMM

@MMMM

3
    מוניטין
    10
    צפיות בפרופיל
    46
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3632875 גיל 56

MMMM הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי MMMM

• RE: ניו יורק בלי מוזיאונים

היינו בוודברי קומון – היה מאד מוצלח ומצדיק את הנסיעה.

נצלנו את היום היחיד שהמעלות טפסו למעל ה10 ועשינה את הפרי קרוז לפסל החרות, עלינו למרפסת, היה מקסים ממש למרות שכמו שכתבו לי באחת התגובות זה ממש שורף יום שלם.

שלוש פעמים נסענו למנהטן, פעמיים בסבוואי, פעם אחת ברכב, כן, שלמנו 34$ חניה אבל לקחנו את זה בחשבון מראש, נהננו מהחוויה ובעיקר הרווחנו את כל הנופים בדרך ונשמנו את ההווי, מה שמפסידים כשנוסעים בסאבווי.

היינו במייסיס- בהחלט שווה ביקור,

One word observatory, תצפית חדשה, הגבוהה ביותר בניו יורק, מקסים ממש!

הגראונד זירו והקניון החדש ליד גראונד זירו, כמו שכתבת שירליץ, באמת יפיפה והיה פתרון נהדר למזג האויר הקר.

השדרה החמישית, האימפייר סטייט וכל שאר נקודות הענין באזור הזה.

נסענו גם לג’רזי גרדנס, בעיני היה מאד מאכזב ולא שווה את הנסיעה והמאמץ.

לא הספקנו הרבה, בכל זאת מזג האויר הקר ותינוקת קטנה לא אפשרו שוטטות של שעות אבל נהננו מאד ובעיקר- נשארנו עם טעם של עודblush

פורסם בפורום צפון אמריקה
      MMMM
      MMMM
    • RE: השכרת רכב ב JFK - ביטוחים

reuben13 חזרתי להודות ולעדכן.

לפי המלצתך הזמנו רכב מחברת דולר דרך איסתא במחיר מצוין.

הגענו ל JFK ביום חמישי בצהריים אחרי קרוב ל30 שעות טיסה עם תינוקת בוכה, מטושטשים מעייפות וקופאים מקור וגילינו… ששכחנו את רשיון הנהיגה בבית.

עבדתי על הכנת הנסיעה הזו למעלה מחודשיים, הכל היה מתוכנן לפרטי פרטים אך את הדבר הבסיסי והטריוויאלי הזה שכחנו… 

לא עזרו כל תחנוננו, חברת דולר סרבה לספק את הרכב ללא רשיון, נאלצנו לקחת מונית בהון תועפות למחוז חפצינו.

וכאן אני חייבת להודות לך על עצתך להזמין דווקא מספק ישראלי, מיד יכלתי לפנות אליהם, בעברית! ולבקש החזר על ההשכרה, אמנם לא קבלנו את מלא הסכום אבל לפחות קבלנו חלק חזרה, מודה לך מאד מאד.

ויש גם הפי הנד angel

חברה צדיקה שלי שהיה לה מפתח לביתי, לקחה משם את הרשיון, נסעה לשדה התעופה במוצאי שבת, חפשה מישהו שנוסע לאזור שבו התארחנו, מצאה ושלחה, בראשון בבוקר הרשיון היה כבר אצלינו ביד!

לאחר מעשה הבנו שאלוקים פשוט שמר עלינו בזה ששכחנו את הרשיון בבית, זאת הייתה סכנה נפשות אמיתית עבורינו לנהוג שעתיים בארץ לא מוכרת עם חוקי תנועה שונים אחרי 30 שעות ללא שינה.

ביום ראשון שכרנו רכב דרך חברת ADVANTAGE, שוב תודות להזהרה שלך, התעקשתי שיוסיפו לנו גלגל רזרבי והם אכן הוסיפו, קבלנו רכב נהדר במחיר מצוין.

תודה לך reuben13 על הכל!

פורסם בפורום צפון אמריקה
      MMMM
      MMMM

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי MMMM

• RE: טיסה לניו יורק עם קטנטנים

@אנשיםטובים תודה רבה על התגובה המחכימה.

מוסיפה עוד כמה פרטים:

1. נוסעים לשמונה ימים, נוחתים בשלישי (16:00) וממריאים ברביעי (23:30)
      2. שוכרים רכב לכל התקופה
      3. הולכים לשהות או בברוקלין או בלייקווד, ניו ג'רזי

אני לוקחת את העצה של המנשא, לא חשבתי על זה, לגבי כסאות בטיחות אולי נביא איתנו וזהו, דברתי עם חברת התעופה ואני זכאית להביא לכל השלושה ילדים ללא עלות... חושבת שזה צריך ליהיות המוטו בטיסה, כמו שאמרתי להעביר את הזמן ולא לחנך, מקוה שלא יהיה להם מידי מאתגר העצירה בהלוך.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      MMMM
      MMMM
    • טיסה לניו יורק עם קטנטנים

היי,

אנחנו טסים עם שלושה ילדים קטנטנים לניו יורק באוקטובר, (4 וחצי, שנתיים וחצי ותינוק בן שלושה וחצי חודשים)

בהלוך נוסעים דרך לונדון (עצירה של שעתיים וחצי), בחזור ישיר.

