@liorev
הי צפנת,תודה רבה כיף להזכר בויטנאם,לא נראה לי שאצליח לספר על הודו בפרוטרוט כמו ויטנאם אבל אנסה קצת
קצת פרטים טכנים ומנהלות:
הטיול התבצע בפסח 2019 ,לא היה לי מושג קלוש על הודו,והודו היא ענקית ובעלת אין ספור אפשרויות
עקב מגבלת הימים שהיו לנו (12 יום נטו) ומכיוון שהבנתי שאפריל הוא חודש טוב לאזור הצפון,בחרנו להתמקד שם
טיסות:איר אינדיה טסים לדלהי ולכן בחרנו בהם,קונקשן נוח לאמריצר,ועוד טיסת פנים מליד קאסול לדלהי
כרטיסים נקנו כעשרה חודשים קודם.הטיסה לדלהי פלוס טיסת הפנים מקאסול לדלהי עלו לנו 1200 דולר לכרטיס (טיסת הפנים מקאסול יקרה מאוד כ300 דולר)
מי שחווה את הדרך היבשתית למנאלי (לנו לקח כ8.5 שעות מדארמסלה) בנסיעה קשה מאוד,יסכים לשלם סכום גבוה בהרבה לדעתי…..אבל איש איש וטעמו.טיסת הפנים לאמריצר עלתה סכום קטן שבטל בשישים.איר אינדיה היו מצוינים
מדריך ונהג:הדבר החשוב ביותר לטעמי,יש כאלה כמובן שמגיעים ואז בוחרים,אנחנו שזמננו היה קצוב לא רצינו להתחיל להתקשקש ולקחת צאנסים ולכן אחרי שקראתי המון המלצות בפורום בחרתי בויקראם מג'ולי טורס.ויקראם היה מצוין,עונה מהר,לענין,שריינתי את הנהג שלו ששמו עמית בהט (עמית מסתבר זה גם שם הודי)
והוא טייל איתנו כמעט כל הטיול.בחלק מהזמן שיחררנו אותו וטיילנו לבד,בחלק מהזמן הדריך אותנו עמית.אחרי שחוויתי את הכבישים שם המלצתי היא לבחור נהג טוב ואמין.זה הדבר הכי חשוב.ויקראם מומלץ ביותר.
מסלול:בסופו של דבר בחרנו לטוס לדלהי ומייד לאמריצאר ,הגענו בצהרים וישנו בה שני לילות.משם נסיעה ארוכה לדארמסלה לינה של 3 לילות,משם נסיעה ארוכה ארוכה למנאלי לינה של 3 לילות,נסיעה בינונית לקאסול ולינה של 2 לילות.טיסת פנים לדלהי,לילה אחד בדלהי וטיסת ערב למחרת לתל אביב.
מומחי הודו שאני לא אחד מהם יספרו לכם שיש אין סוף קומבינציות למסלולים
ויזה עשינו מראש וגם חסונים כמובן
עוד כמה צ’פאטי לפתיחת התאבון ויוצאים לדרך
כביסה סטייל הודו

נזיר הולך

שור הזהב במקדש סיקי במאניקראן

מקדש הזהב

נהר פרואטי

יצאנו לדרך