אני שכרתי רכב בבאדג’ט בשדה תעופה בלוס אנג’לס והיה מעולה. אני יודע שגם חברת אלמו מומלצת. צריך לבדוק שההשכרה כוללת ביטוח נזק CDW וביטוח גניבה TW ללא השתתפות עצמית (כתוב NO EXCESS) וביטוח צד ג’ TPL עד מיליון דולר. אם איני טועה בבאדג’ט ובאלמו נותנים גם כיסוי לצמיגים ושמשות (כתוב בהזמנה GLASS&TIRES או משהו כזה). רוב החברות פה בארץ מציעות רכבים עם הביטוחים הנ”ל, רק צריך לראות איפה הכי זול ואיפה נותנים שירות סביר. אני אישית הזמנתי באתר carmaster.co.il כי המחיר היה הכי זול וגם השירות שלהם היה טוב.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי Yacovron
-
RE: השכרת רכבפורסם בפורום צפון אמריקה
-
RE: השכרת רכב בצפון מזרח ארה"ב בתקופת החגיםפורסם בפורום צפון אמריקה
היי גל, המחירים של רכבים בארה"ב ממש התייקרו, כדאי לסגור בהקדם עם אפשרות ביטול חינם. ממליץ להשוות מחירים של כמה חברות השכרה באתר הזה: https://carmaster.co.il המחירים שם כוללים את כל הביטוחים הדרושים (ברכבים של AVIS/BUDGET דרך האתר יש גם כיסוי לצמיגים ושמשות) וגם אפשרות לביטול חינם עד יומיים לפני הנסיעה.
-
RE: AVIS מילנו שד"ת מלפנסה לתשומת ליבכם !!!פורסם בפורום אירופה
בתור אחד שעובד המון שנים בהשכרות רכב בחו”ל, מנסיוני לא כדאי לך לעשות “הכחשת עסקה” בחברת האשראי כי סביר להניח שאתה חתמת על מסמך שמאשר את קניית התוספות ולכן כשאתה מבצע הכחשת עסקה, אתה למעשה סותר את החתימה שלך בדף ההשכרה של אוויס וחברת האשראי תלך לטובת חברת ההשכרה.. יש סיכוי טוב שחברת ההשכרה תכניס אותך ל”רשימה שחורה” של לקוחות שעשו הכחשת עסקה “CHARGE BACK” ויסרבו להשכיר לך רכב בעתיד.
ממליץ לך בחום לבדוק את הנושא לעומק לפני שאתה פונה לחברת האשראי לביטול העסקה.
רוני יעקובסון
-
RE: נוחתים בשעה 20:00 באמסטרדם וצריכים לאסוף רכבפורסם בפורום אירופה
ממילץ לצלם טוב טוב מכל הכיוונים את הרכב לפני שמחזירים אותו לחניון ושמים את המפתחות ב KEYBOX, כך שאם יאשימו אתכם בנזק שלא ביצעתם תוכלו להוכיח את חפותכם על ידי התמונות שצילמתם (חשוב שיהיה תאריך מדויק ושעה מדוייקת על התמונות). כמו כן ממליץ לצלם גם תמונה של מד הדלק שמראה כי החזרתם את המיכל מלא.
רוני יעקובסון
-
RE: המלצה להשכרת רכב ביאשי והחזרה בקלוזפורסם בפורום אירופה
שים לב שהמחירים שאתה מקבל כוללים את דמי ההחזרה בין הערים השונות. במידה ולא כלולים תצטרך לשלם אותם בעת קבלת הרכב ביאסי.
חברות השכרה מומלצות להשכרה מיאסי לקלוז’:
Alamo, Enterprise, Hertz, Sixt, Europcar
גם חברת KLASS WAGEN טובה אבל לפעמים הנציגים שלה מתעקשים יותר מידי (בניגוד לחברות אחרות) שתקנה ביטוח השתתפות עצמית, כך שאם רכשת בארץ ביטוח חיצוני של החזר השתתפות עצמית – אל תתייאש ואל תקנה ביטוח נוסף, אין החזר על כפל ביטוחים בדרך כלל.
-
RE: השכרת רכב ברומניהפורסם בפורום אירופה
ממליץ לך לבדוק גם את החברות המקומיות KLASS WAGEN או AUTONOM בגלל שהן זולות משמעותית מהחברות הגדולות, הרכבים שלהן חדשים ויש להם אחלה של שירות. אתה יכול למצוא אותם באתרים להשוואת מחירים כמו rentalcars, carmaster או טרווליסט לדוגמא.. תשווה מחירים לפני שאתה סוגר ותזמין לך ביטוח החזר השתתפות עצמית שמכסה גם צמיגים, שמשות, מראות, מרכב תחתון ועוד.. החלקים הללו לא מכוסים בביטול השתתפות עצמית שקונים דרך חברת ההשכרה ועדיף להוסיף בנפרד שיהיה כיסוי מקיף במקרה שיחייבו אותך על כל נזק (בין אם אתה עשית אותו או ש”המציאו” אותו).
