ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. yanir1
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 57
    • פוסטים 515
    • הגבוה ביותר 23
    • קבוצות 0

yanir1

@yanir1

23
    מוניטין
    69
    צפיות בפרופיל
    515
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 207185 גיל 56

yanir1 הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי yanir1

• RE: ברלין ביקור שלישי לשבוע-לשלב גיחה לדרזדן ליום אחד?

בביקור השני שלי בברלין יחד עם בתי בת ה 16 ,הצטרפנו ליום טיול בדרזדן עם הסיורים של נדב. למיטב זיכרוני הסיור עלה 49 אירו (אפשר לבדוק באתר שלהם). הנסיעה לדרזדן הייתה באוטובוס פרטי ונמשכה שעתיים וחצי כולל הפסקונת אחת רק בהלוך. הדרך כולה לוותה בהסברים מעניינים של המדריך.

כשהגענו לעיר הסתובבנו בעיר באופן מאורגן עם המדריך כשעה והוא הראה לנו את האתרים המרכזיים בעיר העתיקה. לאחר מכן הקבוצה התפזרה לארוחת צהריים וסיור חופשי בעיר. בהמלצת המדריך ביקרנו במוזיאון בעיר. לטעמי היה מאוד מוצלח ולא הרגיש כמו "טיול מאורגן"

פורסם בפורום טיולי משפחות
      yanir1
      yanir1
    • RE: ברלין פעם ראשונה

המלצה על מלון:

השנה ובשנה שעברה הייתי עם בתי (בת 16) בברלין. בשני הביקורים התארחנו במלון H10 בקודאם. מיקום מעולה. צמודה לו תחנת מטרו והליכה של פחות מ 10 דקות מביאה אתכן לתחנה ממנה יוצאים קווי 100/200 

סמוך למלון מסעדת vapiano המצוינת.

אנחנו הזמנו חדר ישירות מאתר המלון. נרשמים כחברי מועדון ומקבלים הנחה של 5% וגם צוברים נקודות. אם תרצי עוד פרטים, בשמחה. 

yanir1
      yanir1
    • RE: עדכון - פרסום טיסות איזיג'ט

תודה רבה על העדכון!!!✈

yanir1
      yanir1
    • RE: מחיר טיסת אל על לג'נבה 09/18 יש עוד לאן לרדת?
      חזרתי לדווח

אז אחרי ששיגעתי אתכם, הבוקר הזמנתי 7 כרטיסים לג’נבה באיזיג’ט למחצית ספטמבר 18

הלוך ב 82 יורו לכרטיס

חזור ב 60 יורו לכרטיס

מזוודה אחת של 23 ק”ג (לא ממש נתן להתקדם עם ההזמנה בלי זה) 81 יורו

הזמנת מקומות 70 יורו

אז מה דעתכם המנוסים? היה שווה לחכות?

מזכירה שאל על 3700$ ל 7 כרטיסים. 

yanir1
      yanir1
    • RE: מלון בנמל התעופה במינכן למשפחה

אנחנו זוג+5. כמוכם נחתנו במינכן ולמחרת בבוקר יצאנו לאוסטריה. 

טסנו בטיסת אחר צהריים של אלעל ושכרנו את הרכב עם הנחיתה. 

בלילה הראשון ישנו בהולידיי אין. התחלקנו בחדרים ל 4 ו 3 . למרות בקשות מוקדמות לחדרים צמודים, זה לא קרה (קומות שונות) וגם החדרים לא היו ממש מוכנים למרות השעה המאוחרת. החדרים לטעמי היו צפופים אבל מדובר על כמה שעות שינה אז הסתדרנו. ארוחת הבוקר במלון הייתה טובה. 

בלילה האחרון לפני הטיסה ישנו ב AZIMUT Hotel Erding הזמנתי בבוקינג. 

חדרים מרווחים, לא צמודים אבל באותו מסדרון, ללא ארוחת בוקר כי הטיסה הייתה מוקדמת, מרחק נסיעה קצר מהשדה, תחנת דלק לפני השדה. סמוך למלון, מרחק הליכה, סופר של EDEKA ומרכז חנויות קטן. לשעת צרה, מקדונלדס במרחק נסיעה קצר. סמוך לחדרי השינה עוברת רכבת עירונית שקטה יחסית. 

yanir1
      yanir1
    • RE: היי, מבקשים המלצה על דירה לזוג פלוס 4 ביער השחור

אנחנו טיילנו ביער השחור בספטמבר 2015

נחתנו בשדה התעופה של באזל-מולוז

אנחנו זוג+5 והתארחנו בדירה שנקראת פרייבורג.

