ונצואלה:Revenezuela is amazing... just crossed the border 2day 2 colombia and allready miss it... treaveled there 4 the last one and a half month and enjoyied every min. didnt go 2 cracas cause i heard its bad all the other parts (ruraima,sa
תודה יואב, ועוד שאלה:Rehi
first about your last question... like everyone ask me here if it´s not dangoures in israel... you understand my anwer? colombia is one of the countries that i feel them more safer. about what yoav said - there is so much to se
לא כזה מסוכן אבל לא שווה!רוב המטילים עושים את הכביש בטיול אופניים..מדהים יפיפה חוויה חד פעמים...אבל..(הלום באופניים חזור באוטובוס)
יש כאלו שבדרך..
עפים לתהום, נפצעים וכד...
אני אישית מאלו שנפצעו...
היה מדהים.... 3.58 שעות מהכפיות בחיי...
ב2ד` האחרונות עפתי מהאופניים במהירות
ונצואלה - כן או לא?:Reהי!!
בשביעי לשביע נחתתי בישראל......
אז אני כבר לא בוונצואלה...
אם אתם צריכים עזרה במשהו, אני אשמח לעזור מישראל.
תעשו חיים!
תהילה
דרך אוסורנואכן אפשר להגיע גם דרך אוסורנו אם רוצים - פוקון לאוסורנו זה 6 שעות, 6000 פסו (מספר רב של פעמים ביום), ומשם לברילוצ`ה זה כ-7 שעות, 8000 פסו, חמישה אוטובוסים של חברות שונות ביום, בין 0700 ו-1200 יציאה מאוסורנו.
ויזה לונצואלה:Reאפשר להוציא שמה
אבל זה כרוך בבריקרטיה גדולה
והמון טירטור
צריך רק סבלנות
אבל את בטוחה בביקורך בונצואלה תוצאי פה
כמו כן אני גם הוצאי שמה לקובה
פשוט באים מסודרים כסף כרטיס כניסה ויציאה פספורט ומדברים יפה
טיול מהנה
כמה מילים...אני אשתדל להוסיף עוד כמה דברים, אבל ההמלצה שלי היא כזאת. תשבי על מפה של צפון ארגנטינה- צי`לה ותבחרי מקומות שאת מעוניינת לבקר בהם, או בהתאם למסלול הטיול שלך. אח''כ תכנסי ל1001 טיפים ותקראי קצת ע''פ היעדים שאת מעוניינת לבקר בהם. לפי מה שאני יודע יש שם הרבה
טרק הוואי וואש:Rea beutiful trek = takes 9 days
lagunas, mountains, glaciers and more
the trek is not as hard as people say it is
u dont carry ur mochila only a small bag
btw
if u get to huaraz go and climb the pisco mountain
its very hard
מבואנוס איירס לברילוצ`ה....:Reאוטובוסים יוצאים מבואנוס לברילוצה מספר פעמים ביום .
המחיר נע בין 120 ל 160 פסו תלוי ברמה של האוטובוס.
מומלץ לסוע עם ויה ברילוצה.
קנקון - אשקרט:Reאשמח לדעת איפה בדיוק היית ? אולי קלאב מד ? אנחנו מתלבטים בין קנקון לאשקרט. והאם כדאי לנבוע באוגוסט ? שמעתי שיש שם הוריקנים וגשמים בעונה הזאת. מה דעתכם ????
אתה יכול להסתכל במה שהתפרסםבפסח השנה....
כי זה לא משתנה הרבה
וחפש בפורום וב-1001 טיפים בנושאים של אוכל, כשרות וקהילה יהודית
טיול נעים
אפרת פסח בעולם - 2005
תודה רבה-עוד שאלה...:-):Reניתן לשכור בסלטה רכב. מאויס העלות היא בערך $400USD לפורד פיאסטה עם 400KM ליום עם השתתפות עצמית נמוכה. אפשר לקחת רכב ביותר זול ללא הגבלת ק''מ ממרינה טיוריסמו, אבל עם השתתפות עצמית מאוד גבוה.
כפרים באיזור שניתן לראות זה קאצ`י (בד''כ משלבים במסלול לולאה ע