למה לחכות לתשובה כאן. תחפשי על המפה, תקבלי סימון של כל הסניפים ועוד הרבה מידע....
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי leedoron
-
RE: למביני ענין בלונדוןפורסם בפורום אירופהלמה לא לכתוב primark במפת גוגל?
-
RE: טרוול סרוויס- שימו לב טוב!!!פורסם בפורום אירופהעל הכרטיס שלי היה רשום "עד 15 ק"ג" !!!גם אני טסתי איתם. על הכרטיס היה רשום במפורש משקל העבודה עד 15 ק"ג.
אני לא התחכמתי ובטח לא הייתי מגיעה עם 22 ק"ג כשהנורמה 20 ק"ג (אגב, 15 זה לא רק אצלם)
גם דברי קוסמטיקה אני לא לוקחת בתיק היד חוק זה חוק...
אגב בטיסה חזרה חששתי ממשקל יתר בעקבות הקניות, החלטנט לקנות מזוודה קטנה שתהייה על כרטיס הטיסה של הילד.
הרבה יותר זול ונעים מקנס....
הדיילות בטיסה שלי היו מקסימות.
רק עם דבר אחד אני מסכימה האוכל לא טעים.
אבל במחיר הכרטיס ששילמתי נשאר הרבה עודף לסנוויץ' -
RE: תכנון מסלול מפילדלפיה לניאגרה וחזרה לניו יורקפורסם בפורום צפון אמריקה
אנחנו יצאנו עם רכב משדה התעופה בפילדלפיה . תחנה ראשונה הייתה איתקה (לינה מחוץ לאיתקה) הגענו אחר הצהריים וטיילנו באיתקה , אוניסברסיטת קורנל, אגם ביבי וגן בוטאני נחמד ליד. למחרת בבוקר נסענו לווטקינס גלן – מאוד יפה!!!. משם חצינו לקנדה . התמקמנו במוטל ויצאנו בערב לראות את הזיקוקים במפלים ואת המדרחוב ההומה. למחרת בבוקר חזרנו לשייט אל תוך המפלים. לילה אחד היה מספיק!!!
משם דרך החלק הצפוני של אגמי האצבעות עד לינה בסירקיוז. (עצירה במרכז קניות גדול) למחרת עלינו לאולד פורג’ עד איזור לייק פלאסיד (עצירות בדרך.) לינה מול הוויטפייס למחרת עלינו לפסגת ה – Whiteface – נוף עוצר נשימה!!!
לאחר מכן Ausable Chasm (לנו היה יקר ומיותר. עמוס במטיילים. אין סיכוי לעלות לסירה למרות ששילמנו)
חצינו במעבורת את אגם שמפליין לברלינגטון היפה. לינה ליד ברלינגטון.
ביומיים הנותרים ירידה לאורך ההדסון בחלק הימני ואחר כל בשמאלי לכיוון ניו יורק.
בירידה לאחר המעבר לצד השמאלי – עצירה ב- Palisades צוקים עם נוף יפה !!!
- לנו הספיק לילה אחד בניאגרה
- העליה להר – הוויטפייס הייתה מרהיבה.
-
RE: לילה ויום בסטוקהולםפורסם בפורום אירופה
מוזיאון ואסה בעיני חובה. מיד בכניסה לבדוק מתי יש סרט באנגלית.
כמובן גם גמלאסטאן. פשוט לטייל בסמטאות..
יש סיור מאורגן מעניין – במבנה העירייה – שם גם מוענק פרס נובל. אם יש זמן וכוח – המבט היפה ביותר על העיר הוא מראש המגדל של בניין העירייה (רוב התמונות הקלאסיות שמפרסמות את העיר צולמו משם...)
יש לעיר עוד הרבה מה להציע.

-
RE: טרוול סרוויס- שימו לב טוב!!!פורסם בפורום אירופה*סנוויץ = סנדוויץ' והרבהו- אלעל....
כשהם ימכרו כרטיס ב- 256 דולר אטוס איתם. -
RE: מלון בניו-יורק- התלבטותפורסם בפורום צפון אמריקהLa Quinta Inn & Suites Manhattan
מלון טוב, שקט, עם ארוחת בוקר !! מרחק הליכה מתחנת PENN. מרחק הליכה מTimes Sq ועוד אטרקציות. היינו שם באוגוסט.