הדירה מרוחקת כחצי שעה מפארק אירופה ובנוסף המיקום איפשר לנו לבקר  בחבל אלזס ובשטרסבורג. ביקרנו גם במפלי הריין בשוויץ ובכל האטרקציות המומלצות ביער. לא היה לנו את הכרטיס האדום אלא רכשנו כרטיס משפחתי כולל פארק אירופה של היער דרך תופ-תור. 

אשמח לענות על שאלות נוספות בקשר לדירה. 

www.fewo-ehrler.de

yanir1
      yanir1
    • RE: **שאמוני - רכבלים ומסלולי הליכה** אשמח לעזרה

למיטב הבנתי כל המידע על תעריפים ולוח זמנים מופיע בקישור הבא

https://www.montblancnaturalresort.com/en/brochures-ete

yanir1
      yanir1
    • RE: היער השחור 2019

אנחנו טסנו עם איזיג’ט ונחתנו בבאזל. 

yanir1
      yanir1
    • RE: גם אנחנו חזרנו מהאלפים הצרפתיים והיה מ-ד-ה-י-ם

התמונות מדהימות!

בספטמבר הקרוב אנחנו נוסעים ומתמקמים למשך כל השהות סמוך מאוד לשאמוני. 

ממתינה לשמוע את סיפור הטיול לפרטי פרטים. 

yanir1
      yanir1
    • RE: אוסטריה המלצה לחניה קרוב למפלי גולינג

אנחנו הגענו למפלי גולינג ביום הטיול השני שלנו, היישר ממינכן. חנינו בשטח החנייה הסמוך לבקתת העץ של מכירת הכרטיסים. 

אני מנווטת אופליין בעזרת תוכנת  הניווט של here. רשמתי באנגלית מפלי גולינג או כתובת מדויקת יותר שמצאתי באתר של המפלים והגענו בקלות.  לא זכור לי שקראתי על מגבלת זמן חניה וגם הקופאית לא דיברה איתנו על כך. אנחנו טיילנו באוקטובר ולא היו מטיילים רבים באתר. הגענו לשם בשעות הצהריים. 

yanir1
      yanir1

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי yanir1

• RE: סלובניה קרואטיה דילמה לגביי מסלול עם קטנטנים

@hadarp11

באוקטובר האחרון. זוג +4 בני 8,11,12,18

נחיתה בונציה.

למחרת 6 לילות באזור בוהיני

3 לילות סמוך לפליצויטה

2 לילות בונציה

אשמח לענות לכל שאלה. 

פורסם בפורום אירופה
      yanir1
      yanir1
    • RE: מומחי קרואטיה לעצתכם אודה

@adirgali

לא בדיוק מה ששאלת, אבל משתפת מהניסיון שלנו מאוקטובר 19.

נחיתה בוונציה. כניסה עם רכב לסלובניה המקסימה. 6 לילות בסלובניה. מעבר לקרואטיה לצורך ביקור בשמורת פליטביצה ושמורת krka. סה"כ 3 לילות. חזרה לונציה בנסיעה שארכה כ 6 שעות ( אולי קצת פחות, אבל ממש לא נורא). 2 לילות בונציה וחזרה לארץ. אהבתי את סלובניה הרבה יותר מקרואטיה. 

מאוד ידידותית למטייל ואיך שהוא מרגישה יותר מפותחת. אם לא הייתם עדיין בסלובניה, אני מאוד ממליצה. הייתי חוזרת אליה שוב. לקרואטיה, לא. 

yanir1
      yanir1
    • RE: ברלין זוגי טרום כריסמס – אפשר שוב?

@pninit1234

תודה רבה על תיאור הטיול המפורט. באפריל הקרוב, אני טסה עם בת ה 12.8 לביקור בעיר. זו פעם רביעית שלי ופעם ראשונה שלה. אנחנו מגיעות בפסחא (שישי, ראשון-שני)  מה שמותיר לנו רק יומיים של קניות ( חמישי ושבת) לאכזבתה הרבה של בתי. את שאר הזמן ננצל לסיורים בעברית, ביקור במוזיאונים וביקור במופע VIVID.