יש לי כמה שאלות ואשמח מאד לכל טיפ / עזרה / המלצה איך לצלוח את זה בטוב 🙂

1. השכרת רכב, אנחנו נוחתים ב JFK, חברות מומלצות? סוכנים מסויימים? משהו שכדאי לדעת/לשים לב?
      2. מה כדאי לעשות עם כסאות בטיחות, לסחוב 2 כסאות ובוסטר מהארץ? לקנות שם? לשכור מחברת ההשכרה (יקר, 7$ ליום, לילד, לא יודעת באיזה מצב אקבל אותם)?
      3. מקומות בטיסה, כדאי לשבת כולם ביחד בסוף? כדאי להתפצל לשתיים וככה לקבל שתי חלונות? עדיף בסוף בסוף כדי שלא יפריעו? עדיף באמצע ולא ליד השרותים?
      4. טיפים/הנחיות לנסיעה עם תינוק כ"כ קטן? בקשתי עריסה בטיסות
      5. אני רואה שמזג האויר אמור ליהיות 20 מעלות +-, מניסיון באמצע/סוף אוקטובר נעים או כבר קר?
      6. רעיונות לטיולים עם ילדים?
      7. אשמח לכל תובנה או שיתוף, אין לי מושג איך מעסיקים שלוש קטנים למשך כ"כ הרבה זמן אוויר 😱

תודה!

פורסם בפורום צפון אמריקה
      MMMM
      MMMM
    • טיסה לניו יורק עם שלושה ילדים (קטניםםם)

היי,

אנחנו טסים עם שלושה ילדים קטנטנים לניו יורק באוקטובר, (4 וחצי, שנתיים וחצי ותינוק בן שלושה וחצי חודשים)

בהלוך נוסעים דרך לונדון (עצירה של שעתיים וחצי), בחזור ישיר.

יש לי כמה שאלות ואשמח מאד לכל טיפ / עזרה / המלצה איך לצלוח את זה בטוב 🙂

1. השכרת רכב, אנחנו נוחתים ב JFK, חברות מומלצות? סוכנים מסויימים? משהו שכדאי לדעת/לשים לב?
      2. מה כדאי לעשות עם כסאות בטיחות, לסחוב 2 כסאות ובוסטר מהארץ? לקנות שם? לשכור מחברת ההשכרה (יקר, 7$ ליום, לילד, לא יודעת באיזה מצב אקבל אותם)?
      3. מקומות בטיסה, כדאי לשבת כולם ביחד בסוף? כדאי להתפצל לשתיים וככה לקבל שתי חלונות? עדיף בסוף בסוף כדי שלא יפריעו? עדיף באמצע ולא ליד השרותים?
      4. טיפים/הנחיות לנסיעה עם תינוק כ"כ קטן? בקשתי עריסה בטיסות
      5. אני רואה שמזג האויר אמור ליהיות 20 מעלות +-, מניסיון באמצע/סוף אוקטובר נעים או כבר קר?
      6. אשמח לכל תובנה או שיתוף, אין לי מושג איך מעסיקים שלוש קטנים למשך כ"כ הרבה זמן אוויר 😱

תודה!

פורסם בפורום טיולי משפחות
      MMMM
      MMMM

היינו בוודברי קומון – היה מאד מוצלח ומצדיק את הנסיעה.

נצלנו את היום היחיד שהמעלות טפסו למעל ה10 ועשינה את הפרי קרוז לפסל החרות, עלינו למרפסת, היה מקסים ממש למרות שכמו שכתבו לי באחת התגובות זה ממש שורף יום שלם.

שלוש פעמים נסענו למנהטן, פעמיים בסבוואי, פעם אחת ברכב, כן, שלמנו 34$ חניה אבל לקחנו את זה בחשבון מראש, נהננו מהחוויה ובעיקר הרווחנו את כל הנופים בדרך ונשמנו את ההווי, מה שמפסידים כשנוסעים בסאבווי.

היינו במייסיס- בהחלט שווה ביקור,

One word observatory, תצפית חדשה, הגבוהה ביותר בניו יורק, מקסים ממש!

הגראונד זירו והקניון החדש ליד גראונד זירו, כמו שכתבת שירליץ, באמת יפיפה והיה פתרון נהדר למזג האויר הקר.

השדרה החמישית, האימפייר סטייט וכל שאר נקודות הענין באזור הזה.

נסענו גם לג’רזי גרדנס, בעיני היה מאד מאכזב ולא שווה את הנסיעה והמאמץ.

לא הספקנו הרבה, בכל זאת מזג האויר הקר ותינוקת קטנה לא אפשרו שוטטות של שעות אבל נהננו מאד ובעיקר- נשארנו עם טעם של עודblush

פורסם בפורום צפון אמריקה
      MMMM
      MMMM

תודה, הטיול הסתיים לפני למעלה מחודש blush

פורסם בפורום צפון אמריקה
      MMMM
      MMMM

היה לנו צילום במייל אבל רצו לראות את הרשיון פיזית..

