ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. 203203
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 1
    • נושאים 3
    • פוסטים 7
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

203203

@203203

0
    מוניטין
    18
    צפיות בפרופיל
    7
    פוסטים
    1
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3693630 גיל 33

203203 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי 203203

• RE: עד כה הייתי בתקווה שתבוטל חובת בידוד למתחסנים (בשע"ט- חיסון ראשון אתמול)

@rozmar

לפי הפירסומים בשעות האחרונות גם מחוסנים חייבים בבידוד בחזור לארץ .... מדינת חלם כבר אמרנו... כמובן שהכל פוליטי ...לא להתייאש להאחז בכל דבר שאולי ⛷ 

פורסם בפורום סקי וסנובורד
      203203
      203203
    • RE: ביגוד סקי

@Maki869

תודה לכולם על התשובות... 

החלטתי  לקנות מעיל סינטטי דוגמת atom של arcteryx או micro puff של Patagonia... שהם מבודדים נושמים ומנדפים 

לאלה שלא הבינו המעיל שדיברתי עליו הוא מעטפת הוא לא מחמם. ככה שפליס לבד לא יעזור.. 

מניחה כאן קישור למתעניינים. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://arcteryx.com/us/en/shop/mens/rush-jacket&ved=2ahUKEwjM1K_7pZfuAhUbRBUIHaHzAeoQFjAAegQIARAB&usg=AOvVaw3QtbuHVm249X2PBOZ1da2U

203203
      203203
    • RE: ביגוד סקי

@drporat

תודה על התגובה המפורטת. אני עושה כושרכל השנה ובדרך כלל לא מזיעה( גם בריצה קלה) השאלה לא הייתה מה ללבוש אני מכירה את שיטת השכבות ויש לי ניסיון קטן בסקי בעיקר במסלול.. לגבי השכבה האמצעית יתרונות /חסרונות של פוך לעומת סנטטי.. תודה 

203203
      203203
    • ביגוד סקי
      לאחרונה קניתי מעיל arcteryx rush שזה רק מגן מרוח גגשם לגבי שכבה אמצעית מה מומלץ מעיל פוך או סינטטי.? והאם יש עניין לכובע כי יש קסדה וגם במעיל המעטפת יש כובע. אשמח לתובנות.. וגם אם יש המלצות לדגם מסוים 
      203203
      203203
    • ציוד סקי לקניה
      היי אני מעוניין לקנות ציוד סקי (מגלשיים ונעליים) אשמח לייעוץ בעניין אני גולש 3שנים מאוהב בלבן.. גולש די טוב (לא שחורים) איך אני יודע מה לבחור בין כל השלל .יש לי רגל צרה איזה חברה מייצרת נעליים צרות.אשמח לכל תובנה. משקל 62 גובה 175 גולש במסלול בעיקר .או שאולי עדיף לשכור באתר
      203203
      203203
    • RE: שוויץ איטליה

תודה רבה. אני יהיה שם 10 ימים . והאתרים מאד יעזרו לי . אני עוד לא בדקתי .... לגביי הגרמנית זה לא בעיה השותף לנסיעה שלי דובר גרמנית

פורסם בפורום אירופה
      203203
      203203
    • שוויץ איטליה

היי רציתי טיפים לגבי הנסיעה שלי . אני נוחת ב12/1 עוד יומיים בבאזל התיכנון שלי זה לקחת רכב לנסוע לונציה ואח"כ לכיוון דולומיטים ואח"כ חזרה לבאזל דרך סאנ מוריץ .השאלה שלי לגביי כבישים סגורים /פתוחים? . או הצעה מה יש לעשות במסלול הזה ???? 

נ.ב אני מאד מודה לעונים . כיון שאני לא מתמצא ואני חדש בעניין אשמח בכל הודעה ושוב תודה רבה

פורסם בפורום אירופה
      203203
      203203