ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

זוג בני 22 - 3 שבועות בקנקון ופלאיה דל כרמן - איזה מקומות אסור לפספס?

פורום מרכז אמריקה
    איסלה מוחרס טולום פלאיה דל כרמן צלילה קנקון
    4
    7
    954
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • AdarC8
      AdarC8 נערך לאחרונה על ידי AdarC8

היי,אנחנו מגיעים ב1 לספטמבר עד ה19.
      ממה שקראנו הבנו שבעיקרון פלאיה וקנקון הן דיי זהות, וטולום היא דומה להם אך יותר שקטה (ואנחנו יותר בקטע של רעש ומועדונים) ובעיקרון לא מפספסים שם משהו אם נהיה גם בפלאיה וגם בקנקון..

החופשה היא בסגנון בטן גב,מסיבות ואטרקציות.
      שמענו על 3 פארקים Xel-Ha, Xcaret,Xplor. כל אחד עולה בערך 350 שקל ליום שלם הכל כלול (להבנתי), נשמח להבין האם שווה ללכת לכל הפארקים או שהם מספיק דומים אחד לשני כך שאפשר ללכת רק ל2 או אפילו ל1.
      נשמח לשמוע על מקומות טרופים להיות בהם, בעיקר מעיינות מיוחדים (פחות טיולים אלא אם זה משהו שווה במיוחד), צלילות ושחייה עם דולפינים למיניהם..
      ספציפית לגבי צלילות – ראיתי שיש מושג Scuba Diving. צריך לעשות רשיון כדי להתחיל לצלול או שיש מקום שפשוט נותנים לנו את הציוד, הולכים עם מדריך וקבוצה וצוללים.. הפעילות הזאת נחשבת בטוחה? אמור להיות חשש מתקלה של הציוד צלילה, כרישים או משהו כזה..?

לגבי איסלה מוחרס, וכל מיני איים קטנים, מה יש לעשות בהם לא כל כך הבנו, כלומר מה מיוחד בהם לעומת קנקון או פלאיה?
      האם יש פארקי מים שווים? או באופן כללי מקומות שאסור לפספס? כדאי להשכיר אוטו לכמה ימים? נשמע לשמוע לגבי הכל!

תודה רבה, מראש

גדליהו מהגרעין דור.ד 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין @AdarC8 נערך לאחרונה על ידי גדליהו מהגרעין

@AdarC8

לגבי צלילה- אתם חייבים רישיון, או לעשות את זה במסגרת קורס שבסיומו תקבלו תעודה. מה שאפשר לעשות בלי קורס זה שנורקלינג- שאז בעצם צפים על המים או שנשארים קרוב לגובה המיםעם מסכה ומשאבת אוויר. בצלילה זה לרדת לעומק.

פלאיה יותר צעירה באוירה- בקנקון הרבה מתרכז בחגורת המלונות ומנותק מהעיר עצמה.

באיסלה מוחרס אוירה יותר תרמילאית וחופים יפים- לא חיביים אם את מרגישים שיש לכם את כל מה שחיפשתם בפלאיה וקנקון ולא נמאס לכם. קוזומל זה מרחק מעבורת קצרה מפלאיה ויכול להיות כטיול יום לחופים ולעיר.

אם הייתי במקומכם את כל ההחלטות לגבי פעילויות ואטרקציות הייתי מחליט במקום לפי החשק ומזג האויר ( בכל זאת העונה הרטובה)

AdarC8 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • דור.ד
          דור.ד @AdarC8 נערך לאחרונה על ידי

@AdarC8

בגילאים שלכם הייתי  מתמקם בעיקר בפלאיה היותר צעירה ותוססת ועונה על רצונות שלכם של רעש ומועדונים

לגבי איסלה מוחרס אני לא הייתי מוותר נחמד לשכור שם רכב חשמלי לכמה שעות ולטייל באי

אל תשכחו לבקר גם בסונטות המדהימות באזור

לגבי רכב אין חובה לשכור – אנחנו שכרנו כי היינו בהרכב משפחתי והיה לנו הרבה יותר נוח –  לא בטוח שאפשרי לגילאים שלכם.

AdarC8 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • AdarC8
            AdarC8 @גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

@גדליהו-מהגרעין

האם זה שווה לעשות גם רשיון וגם לצלול מבחינה כספית.. הצלילה עולה בערך 300 שקל ואני מניח שההדרכה תעלה לפחות 300 שקל גם כן אם לא יותר.. אז עבור האטרקציה הזאת לפי דעתך זה שווה את ה600 פלוס שקל?

