ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. AdarC8
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 1
    • נושאים 11
    • פוסטים 21
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

AdarC8

@AdarC8

0
    מוניטין
    57
    צפיות בפרופיל
    21
    פוסטים
    1
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3710088 גיל 56

AdarC8 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי AdarC8

• מישהו נוסע מג'נבה לאיזור טין\ואל דיזר ב12-16 לדצמבר?
      היי אנחנו זוג בני 21, 22.. ההשכרת רכב יקרה פי 4 עבורנו בגלל הגיל.. הנסיעות הלוך חזור הכי זולות שמצאנו יעלו סהכ 120 יורו לבנאדם שזה המון כסף..
      אם משהו נוסע ב12 לדצמבר מג’נבה לאיזור הסקי שם, או חוזר בערך בלילה של ה15 לדצמבר עם רכב. אשמח מאוד להצטרף אליו כמובן בתשלום
      פורסם בפורום סקי וסנובורד
      AdarC8
      AdarC8
    • מאיזה גיל מותר לנסוע בצרפת?

היי אני בן 22,מתכנן לטוס לג'נבה בחורף ולהשכיר משם רכב כדי לנסוע לאתר סקי טין. אשמח לשמוע ממכם מאיזה גיל מותר להשכיר שם רכב, והאם במקרה מישהו מכיר דרך טובה יותר לנסוע מג' נבה לטין, מבלי להשכיר רכב

תודה 

פורסם בפורום אירופה
      AdarC8
      AdarC8
    • ציריך (שוויץ) מגיע ליום אחד.. יש אפשרות לקנות שם סים? כמה זה עולה ואיפה?
      הייתי שמח לקנות שם סים של ג’יגה אחד משהו כזה… יש דבר כזה שם? אפשר לקנות בשדה תעופה?
      אשמח לפרטים ועלויות
      פורסם בפורום אירופה
      AdarC8
      AdarC8
    • יש צורך בחיסונים למקסיקו? (קנקון, פלאיה, קוזומל, איסלה מוחרס...)
      אשמח לדעת האם ישנם חיסונים שחובה או מומלץ לעשות לפני הטיסה. (אני טס בספטמבר עם חברה שלי, אנחנו בני 22)

פורסם בפורום בריאות
      AdarC8
      AdarC8
    • שאלה כללית בקשר לשודדים במקסיקו, ולגבי חיסונים
      היי, הזמנתי כרטיסים לקנקון ואני מתכנן להיות בקנקון ופלאיה (וגם באיסלה מוחרס, קוזומל וכדומה) האם ישנם שודדים באיזורים התיירותים האלה? האם צריך להיזהר ממוניות? שמעתי על סיפורים שאנשים נחטפים במונית ושודדים אותם..

בנוסף אשמח לדעת איזה חיסונים צריך לעשות לפני הנסיעה למקסיקו.. תודה רבה
      פורסם בפורום מרכז אמריקה
      AdarC8
      AdarC8
    • RE: זוג בני 22 - 3 שבועות בקנקון ופלאיה דל כרמן - איזה מקומות אסור לפספס?

@דור-ד

אשמח לשמוע עוד על הסונטות המדהימות.. איפה הן נמצאות? האם זה מידע שאוכל לראות שם או שכבר מהאינטרנט אפשר למצוא אותם?

לגבי הרכב – איך ניסע מקנקון לפלאיה? ראיתי שיש תחבצ אז לפי דעתך כדאי שניקח תחבצ?

פורסם בפורום מרכז אמריקה
      AdarC8
      AdarC8
    • RE: זוג בני 22 - 3 שבועות בקנקון ופלאיה דל כרמן - איזה מקומות אסור לפספס?

@גדליהו-מהגרעין

האם זה שווה לעשות גם רשיון וגם לצלול מבחינה כספית.. הצלילה עולה בערך 300 שקל ואני מניח שההדרכה תעלה לפחות 300 שקל גם כן אם לא יותר.. אז עבור האטרקציה הזאת לפי דעתך זה שווה את ה600 פלוס שקל?