לאחר מעשה פתאום באמת שמענו מפה ומשם שאנחנו לא הראשונים שזה קורה להם, מקוה שבהחלט שניהיה האחרוניםblush

צביקה, כן, אחרי כל האזהרות שקבלתי פה בדקתי בשבע עיניים שההשכרה כוללת את כל הביטוחים הנצרכים...

פורסם בפורום צפון אמריקה
      MMMM
      MMMM
    • RE: קונקשן במדריד בתחילת דצמבר

חזרתי לעדכן.

הגענו למדריד במזג אויר שמשי ומקסים, יצאנו לעיר עם האטובוס של שדה התעופה, בהלוך לקח 40 דקות ובחזור 25 דקות.

היה לנו שעה וקצת בעיר, טיילנו באזור של כיכר סיבלס ונהננו מאד.

היות ולא רצינו לקחת סיכונים הגענו לשדה שעתיים וחצי לפני ההמראה ועוד הספקנו לקנות ב ZARA ולהנות מהחזר המס.

תודה לכולם!

פורסם בפורום אירופה
      MMMM
      MMMM

reuben13 חזרתי להודות ולעדכן.

לפי המלצתך הזמנו רכב מחברת דולר דרך איסתא במחיר מצוין.

הגענו ל JFK ביום חמישי בצהריים אחרי קרוב ל30 שעות טיסה עם תינוקת בוכה, מטושטשים מעייפות וקופאים מקור וגילינו… ששכחנו את רשיון הנהיגה בבית.

עבדתי על הכנת הנסיעה הזו למעלה מחודשיים, הכל היה מתוכנן לפרטי פרטים אך את הדבר הבסיסי והטריוויאלי הזה שכחנו… 

לא עזרו כל תחנוננו, חברת דולר סרבה לספק את הרכב ללא רשיון, נאלצנו לקחת מונית בהון תועפות למחוז חפצינו.

וכאן אני חייבת להודות לך על עצתך להזמין דווקא מספק ישראלי, מיד יכלתי לפנות אליהם, בעברית! ולבקש החזר על ההשכרה, אמנם לא קבלנו את מלא הסכום אבל לפחות קבלנו חלק חזרה, מודה לך מאד מאד.

ויש גם הפי הנד angel

חברה צדיקה שלי שהיה לה מפתח לביתי, לקחה משם את הרשיון, נסעה לשדה התעופה במוצאי שבת, חפשה מישהו שנוסע לאזור שבו התארחנו, מצאה ושלחה, בראשון בבוקר הרשיון היה כבר אצלינו ביד!

לאחר מעשה הבנו שאלוקים פשוט שמר עלינו בזה ששכחנו את הרשיון בבית, זאת הייתה סכנה נפשות אמיתית עבורינו לנהוג שעתיים בארץ לא מוכרת עם חוקי תנועה שונים אחרי 30 שעות ללא שינה.

ביום ראשון שכרנו רכב דרך חברת ADVANTAGE, שוב תודות להזהרה שלך, התעקשתי שיוסיפו לנו גלגל רזרבי והם אכן הוסיפו, קבלנו רכב נהדר במחיר מצוין.

תודה לך reuben13 על הכל!

פורסם בפורום צפון אמריקה
      MMMM
      MMMM
    • RE: ניו יורק בתחילת דצמבר

חזרתי לעדכן:)

היה קר מאד מאד, התינוקת לא סבלה, הייתה עטופה היטב בחרמונית ובעגלה עם מגן רוח ככה שממש לא הרגישה את הקור, כן קצת סבלה מהסרבול..

בהמלצתה של טובה היקרה עלינו לתצפית החדשה: One word observation, זוהי תצפית מקורה, הגבוהה ביותר בניו יורק, מעלית מהירה גימיק עם קיר שנפתח לנוף, מקסים ממש.

במשך כל הימים המעלות נעו סביב ה5 במהלך היום חוץ מיום גשום אחד שבו המעלות שחקו לטובתינו וטפסו לאזור ה12, נצלנו את היום הזה לשייט פתוח לפסל החרות ועליה למרפסת, היה קר אבל שווה ונהננו מאד.

היינו במייסיס, הסתבובבנו בשדרה החמישית, באטרי פארק ועוד.

לא הספקנו הרבה, הקור לא אפשר שוטטות של שעות בחוץ אבל “נשמנו את האווירה”:)

יומיים נסענו בסאבווי ויום אחד ברכב, שלמנו 35 דולר על חניה אך היה שווה כדי לראות את הנוף במהלך הנסיעה.

תודה לכולם על הטיפים המועילים!

פורסם בפורום צפון אמריקה
      MMMM
      MMMM

חזרתי לעדכן:)

היה באמת מאד מאד קר אבל הצלחנו לשלב תיור אם הפוגות במקומות מקורים.

תודה על הטיפים!

פורסם בפורום צפון אמריקה
      MMMM
      MMMM