לגבי מה שאמרת על ההחלטות שם. אנחנו רוצים להזמין מלונות כבר מעכשיו ולסגור את הכל.. בעיניי זה נראה לי קצת מבולגן ולא אחראי להתחיל להסתובב שם ולסגור מלונות במקום.. זה יצא הרבה יותר יקר מאשר שאסגור את זה כבר מעכשיו לא?
            נניח וקרה מקרה שהזמנו מקום לאחד הפארקים על יום של גשם.. עד כמה זה באמת מפריע? ראיתי שאומרים שהגשמים במקסיקו הם לא סיפור.. הם בדכ קצרים מאוד וגם כאשר יש גשם הוא לא באמת מפריע מכיוון שעדיין חם ונעים. בנוסף משהו שעכשיו חשבתי עליו הוא שאולי כמות האנשים שיהיו בפארקים תהיה קטנה יותר ואז אפילו נרוויח מזה שאנחנו הולכים ביום גשם בכך שהפארק יהיה הרבה פחות עמוס.. (?)

מה דעתך בנושא? אני קצת חושש מלהזמין את הכל שם, מרגיש לי גם קצת RISKY וגם שאנחנו עלולים לפספס מלונות טובים כי או שלא נראה אותם או שיגמרו להם המקומות...

גדליהו מהגרעין תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • AdarC8
              AdarC8 @דור.ד נערך לאחרונה על ידי

@דור-ד

אשמח לשמוע עוד על הסונטות המדהימות.. איפה הן נמצאות? האם זה מידע שאוכל לראות שם או שכבר מהאינטרנט אפשר למצוא אותם?

לגבי הרכב – איך ניסע מקנקון לפלאיה? ראיתי שיש תחבצ אז לפי דעתך כדאי שניקח תחבצ?

gauntlet תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • gauntlet
                gauntlet @AdarC8 נערך לאחרונה על ידי

@AdarC8

אם אתם נעולים על מלון ממש טוב שבא לכם, תזמינו מתי שבא לכם.
                כל השאר (אולי פרט לסוף שבוע שבת-ראשון, לא סביר בכלל שיתמלאו  ותוכלו להזמין בטווח קצר יותר.
                וכן, גשם יכול להיות אחהצ קליל או יכול להיות בספטמבר גם חצי סופה שתימשך שבוע. בא לכם להמר בשביל להרגיש בטוחים יותר? החלטה שלכם. למרות שאין מה לחשוש מהזמנת מלונות יומיים או שבוע לפני. יש די והותר מלונות בכל האזור.
                בין פלאיה לקנקון יש אינסוף אוטובוסים, שאטלים ומוניות.
                סנוטות הן בריכות מים טבעיות שקיימות בכל חצי האי (מחוברות במעברים עצומים תת קרקעיים). פתוחות מרבית שעות היום, מחיר כניסה החל מ-3 דולר ועד 50.
                אין מה לארגן הרבה מראש, נוסעים בבוקר או סוגרים סיור יום לפני לסנוטות המפורסמות יותר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • גדליהו מהגרעין
                  גדליהו מהגרעין @AdarC8 נערך לאחרונה על ידי

@AdarC8

לגבי הצלילה- לכל אדם יש את הכדאיות שלו.אני בכלל לא צולל וזה לא מעניין אותי. אז ברור שאני לא ארצה לשלם על זה הרבה או בכלל. אם זה בשבילכם חלום שרציתם- תבדקו אם זה מה שאתם רוצים להשקיע בו. ולדעתי המחיר שאתה רושם לקורס  הוא לא ריאלי. וגם קורס צלילה הוא לא יום אחד... 

לגבי הזמנות מראש תקרא שוב את מה שכתבתי בפירוש ציינתי פעילויות ואטרקציות ולא מקומות לינה.לינה אם יש משהו או רמה ספציפית שאתה רוצה מראש אז תזמין מראש ואל תחכה להפתעות לטובה או לרעה ברגע האחרון.…

לגבי מזג האוויר- אם תזמין אטרקציות במקום תוכל להתאים את עצמך למזג האוויר ולא תהיה מחויב למה שסגרת מראש .

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון