היי גודי
את מוזמנת לקרוא את השרשור הארוך שלי בענין…
בגדול, מניאגרה לבוסטון הדרך די ארוכה, במיוחד אם את רוצה להכניס שם נסיעה צפונה. אם מוותרים על ההצפנה אז ברור שאתם צריכים לקחת קו רוחב ואולי להצליח קצת עם נופי שלכת אם תסטו להרים .
היי גודי
את מוזמנת לקרוא את השרשור הארוך שלי בענין…
בגדול, מניאגרה לבוסטון הדרך די ארוכה, במיוחד אם את רוצה להכניס שם נסיעה צפונה. אם מוותרים על ההצפנה אז ברור שאתם צריכים לקחת קו רוחב ואולי להצליח קצת עם נופי שלכת אם תסטו להרים .
אז בעצם את מתכננת לנסוע מלייק פלאסיד לבוסטון ללא עצירה? זה הרבה…
אני חתכתי מהתכנית המקורית את אלף האיים...
עולה דרך הרי האדירונדק לליק פלאסיד…
אחכ תחנה בברלינגטון או באזור... אחכ בהרים הלבנים .. ומשם לבוסטון...
תבדקי מרחקים ותראי אם מתאים.
לא מצליחה... הקבצים גדולים מדי.
אנסה כשאשוב... אלא אם יש למישהו פיתרון. כך או כך, אם הייתי מצליחה הייתם רואים שלכת מרהיבה באינסוף גוונים.. מירוק דרך צהבהב. לצהוב.. לכתום.. לכתום אש.. לכל גווני האדום והשני עד בורדו חזק ואפילו סגול... יערות שלמים של אש, על הענפים ועל האדמה. ריח רענן של מים ואדמה. פטריות יער. מים מפכפכים בכל מקום. העיניים נשטפות בצבע, הלב שמח. פשוט חלום!
תודה מוני היקר על העצות, המסלולים, המסירות והנכונות לעזור שוב ושוב.
חצינו אתמול את היבשת אל המערב…
חזרנו לקיץ...
מוני תודה רבה על ההמלצות המופלאות. היתה לנו הצלחה גדולה עם השלכת לאורך כל הדרך. רוצה להעלות תמונות ולא יודעת איך..
לא ניתן לצרף תמונות ישר מהטלפון? 
היי מוני !
מדווחת מהשטח…
שלכת בשיאה באדירונדקס! שלכת בשיאה בורמונט!
יוצאים היום מסטואו להרים לבנים…
צריכה קצת עזרה דחוםה ו טיפים על כבישים נופייים אך ריאליים. איזה מסלול כדאי לקחת.. לנורת'קונואווי?
רוצה להשאיר את הקמאגנוס למחר…
האם כדאי לקחת 302 ואז 232?
המון תודה מראש..
מיכל
תודה עמיחי…
חזרתי לתכנון הטיול.
מתלבטת עדיין איך לחלק את כביש מס 1 בקליפורניה. אנחנו יוצאים בבוקר ה 11/10 מפאלו אלטו לכיוון מונטרי/כרמל. חושבת לישון ב 11/10 במונטריי, ב 13/10 רוצה לישון במורו ביי או בסביבתה, על מנת לצאת בבוקר למחרת (14/10) לכיוון ט’רי ריוורס . השאלה איפה כדאי ללון ב 12/10. האם לישון עוד לילה במונטריי, או לישון באמצע הדרך 0בין מונטריי למורו ביי). הרווח בלינה באותו מקום שני לילות ברור, השאלה היכן ממוקמות רוב האטרקציות על הדרך מבחינת מסלולי הליכה יומיים, שמורות הטבע וכד. (הטירה פחות הכרחית לנו...)
אודה על כל עצה
מיכל
ועוד משהו,
האם אני לא מפסידה את קטע הדרך על כביש מס 1 אם אני ישנה באזור פאלו אלטו ויוצאת משם לכיוון מונטריי?
או שהחלק הזה של הדרך פחות יפה?
תודה רבה אביה על המחשבה!
כן טיסות בינלאומיות סגורות וכך גם כל הצד המזרחי שמתוזמן לפי השלכת.. או ה"תקווה" לשלכת.
מהספרות שקראתי אמצע אוקטובר חודש מצויין לפארקים ולדרך מס,1. מקווה שמזג האויר יהיה אוהד 
מיכל
תודה עמיחי!
הרעיון לטוס לסן חוזה ולישון דרומה מהעיר נראה לי מצויין. בודקת האופציות.
לגבי יוסמיטי מצאתי מקום באל פורטל.. ממש כניסה לפארק.
לגבי סוקויה.. מתלבטת מאוד. בגלל שלא יודעת מה יהיו תנאי השטח שם מבחינת מזג אוירקצת חוששת להתחייב מראש על לינה בפנים. ( העמק ביוסמיטי פתוח לביקור כל השנה.. מקסימום לא עולים להרים).
חשבתי שלינה ב " תרי ריברס" תאפשר יותר גמישות ( לא נהיה מחויבים ללינה בהרים בפנים). אמנם ניסע הלוך חזור עד לאזור גנרל שרמן... ונוותר אולי על הסיום הגבוה בקינגס.. אבל יהיה לנו בסיס ליומיים ( שאנחנו תמיד מעדיפים על פני אריזה כל יום).
מאוד מתלבטת…
התלבטות נוספת בכביש 1.. על מנת למצות ולא לרוץ אותו.. האם עדיף שני לילות במונטרי ולילה במורו ביי או לילה מונטריי לילה באמצע הדרך ( ביג סור?) ולילה במורו ביי?
היי מוני,
מה דעתך,
אם יוצאת ב 15/10 מכיוון קמבריה/ מורו ביי לכיוון הסוקויה ומתמקמת ב three rivers כפי שהצעת כבסיס לטיול כוכב בסוקויה, ישנה שם גם ב 16/10.. האם ריאלי יהיה לצאת משם ב 17 לכיוון אל פורטל. להתמקם שם לכוכב של יוסמיטי? ובכך לוותר על המוקד הדרומי באוקהארסט? זה יתן יותר לילות במקום אחד ופחות התרוצצות. השאלה מה המחיר. שואלת כי הצעת את אל פורטל ולא מצליחה לקבל חווד מאיש על המיקום הזה. במפה זה נראה מצויין.. (למעט הויתור על דרום הפארק?)
ב 20/10 לצאת לסן פרנסיסקו… להרויח שם עוד חצי יום… ולמחרת לטוס.
תודה על הטיפ בענין ביג באסין!
האם שווה לתת שם כמה שעות כאשר לפנינו עוד פארק הסוקויה ויוסמיטי?
תודה עמיחי.
אנחנו המת מגיעים מבוסטון לאחר טיול שלכת בן 10 ימים. ניו יורק היא הפתיח, עוד לפני השלכת. לכן לא ריאלי לנהוג אחרי הטיסה. נגיע רק בערב לאחר טיסה ארוכה שקדמה לה נהיגה בת 3 שע… כל שנרצה יהיה לישון…
השאלה היחידה היא לפיכך אם לקצר כביש 1 לטובת עוד יום בסן פרנסיסקו… נראה לי שפארק אומגות יענין את הצעירים יותר… אבל באמת מתלבטתץ
בסוקויה לא מצליחה למצוא מקום בתוך הפארק… לכן מחפשת ב three rivers/ ראיתי שהיא קרובה מאוד לכניסה לפארק. האם הנהיגה בפארק קשה?
לגבי יוסמיטי.. יש לך המלצות היכן ללון? האם לעשות כוכב מאל פורטל?