בכל מקרה לפני שאתה סוגר תשווה מחירים, זה לא עולה כסף

-
RE: השכרת רכב באוסטריהפורסם בפורום אירופה
@ז-וזף-פורייה אמר:
אוקיי. תודה.
לאחר בירור החברה היא usave Austria.
u save זו חברת בת של מותג ההשכרה THRIFTY.. חברה ממש בסדר אבל תשים לב באותיות הקטנות שהם מגבילים את הק”מ ל150 ביום ברגע שאתה יוצא מחוץ לגבולות המדינה. בתוך המדינה זה ללא הגבלה אם איני טועה.
-
RE: וולשית קשה שפה - סיפור הטיול הקריר שלנו בצפון ווילס וקצת פיק דיסטריקטפורסם בפורום אירופה
יפה מאוד אהבתי את התמונות!
-
RE: רישיון בינלאומיפורסם בפורום אפריקה
מומלץ להוציא רישיון נהיגה בינלאומי בנוסף לפלסטיק הישראלי. כיום לא חייב את ממס”י בשביל זה, אפשר לחפש בגוגל “רישיון נהיגה בינלאומי בתל אביב” (סתם לדוגמא רשמתי תל אביב אבל תכתבי את העיר שאת גרה בה או עיר קרובה) וזה יציג לך את כל המקומות שמוציאים רישיון זה.. כיום גם חנויות פרטיות של אופטיקה עושות רישיון בינלאומי תוך מספר דקות בלי הרבה טרחה.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Yacovron
-
RE: וולשית קשה שפה - סיפור הטיול הקריר שלנו בצפון ווילס וקצת פיק דיסטריקטפורסם בפורום אירופה
יפה מאוד אהבתי את התמונות!
-
רוצה להמליץ על חברת השכרת רכב carmasterפורסם בפורום נופש ביוון
הזמנתי מהם מספר רכבים בקפריסין וגם ביוון והכל עבד כמו שצריך. הם קישרו אותי לחברות השכרה גדולות ואמינות ושילמתי פחות ממה שדרשו באתר של חברות ההשכרה הללו. מי שעוד לא הזמין רכב אני ממליץ בחום לבדוק איתם.
-
RE: השכרת רכב - סן פרנסיסקופורסם בפורום צפון אמריקה
@moshe63 אני הזמנתי דרך carmaster שזה אתר ישראלי שעובד עם כל החברות הגדולות ומספק את הביטוחים הדרושים. ממליץ לך לבדוק דרכם את המחירים לפני שאתה מזמין.
-
RE: עזרה בהשכרת רכבפורסם בפורום צפון אמריקה
תבדוק באתר הזה: https://carmaster.co.il אני הזמנתי מהם מספר פעמים, גם רכבים של 7 מקומות וגם פעם אחת רכב של 12 מקומות. הם עובדים עם כל החברות הגדולות ואולי יוכלו לעזור לך
-
RE: היכן לשכור רכב וההחזרה במקום אחרפורסם בפורום צפון אמריקה
@מטייל_4170403 אם אני לא טועה יש חברות שמספקות שירות של השכרת רכב בקנדה והחזרה בארה"ב (לפחות כך היה לפני הקורונה) - ALAMO וגם THRIFTY. לא יודע מה יקרה בקיץ הבא אבל שווה לבדוק מולם.
-
RE: רכב ליום אחדפורסם בפורום צפון אמריקה
@ludar בעיקרון עדיף לך להזמין רכב מראש עם כל הביטוחים כי בדלפק ההשכרה להתחיל לבדוק איזה ביטוח כן צריך ואיזה לא יהיה כאב ראש. מה גם שיתכן וינסו לדחוף לך בדלפק ביטוחים שאתה לא ממש צריך, אפילו אם זה ליום אחד מה איכפת להם? ממליץ בנוסף להשוות מחירים גם דרך האתר carmaster , מצאתי אצלם מחירים טובים מספר פעמים.
-
RE: השכרת רכב בצפון מזרח ארה"ב בתקופת החגיםפורסם בפורום צפון אמריקה
היי גל, המחירים של רכבים בארה"ב ממש התייקרו, כדאי לסגור בהקדם עם אפשרות ביטול חינם. ממליץ להשוות מחירים של כמה חברות השכרה באתר הזה: https://carmaster.co.il המחירים שם כוללים את כל הביטוחים הדרושים (ברכבים של AVIS/BUDGET דרך האתר יש גם כיסוי לצמיגים ושמשות) וגם אפשרות לביטול חינם עד יומיים לפני הנסיעה.
-
RE: התייעצות לגבי רכב שכורפורסם בפורום אירופה
בהחלט יתאים, זה רכב גדול של 7 מקומות עם תא מטען (לא 5+2) כמו פורד גלאקסי לדוגמא. ממליץ להשוות מחירים בין כמה חברות השכרה דרך אתר קאר מאסטר
-
RE: צ'ימיגג בכרתיםממליץ לחפש חברות השכרת רכב ביוון שיאפשרו את זה, כי חלקן ממש לא מאפשרות ויכולות לחייב על “נזק לגג” לפי סיפורים ששמעתי.. בהחלט מומלץ לבדוק זאת מראש לפני שיוצאים לדרך!פורסם בפורום נופש ביוון