לגבי מה שאמרת על ההחלטות שם. אנחנו רוצים להזמין מלונות כבר מעכשיו ולסגור את הכל.. בעיניי זה נראה לי קצת מבולגן ולא אחראי להתחיל להסתובב שם ולסגור מלונות במקום.. זה יצא הרבה יותר יקר מאשר שאסגור את זה כבר מעכשיו לא?
      נניח וקרה מקרה שהזמנו מקום לאחד הפארקים על יום של גשם.. עד כמה זה באמת מפריע? ראיתי שאומרים שהגשמים במקסיקו הם לא סיפור.. הם בדכ קצרים מאוד וגם כאשר יש גשם הוא לא באמת מפריע מכיוון שעדיין חם ונעים. בנוסף משהו שעכשיו חשבתי עליו הוא שאולי כמות האנשים שיהיו בפארקים תהיה קטנה יותר ואז אפילו נרוויח מזה שאנחנו הולכים ביום גשם בכך שהפארק יהיה הרבה פחות עמוס.. (?)

מה דעתך בנושא? אני קצת חושש מלהזמין את הכל שם, מרגיש לי גם קצת RISKY וגם שאנחנו עלולים לפספס מלונות טובים כי או שלא נראה אותם או שיגמרו להם המקומות...

פורסם בפורום מרכז אמריקה
      AdarC8
      AdarC8
    • זוג בני 22 - 3 שבועות בקנקון ופלאיה דל כרמן - איזה מקומות אסור לפספס?

היי,אנחנו מגיעים ב1 לספטמבר עד ה19.
      ממה שקראנו הבנו שבעיקרון פלאיה וקנקון הן דיי זהות, וטולום היא דומה להם אך יותר שקטה (ואנחנו יותר בקטע של רעש ומועדונים) ובעיקרון לא מפספסים שם משהו אם נהיה גם בפלאיה וגם בקנקון..

החופשה היא בסגנון בטן גב,מסיבות ואטרקציות.
      שמענו על 3 פארקים Xel-Ha, Xcaret,Xplor. כל אחד עולה בערך 350 שקל ליום שלם הכל כלול (להבנתי), נשמח להבין האם שווה ללכת לכל הפארקים או שהם מספיק דומים אחד לשני כך שאפשר ללכת רק ל2 או אפילו ל1.
      נשמח לשמוע על מקומות טרופים להיות בהם, בעיקר מעיינות מיוחדים (פחות טיולים אלא אם זה משהו שווה במיוחד), צלילות ושחייה עם דולפינים למיניהם..
      ספציפית לגבי צלילות – ראיתי שיש מושג Scuba Diving. צריך לעשות רשיון כדי להתחיל לצלול או שיש מקום שפשוט נותנים לנו את הציוד, הולכים עם מדריך וקבוצה וצוללים.. הפעילות הזאת נחשבת בטוחה? אמור להיות חשש מתקלה של הציוד צלילה, כרישים או משהו כזה..?

לגבי איסלה מוחרס, וכל מיני איים קטנים, מה יש לעשות בהם לא כל כך הבנו, כלומר מה מיוחד בהם לעומת קנקון או פלאיה?
      האם יש פארקי מים שווים? או באופן כללי מקומות שאסור לפספס? כדאי להשכיר אוטו לכמה ימים? נשמע לשמוע לגבי הכל!

תודה רבה, מראש

פורסם בפורום מרכז אמריקה
      AdarC8
      AdarC8
    • מחפש זוג לנסוע איתו מסופיה לבנסקו בדצמבר 12 או 14

אנחנו זוג מחפשים זוג שמשכירים רכב ונצטרף אליו כמובן בתשלום, או שנשכיר ביחד איתם וניסע לבנסקו.

צרו איתי קשר

AdarC8
      AdarC8
    • RE: סקי באנדורה בין ה15-20.3
      1. במקרה השנה הייתיב אנדורה עם אחי וחבר ונחתנו כמוכם בברצלונה אז
        1.יש כביש שעובר דרך צרפת משהו עם E9 ועוד כביש, הנסיעה בערך 3 שעות..
        2. PAS DE LA CASA זו העיר של אנדורה, הכי גבוהה, והכי הרבה חיי לילה (יחסית..)
        3.סקי פס מהאתר עצמו רגיל, ממליץ מאוד להזמין ביחד עם ארוחת צהריים זה עולה 4 יורו ליום וזה ממש שווה יש סנדוויצים והמבורגרים על ההר טעימים עם ציפס ושתייה בפחות מ20 שקל זה יוצא וזה מושלם.
        לא זוכר מאיפה השכרנו אבל עלה לנו ממש זול באיזור ה70 יורו לסקי עם נעליים.. תחפור חזק באינטרנט אני בטוח שתמצא.. השאר מאוד יקרים באיזור ה100 יורו
        4.לא יודע לא לקחנו
      AdarC8
      AdarC8