רכב בסלטה (ארגנטינה):Reבסלטה תוכל למצוא מספר סוכניות לאורך רחוב ''בואנוס איירס'' ליד הפלאזה המרכזית.
אני שכרתי אמנם רק ל3 ימים בעלות של 130 פזו ליום נדמה לי, אבל אני בטוח שלטווח ארוך כלכך תקבל מחיר הרבה יותר טוב. הרכב היה מדגם פולקסווגן גול.
לא חובה:Reהשאלה היא- למה בכל מקום עושים חיסונים שונים, לאותם ארצות? זה מה שמבלבל... לדוגמה- קדחת מוח, לא עשו לי אז אני לא צריכה?! וכלבת פשוט עשו לי ולבחור שטס איתי אפילו לא ציינו את האופציה. אז על מי סומכים?
מאיגואסו לפלוריאנפוליס?:Reלא לשכוח דבר אחד: להחתים דרכון ביציאה מארגנטינה!
אצלנו, רוב הנוסעים היו מקומיים ובגלל שלמי שעובר את הגבול ליום אחד אין צורך לחתום בדרכון - הנהג פשוט המשיך לנסוע וגרם לנו להרבה כאבי ראש וטרטורים כשנאלצנו להסתדר לבד עם המוצ`ילות בחזרה לגבול ומשם שוב אל תוך
רק מצב רוח טובוכמובן דרכון - אגב אם יש לך גם דרכון אמריקאי - תכנסי רק עם הישראלי (הם אוהבים לעקב אזרחים אמריקאים כדי ''להחזיר'' להם על זה שהם מקשים על ברזילאים להכנס לארה''ב).
מלבד זאת חשוב לוודא שמחתימים לך את הדרכון במקרה ואת נוסעת באוטובוס שחוצה את הגבול (הם לפעמים
אור-טל עובדת...כן כן, גם אני צריכה לעבוד למחייתי (הרי הכתיבה בפורום לא ממש מכניסה כסף!)
ראיתי את שמי והייתי חייבת להגיב-
אז ככה, מתוך עצלות אומר שאם תערוך חיפוש על שמי תגלה ים של הודעות ומידע לגבי הג`ונגלים של לאגונאס בשמורת פאקיה סמיריה שבצפון פרו.
בכל מקרה גם התשוב
איך אני יכול לדעת גודל תיק?:Reאחותך היא בחורה סביר להניך שהיא לקחה קצת יותר דברים ממך
זה אומר חזיות טמפונים או תחבושות אה וסבונים לכול מיני מקומות בגוף קיצר אם זה הספיק לה אז לך בטח שזה צריך להספיק (לרוב כי יש גם בנים כאלו).
שיהיה לך טיול מהנה .
ניחא ברגלפגשתי מישהו שהתולעת חדרה לו לראש (בין העורף לאוזן למי שמתעקש),ואני אחסוך מכן את תופעות הלוואי הקשות ואת הטיפולים הרפואיים - רק לזכור ששוכבים על החוף שהראש לא יהיה על החול.
פנס ראש PETZLלדעתי זה ממש ממש שימושי, ואנשים חושבים שזה דבילי מדי לקנות את זה לעצמם ובסוף מתמרנים עם כל מיני גומיות או מחזיקים את הפנסים בפה.
באמת שימושי!
תשובות1. בעונה זו יהיה קשה למצוא. בחצי האי ואלדס, היעד לטיסות כשמחפשים הוא Puerto Madryn. אפשר גם באוטובוסים (כ-900 ק''מ).
2. לאיגואסו חובה לעבור דרך בואנוס איירס.
3. בהחלט, אפילו מומלצת.
SOMETHING NOT RIGHTSomething is not right in the story. If they were in a Taxi and they cross the border it is very easy to check the number of the taxi and the name and nationality of the driver because when you cross any border everybody is registe
סכנות בדרום אמריקה:Reשלום לכם, אני טסה עוד 5 ימים וגם אני שמעתי סיפורים זוועתיים על גניבות ושודים ועוד כל מיני הפתעות. למען האמת אני גם ממש מפחדת- מצד שני אני לא חושבת שכדי לוותר בכזו קלות על מקומות שאתם רוצים להיות בהם, פשוט צריך להיות ממש ממש אחראים על הציוד והכסף שלכם, לחל
חופים-קולומביה:Reהחופים הממש מדהימים, שמתויירים ע''י ישראלים וא ני ממש ממליץ, הם פארק טיירונה בצפון, והאי סן אנדס, יש עוד כמה חופים יפים בצפון מערב המדינה - לכיון פנמה.
לא חסר ישראלים בקולומביה, למרות שבשוואה לשאר המדינות זה ממש קצת...