נסיעה מפרו לברזיל:Reאם היא תעלה בתקופה הקרובה לקוסקו. תטייל באזור קוסקו עד סוף החודש הבא ותעבור לבוליביה באמצע ינואר גם בוליביה יש מה לראות וחוץ מלטייל לוקח איזה יומיים לחצות אותה יום לרדת מלפז לסנטה קרוז ויום מסנטה קרוז ברכבת המוות לגבול בוליביה ברזיל אחרי המעבר לברזיל אם ה
לכל המשיבים ליום הולדת בניהיי חברה,
לא יכולתי להשיב לכם כי הייתה לי תקלה במודם. בכל אופן תודות והרבה על הרעיונות היפים שלכם. אני אעשה ``קולאז`` מכל הצעותכם.
למי שרוצה להוסיף, משהו יצירתי או דבר נוסף, מתבקש לשלוח לאיימייל שלי.
תבורכו ואולי נחגוג וירטואלי באותו תאריך.
תודות חו
תיקון מחיר:Reמידד כבר שכחת
זה סה''כ 3-4 שעות
והמחיר אכן בערך 100 דולר אולי המחירים קצת עלו וצריך להוסיף מס אבל זה בערך 100$
עדיף לקנות בבואהוס איירס בסוכנות מאשר דרך האינטרנט או איזה סוכן באתר שמנסה להרוויח סכומים מוגזמים
כמה כדאי לקנות נעלי הרים??:Reומה את לובשת ביום יום? ומה תעשי באותם שמונמאות ש''ח אם לא תקני בהם נעליים? לפני 15 שנה עשיתי טרקים עם נעלי פלדיום כשבשלג בטרק מסביב להאורז הלחתי אם שקיות בנעליים כדאי שהגרביים לא ירטבו. זה מה שהיה לי אז וטיילתי בתקציב מאד מוגבל כך שזה אפשרי. אבל נעל טובה
שקעים בדרום אמריקה:Reיש על זה סעיף ב''פרוייקט הבנות'' הנפלא של אור-טל (אור-טל קראתי אותו בשקיקה) אבל בגדול אין סיבה למתאמים למיטב נסיוני ביבשת תמיד החורים של שקע מתאימים יופי לתקע
Capoeirra Sul Da BahiaMestere Nelson - תותח על בתחום ומקבל בסבלנות ישראלים...
מנוי לשבועיים עולה 50 ריאל ויש שיעורים כמעט כל יום ולפעמים פעמיים ביום.
באותו מועדון בדיוק יש עוד ריקודים (Forro Samba Axe) בהדרכתו של ''פסק זמן'' המפורסם (שעדיין לא מצא חולצה - למי שיצא להתקל
יש לך בביטוח..הביטוח נותן לפ רשימה של רופאים שלהם בערים המרכזיות..ובחורים אם ותצטרכי...תקווי שלא תצטרכי..
רפואה בד. אמריקה זה לא משהו כמו בארץ, עדיף לא להיות חולים ולהישמר עד כמה שאפשר..
ואם צריך, מסתדרים..
לא להתרגש מותק, בקטנה..(:
ציפורן חודרנית -הטיפול ביתיאז ככה,
אני יכולה להגיד לך שאם זה כרוני אצלך אז זה עלול להיות בעייתי לטפל בזה על בסיס חודשי בקו]ות חולים בחו``ל, אלא אם כן זה נחשב שם מקרה חירום (מיון שכזה:))
אם אתה לא מתבאס מזה ומחליט בכל זאת להנות ולטייל ברגיל, אז הנה טיפול ביתי ועצמאי בשביל שמצריך