שער עדיף לדולרעדיף דולרים. בפרו למשל שער ההחלפה ליורו היה נמוך (יחסית ליחס דולר-יורו המדוייק) מערכו האמיתי.
אם אתה נוסע לקובה זה סיפור אחר (וגם לפורום אחר).
ארגנטינה בינואר >>>>הי....
פשוט תיכנסי לאתרי מזג אוויר עם ממוצא שנתי וחודשי של גשם, טמפ` ותגיעי למסקנה לבדך.
(cnn, yahoo).
בכל מקרה לדעתי הגיוני מאוד מאוד לנחות כאן או בסנטייגו בינואר ולרדת בנחישות דרומה לקצה העולם כמו שקוראים לזה שם, ואז לסיים ביערות הגשם שאליהם תגיעי דר
סנטייגו- מנדוסה- ברילוצ`ההי....
זה מה שאני הייתי עושה.
בייחוד אם לא היית במנדוסה. הכביש מדהים.
כמה עולה? זול בכל מקרה.
נסיעת יום מאוד מומלצת מסנטייגו דה צ`ילה למנדוסה, הכביש מדהים, חוצה את כל פסגות האנדים.
ממנדוסה הייתי נוסע לסאן רפאל.... יורד לאט דרומה.
העונה הכי יפה עכשיו
בארגנטינה מאוד אפשריהיי
אנחנו חיים כאן יותר משנה ומצויידים בשני מכשירי סלקום עם סים קארד ומרגע נחיתתינו פה עם המכשירים וסים מקומי של חברת movistar
הסים עולה 15 פזו שהם 22.5 ש''ח ולאחר מכן קבל שיחות כמובן חינם, לא עליך, ואפשר לקנות כרטיס חיוג של החברה הנ''ל ותהנה.
יש כמובן
אפשר טובה? לגבי ענין בוקה..אני אהיה סטודנטחית מרירה עד אז ומסופקתני אםאבקר בפםורום
אם תיזכרו אשמח אם תוכלו לשלוח לי מייל אם וכאשר תתחיל המכירה של הכרטיסים למשחק מול בוקה. אומנם משחקים פשוטים פתוחים חינם לבנות, אך אני בספק אם משחק שכזה כם כן..
חוצפה יש לי הא? 😉
בכלאופן אם יהיה ס
מאיגוואסו לסלטה באוטובוס:ReHAY SIMHA 🙂
ANI HASITI BIDYUK AT OTO MASLUL MAHEGWASOO LAKAH LI 22 SHOT LASALTA
ANI NIMZET KAN HAHSHAV-BSALTA
VANI MOD ROZA LAGIHA LASALAR.
WHERE R OU NOW
RUSEL
שאלה ?ספרדית את יודעת ?
אם כן אין לך בעיה
כי זו השפה ברב היבשת
פורטוגזית ברגע שאת יודעת ספרדית טוב
את מסתובבת עם טרמוס תפוחי אדמה חמים
כשאת רוצה לדבר פורטוגזית את מכניסה אחד לפה מדברת ספרדית ויוצא פורטוגזית
SUERTE
כמה שעות טיסה לבואנוס:Reמתל אביב לספרד זה חמש שעות ואחר כך מספרד לבואנוס איירס זה עוד 15 בערך. אבל איבריה זו חברה גרועה לדעתי שווה לנסוע עם אלאיטליה כי הם בסדר יחסית למחיר הזול. אם אתה מתפנק זה עם ךופטהנזה כמובן.
חיסונים לפרו:Reתתקשר ותקבע תור בלשכת הבריאות הקרובה לביתך. שם תקבל מידע, את החיסונים ועל המקום גם תשלם עליהם.
לפני דרום אמריקה תקבל חיסונים נגד קדחת צהובה, דלקת קרום המוח וטיפוס הבטן.כדאי בדרך כלל להתחסן שבועיים לפני הטיסה.- קח בחשבון שזה יעלה לך קרוב ל-300 שקל ותבדוק