ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. Raz_3616045
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 2
    • פוסטים 6
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

Raz_3616045

@Raz_3616045

0
    מוניטין
    36
    צפיות בפרופיל
    6
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3616045 גיל 56

Raz_3616045 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Raz_3616045

• RE: חמישה ימים איזור דנוור

@עמיחי13

הטיול מתוכנן לאמצע ספטמבר. מזג האויר שאמור להיות זה איזור ה17 מעלות בדנוור, וברור שברוקיז יהיה קר יותר.. האמת שמנסיעות אני לא חוששת, וגם אספן מוסיף בערך 4 שעות לנסיעה הכללית.. אבל ממה שקראתי זה יותר עיירת סקי, לא דבר שנשמע לי רלוונטי בתקופה של הטיול שלנו.

אם יש לך רעיונות למקומות נוספים שיותר קרובים למסלול שלנו, מאוד אשמח לשמוע! מה גם שבזכות אביה ירד לי חצי יום שתכננתי על הpikes peak cog railway כי היא סגורה:\ תודה!

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Raz_3616045
      Raz_3616045
    • RE: חמישה ימים איזור דנוור

@aviatiko

@aviatiko תודה רבה!! מניחה שבשלב כלשהוא הייתי עולה על זה גם, אבל ממש עזר לי. גם בנוגע לנסיעה חזור, אקח לתשומת ליבי.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Raz_3616045
      Raz_3616045
    • חמישה ימים איזור דנוור

שלום! לאחר הפוסט הקודם שלי כאן (היה מתוכנן שבוע וכולל ילו סטון) קיצרנו את השהות לחמישה ימים ובחרנו להוריד את הילוסטון (לצערי)

רושמת כאן את התכנון שעבדנו עליו כרגע, אשמח לשמוע את דעתכם גם במקרה זה, האם יש מקומות שכדאי להוסיף /להוריד.

*בנוסף, אני מחפשת מקומות לראפטינג באחד הימים בצמוד למסלול שלנו. איזור אמצע ספטמבר

ראשון- נחיתה בבוקר בדנוור (המראה מניו יורק) נסיעה לEldorado Canyon

נסיעה לכיוון קולורדו ספרינגס + garden of Gods

שני-  pikes peak cog railway+ נסיעה של כ3 שעות לכניסה להרי הרוקיז דרך הGrand Lake

שלישי-רביעי פארק הרוקיז +נסיעה בערב חזרה לדנוור

חמישי -טיסה חזרה מדנוור

תודה רבה

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Raz_3616045
      Raz_3616045
    • RE: מסלול טיול דנוור-הרי הרוקיז- ילו סטון

@karnielr

ניו יורק זה באמת חבל רק יום וחצי, אבל אני חושבת שאם מנצלים אותם לטובה , אפשר להספיק לראות הרבה (הייתי שם כבר 5 פעמים, ככה שלא יהיו לנו יותר מידי התברברויות)

האם את חושבת שעדיף לוותר על הרי הרוקי, ולהשקיע אותם בניו יורק במקום? (בהרי הרוקי מדובר ביומיים, כנראה כתבתי לא מספיק ברור, נגיע בחמישי בבוקר ונהיה שם עד שישי בצהריים)

קיים פחד טבעי שעם כל כך הרבה לחץ להספיק, לא נצליח באמת להנות בכל המקומות. על מה היית מוותרת ?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Raz_3616045
      Raz_3616045
    • RE: מסלול טיול דנוור-הרי הרוקיז- ילו סטון

@aviatiko

לגבי הנהיגה, נכון שבעייתי להשכיר בין גילאים 21-25 אבל זה אפשרי, פשוט כמעט פי 2 ממחיר רגיל. לגבי הימים, יהיה לנו את שלישי ורביעי ימים מלאים.. נכון שזה לא האידיאל, אבל בטיול של שבועיים יומיים זה המון. לא חושבת שנספיק לראות הרבה ביומיים מלאים? (הכוונה שאנחנו ישנות ליד הפארק גם בשני בלילה, וגם ברביעי בלילה)

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Raz_3616045
      Raz_3616045
    • מסלול טיול דנוור-הרי הרוקיז- ילו סטון

שלום! אשמח להמלצתכם, טיול ל3 בנות צעירות בקולורדו, האם לדעתכם יש אופציות עדיפות לשינוי? (לא נקנו כרטיסי טיסה פנימיים)

בנוסף, המלצות לדברים מיוחדים שלא כדאי לפספס יעזרו לנו גם מאוד!

*מדובר על אמצע ספטמבר

יום חמישי-טיסה מניו יורק לדנוור, נסיעה להרי הרוקי

יום שישי- הרי הרוקי +נסיעה חזרה לדנוור

שבת- דנוור (שומרות שבת)

ראשון- טיסה לג’קסון+ נסיעה לגראנד טיטון

שני- גראנד טיטון+נסיעה לכיוון הילו סטון

שלישי-רביעי ילו סטון

חמישי- טיסה חזרה

*האם כדאי להשאיר את הטיול בתבנית זו, או לוותר על הרי הרוקיז ולהתחיל את הטיול רק בראשון? (נותן לנו עוד יומיים בניו יורק, שכרגע יש לנו רק יום וחצי)

תודה רבה!

פורסם בפורום צפון אמריקה
      Raz_3616045
      Raz_3616045