נשהה כהרגלי במלון H10 הסמוך מאוד לקודאם. הפעם בשונה מפעמים קודמות ננחת ב TEGEL ונחזור משונפלד, אותו אני כבר מכירה. בהחלט ניעזר בהמלצות שלך. 

yanir1
      yanir1
    • RE: צק אין בטראנסאויה

@אביבית555

תודה רבה!

yanir1
      yanir1
    • צק אין בטראנסאויה

צק אין בחזור ניתן לבצע רק במדינת היעד? פעם ראשונה שאני טסה איתם. 

באיזיגט עושים צק אין להלוך ולחזור לפני שיוצאים מישראל….

אם לא תהיה לי אפשרות להדפיס במלון את כרטיס העליה למטוס, הם רושמים שיש אפשרות להדפיס בדלפק הצק אין שלהם. יש למישהו ניסיון עם זה?

תודה מראש. 

yanir1
      yanir1
    • RE: אלפים צרפתיים - התמקדות בחירת מקום לינה לשהיית כוכב
      לא קראתי תגובות קודמות. אנחנו בהרכב של זוג+5 ישנו בעיירה LES PRAZ סמוכה מאוד לשאמוני. בית מקסים, מטבח גדול, 2 חדרי שירותים, 2 חדרי רחצה. מכונת כביסה ומייבש. המטבח מאובזר לגמרי. מקרר גדול, תנור אפייה, סופרמרקט במרחק נסיעה קצר. ליד הבית מכולת קטנה עם מאפים טריים בכל בוקר. מומלץ! נחתנו בז’נבה ולילה ראשון ישנו בעיירה סמוכה לשדה, פרניי וולטר, כך גם לילה אחרון.
      yanir1
      yanir1
    • RE: מסעדה \ בית קפה עם עיצוב למשפחה בברלין

@עמיחי13

אני מאוד אוהבת לאכול ב vapiano

אוכל איטלקי מעולה והייחוד הוא הכנת האוכל בעמדה לפני המזמין. יש עמדת סלטים, עמדת פסטה, עמדת פיצה, בה דווקא אין צטרך להמתין ליד העמדה אלא מקבלים ביפר וכשהוא מצפצף, ניגשים לקחת את הפיצה. צריך קצת סבלנות לחכות בתור אבל האוכל ממש טעים. יש מספר סניפים בעיר. 

yanir1
      yanir1
    • RE: להשכלה כללית: השכרת רכב בונציה

@ח-ג

אנחנו נגיע לוונציה באוקטובר. אנחנו שוכרים רכב דרך אופרן (8 מקומות) שמספקת רכב דרך חברת מג’ורה. בדקתי אתמול שוב. יש לנו אישור להכנס לסלובניה וקרואטיה עם הרכב. לגבי כניסה לאוסטריה, עדיין בבדיקה. 

פורסם בפורום אירופה
      yanir1
      yanir1
    • RE: קניה מראש של כרטיסים לפליטביצה.

@אלון-טל

זה נכון שיש אפשרות כזו אבל לא מוכרחים. גם אם מזמינים מראש, מקבלים שובר הזמנה שאותו צריך להמיר בקופה לכרטיס כניסה. ממידע שקראתי בנושא, התור בקופה למזמינים באינטרנט, קצר יותר. יש לבצע את ההזמנה עד יומיים לפני ולציין תאריך ושעה. אנחנו נהיה שם באוקטובר. נשמח לקרוא רשמים מהטיול שלכם כשתחזרו!    https://np-plitvicka-jezera.hr/en/

BUY YOUR TICKETS ONLINE IN ADVANCE

If you are planning to visit us, we strongly recommend to book your tickets in advance via our webshop because number of tickets is limited. More details can be found here. 

• if you're planning to visit the Park and you bought a ticket online, please pay attention to the time you have chosen to enter the park. You can enter the park only during the hour for which you have bought tickets, and you can pick up your tickets half an hour before and during the hour you booked for entering the Park.​
      פורסם בפורום אירופה
      yanir1
      yanir1
    • RE: מהשדה למרכז העיר

@Ruth_3737000

אנחנו נעזרנו בשירותיה של חברת ההסעות NAVECO

שירות מצויין מהשדה לעיר בשעת לילה ומהעיר לשדה בשעת בוקר מוקדמת

נסיעה טובה, העיר מתוקה להפליא!

פורסם בפורום אירופה
      yanir1
      yanir1