זכותך לחשוב ככה.
לי גם עם ישלמו לא טס עם אל-על.
זכותך לחשוב ככה.
לי גם עם ישלמו לא טס עם אל-על.
אם חוזרים מבנגקוק אין טעם להיכנס לעיר בהתחלת הטיול אלא להשאיר לסוף הטיול. להזמין 3 שעות אחרי הנחיתה טיסה פנימית לצפון (לשים לב שהטיסה הפנימית היא מאותו שדה). זו לא טיסה יקרה ותחסוך לכם זמן.
כמה זמן סה"כ אתם מקדישים לתאילנד?
לא הייתי נכנס לבנגקוק פעמיים ומשאיר את הביקור בה לסוף הטיול.
בית חב"ד יש בעוד מקומות מלבד בנגקוק.
תזמינו טיסת המשך 3 שעות אחרי הטיסה הבינ"ל לצפון, לאיים או לכל מקום שתבחרו.
אני תמיד כגיבוי מדפיס את כל הוואצרים של המלונות וכן את כרטיס הטיסה.
כעיקרון, לא צריך במלונות להציג כלום מלבד דרכון ואז מאתרים את ההזמנה אבל לא סומך...
וולדרוף אסטוריה.
הייתי לפני קרוב לשנה והיה מעולה. המחיר בהתאם:)
השגתי דרך HOTWIRE.
אפשר לעצור באמצע התהליך, לשמור ולהמשיך אח"כ.
לגבי התמונה נדרשת תמונת פספורט בקריטריונים ספציפיים לויזה של ארה"ב (ראה פירוט שם) כך שצילום דרך המחשב הוא לא טוב.
לאור המצב הנוכחי שלהם אין שום וודאות איזה מטוס יופעל בקו ואם בכלל יהיה מדובר בצוות של אל-על.
קצת (הרבה) מבולבל.
בטיול של עד חודש ימים אם כולל את העוגנים של סידני ומלבורון איזה עוד 2-3 מקומות אפשר להכניס?
מדובר על חודש אפריל. לא טיול תרמילאים והמעברים יהיו בטיסות. כמו-כן, פחות טבע - יותר עיר.
תודה.
תודה. האמת שכבר התחלתי למלא לרגע האמת.
שלום רב
אם אני מתכנן נסיעה לאוסטרליה באפריל (עד חודש ימים) אז אגיש את הבקשה לויזה באמצע פברואר? כך לפחות הבנתי מההסברים.
תודה
תודה על המענה.
חשבתי לקחת 3 “עוגנים” – למשל – מלבורון, קנברה וסידני ואז לשלב עוד מקום נוסף (גג 2). כך אני מאמין שזו תהיה תוכנית שתמלא חודש ימים בנחת ובלי לחץ.
שאלה נוספת – יש מקום לנופש שיכול להשתלב?
בוקר טוב,
אני בן 41 ובמסגרת תכנון עתידי של טיול ל-3 שבועות בדגש על ערים ופחות טבע:
תודה.
אם אתם כבר סגורים על תאריך תזמינו את הטיסות הבינ"ל. אין מה לחכות עם זה. לאחר מכן ניתן לבצע את החלוקה הפנימית.
למה לא להקדים את טיסת הפנים? אני לא הייתי מסתכן. מספיק שיש עיכוב בטיסת הפנים ו/או עומס תנועה במעבר בין 2 שדות התעופה ותגיד שלום לטיסה ארצה.
לתשומת לבך
לתקופה שאתה נוסע אתה צריך ויזה אלא אם אתה יוצא ונכנס באמצע למדינה שכנה.