(במקביל אלינו מכרים היו באדיסון, שהיה יקר יותר ולא אהבו!).
-
RE: 4 ימים ב upstate ניו-יורקפורסם בפורום צפון אמריקה
מצטרפת להמלצה – ווטקינס גלן , בבוקר מוקדם (אפשר ומומלץ עד אמצע המסלול ולחזור בירידה)
וויטפייס – הדרך ונוף נפלא. כל האיזור יפה !!!
-
RE: איפה הכי זול לקנות במנהטן שוקולדים ודברי מתיקה?פורסם בפורום צפון אמריקהרשת Jack's
יש שם אריזות של ממתקים ושוקולדים (בקופסאות קרטון) בדולר.
M&M ועוד...
אותן אריזות בדיוק נמכרות במחיר כפול בסופרים.
גם בקשת KMART היו מבצעים נחמדים.
-
RE: לחם כשר בפריזפורסם בפורום אירופהאיך אתם מסבירים את זה...
בשבת האחרונה טיילנו ברוחב רוזייר בפריז - הרחוב "היהודי" לאורכו פזורים דוכני פלאפל עם השלט "כשר" איך מתבצעת המכירה בשבת ועדיין זה נחשב כשר?
אגב, מצחיק לראות איך אוכלים שם את הפלאפל - מקבלים אותו עם מזלג פלסטיק תקוע באמצע. עם המזלג אוכלים את התוכן ואח"כ את הפיתה. והתורים ארוכים!!!!
(5.5 יורו למנה)
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי leedoron
-
RE: 50 דקות קונקשן בורשה ?פורסם בפורום אירופה
תודה,
לבסוף הזמנתי קונקשן של 8 שעות. (בוקר עד אחר הצהריים)נצא קצת לטייל ונחזור.
-
RE: כרטיס קופנהגן לשלושה ימים - או Hop-On Hop-Off - המלצתכם !פורסם בפורום אירופה
אנחנו קנינו בתחנה מרכזית כרטיס תחבורה ציבורית חינם לשלושה ימים. הפשוט ביותר. יש “אוטובוס” סירה ששייך לתחבורה הציבורית . הקו עובר לאורך העיר. מאוד יפה ובחינם… (שמתי לב שכל הנוסעים בקו בעצם תיירים). אני בדרך כלל נמנעת מהכרטיסים האלו ומהלחץ להספיק מה שיש בהם בלחץ. יש הרבה מה לראות בחינם ...איזור הנמל, הטיילת עד בת הים, כריסטיאנה, (שם טיפסנו לראש המגדל של הכנסיה – הנוף...)המדרחוב ומרכז העיר. שווה לקחת FREE TOUR ! היום שבו נהנתי מאוד היה הנסיעה למוזיאון לואיזיאנה. מקום מקסים!!!! בתחנה מרכזית קונים כרטיס משולב לנסיעה ברכבת וכניסה למוזיאון. שווה לכם להציץ בגוגל ולקרוא על המקום (סיפור מעניין שקשור לשמו).
-
50 דקות קונקשן בורשה ?פורסם בפורום אירופה
ראינו באתר של לוט טיסה חזור מגדנסק לתל אביב. הקונשקשן בורשה 50 דקות . האם זה אפשרי?
כעקרון מתכוונים לטוס רק עם טרולי
תודה
-
RE: לינה עם מזגן בצפון פולין Helpפורסם בפורום טיולי משפחות
חברה שהייתה בשנה שעברה ספרה שהיו חייבים. היה גל חום 40 מעלות.
-
RE: איבריה - מזוודות?תודה… כבר הבנתי מה שלא הבנתי קודם – מה המדיניות לגבי הכרטיס הבסיסי? – גם באיבריה אין מזוודה גדולה כלולה. לצערי ….פורסם בפורום אירופה
-
משדה תעופה קטוביץ לקרקובפורסם בפורום אירופה
הי,
בודקת את האופציות לתחבורה בין שדה התעופה בקטובית לקרקוב(טיסת WIZZAIR).
אמא ובת נוחתות כמעט בחצות. סביר להניח שנסגור שאטל .
חזור בשעות היום . האם יש תחבורה ציבורית מלבד השאטל? או לא שווה את הבלאגן …
תודה!