נראה לי שזה מה שאעשה. תודה
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי miss blue
-
RE: סדר בבלגן בנושא חנייה לטווח ארוך בנתב"גפורסם בפורום אירופה
@kalda01
נדחפת לשרשור- מתלבטת האם להשאיר אוטו בחניון עבור טיסה היוצאת מטרמינל 1 לתק' של חמישה ימים או לקחת מונית מהבית. אנחנו זוג שמגיע וחוזר לפ"ת בשעות היום, לפי המחשבון באתר נתב"ג חניון יצא מעט יותר זול ממונית, אבל לפי השרשור הזה אני מתחילה לחשוב שכל הטרטור הזה לא שווה חיסכון של כמה עשרות שקלים. מה דעתכם?
-
RE: טיול זוגי בינוארפורסם בפורום אירופה
@צפנת-לוינשטיין
תודה רבה על התגובה. בברצלונה בעלי היה לבד, אבל רומא נשמעת לי כמו אופציה מעניינת
-
טיול זוגי בינוארפורסם בפורום אירופה
שלום לכולם,
מתחילים לחשוב על נסיעה זוגית לסופ"ש ארוך בינואר וזקוקים להמלצות. כיוון שנוסעים לחגוג יום הולדת עגול התאריכים לא ממש גמישים, מדובר על 3-4 ימים סביב השבוע הראשון של ינואר.
מחפשים עיר שתהיה נעימה ונוחה להסתובבויות. לא מפחדים מקור, אוהבים מוזיאונים, שווקים אוכל טוב ויין חם. ברלין ופראג ירדו מהפרק כי היינו שם בשנים האחרונות. מה לגבי וינה? האם מישהו היה בחורף ויכול להמליץ?
-
RE: תכנון טיול פסח 2020פורסם בפורום טיולי משפחות
תודה עמיחי. האמת ששמתי לב, התכוונתי לסיפור הטיול שלה על נורמנדי. גם צפון יוון נשמע מעניין וגם כל המקומות שהעלת- בעיקר מפחדים ממזג אוויר גשום מדי ומאיזורים גבוהים שעדיין לא מאפשרים טיול בעונה זו. אבל נשמע שיש הרבה רעיונות מוצלחים, בעיקר בדרום היבשת. נשב לקרוא סיפורי טיול ואולי אחזור בקרוב עם שאלות יותר ממוקדות
-
RE: תכנון טיול פסח 2020פורסם בפורום טיולי משפחות
תודה רבה פנינית. קראתי את סיפור הטיול שלך, נשמע מצויין והתמונות נהדרות. בהחלט נכנס לרשימת האופציות (עם כוכבית-לבדוק מתי יוצא פסחא בשנה הבאה )
-
תכנון טיול פסח 2020פורסם בפורום טיולי משפחות
שלום לכולם,
אחרי שנזכרנו ברגע האחרון לתכנן את החופש שלנו בקיץ הזה, אנחנו מנסים לתכנן מראש טיול לפסח הבא ונשמח מאוד לעזרתכם.
אנחנו זוג+ ילד שיהיה בן 3.5. רוצים לטוס לשבוע עד עשרה ימים. הרעיון המקורי היה לטוס בקיץ לזלצבורגלנד, אבל כיוון שלא נוכל לטוס בקיץ אוסטריה ירדה מהפרק ואנחנו מחפשים משהו באותו קונספט- מקום לינה אחד שממנו נוכל לצאת לטיולי כוכב, בתקווה שנמצא איזור עם מזג אוויר טוב מספיק בתקופה זו כדי לטייל הרבה בטבע. יצא לנו לטייל די הרבה כזוג, אך באירופה עשינו בעיקר טיולים עירוניים וחופשות בטן-גב, כך שכמעט כל יעד יתאים לנו (כרגע התקציב הוא לא שיקול). יש לכם רעיונות?
תודה רבה מראש לכל העונים