השכרת רכב בברזיל:Reאשמח לעזור אם תהייה יותר ספציפי הווה אומר האם אתה מעויין לדעת מחירים,ואם כן לאיזו תקופה והאם להחזיר ביעד אחר? או האם כדאי לשכור ,תהייה בקשר
אנג`לה
איזה גל ! עולה או יורד ???:Reהיי,
באתר שלי ניסיתי לענות על שאלה דומה באמצעות דף שכתבתי: ''כיצד לתכנן מסלול טיול''.
אולי זה יעזור...
אגב, גם מי שנסע כבר מוזמן להיכנס ולסייע בשיפור הדפים לטובת המטיילים שבדרך!
אורן כיצד לתכנן מסלול טיול
איך להגיע מברזיל לפרו?:Reלדעתי,כדאי לך לרכוש כרטיס ללה-פאז,שהוא זול יחסית. אני פגשתי מישהו שקנה כרטיס סאו פאולו-לה-פאז-סאו פאולו ב-360$,ומשם להמשיך בנסיעה לתוך פרו (נסיעה קצרה יחסית,למיטב זכרוני משהו כמו 8-9 שעות כולל התברברות במעבר הגבול,מלה-פאז לפונו שבפרו).
האופציה השניה היא
מאחר ואתם נוסעים,כמה טיפים בנוגע לבטיחות ולשמירה על פריטי ערך:
מצלמה ומצלמת וידאו תמיד בתיק, כאשר רוצים לצלם מוציאים אותן, כאשר אחד משגיח ואחד מצלם, בתום הצילום הכל חוזר לתיק, voila.
שעון זול הוא אופציה נוחה, עדיף שהרולקס יישאר בבית, מצד שני, אם תהיה בברזיל, מי צריך שעו
נסיעה מלימה להוארז:Reהכי ממולץ זה לישון לילה בלימה, בקסה מוצילרוס, בעלת המקום פילר, והיא תעזור לך אם הנסיעה להווארז, באיזה חברה ליסוע ובאיזה שעה עדיף לצאת.
תודה רבה:Reאני נוסעת למזרח עוד חודש! 🙂 אני מקווה שכייף שם כמו בד.אמריקה..
הטיסה באמת יקרה אז אני מבינה את הדילמה, האמת שחודש וחצי ברזיל זה לא הרבה (חשבתי שמדובר ביותר זמן) למרות שאת יכולה להתמקש באיזור הדרום ואז זה סביר.
ריו קצת, בוזיוס (הייתי פעמיים) זה מקום ליד
השכרת רכב בצפון ארגנטינה:Reבכל מקרה (מנסיון אישי..) מומלץ לשכור רכב מסוכנות מוכרת, שיש לך כתובת לחזור אליה במקרה של תלונה כלשהיא. אני שכרתי רכב ליום אחד בשביל לטייל באזור סלטה, קאצטצ`י והאזור מדובר בדרכי עפר, היה לנו רנו שלא החזיקה מעמד בכביש 40 הזה, והרכב התחמם, כשחזרנו לסלטה (התע
היכן לומדים פורטוגזית:Reהיי טלי!
יש לך כל מיני אפשרויות ללמוד פורטוגזית...
1. המכון לידידות אמריקה מציע קורסים בפורטוגזית אבל אני לא יודעת אם יש לו מרכז לימוד בדרום
2. שגרירות ברזיל לפעמים פותחת קורסים אך אלו לימודים ארוכים ואינטסיביים שנמשכים לפי מה שאני זוכרת 4 חודשים.
3.
ביטוח לדרום אמריקה:Reבקשר לביטוח על ציוד - הוא קיים כחלק מכל ביטוח מטיילים (אבל עד גובה מסויים)
הפוליסה של הביטוח שבא עם הויזה נמצאת, לדעתי, באתר של כא''ל. תשווה אותה לפוליסה של קופ''ח או הראל הרגיל ותחליט מה שווה לך. לדעתי זה לא שווה.
אגב, בקופ''ח כללית יש שלושה חודשים ביט
טיסה מהודו לדרום אמריקה:Reכאן בדיוק המקום להתיעץ עם סוכן נסיעות מהימן וטוב.
כרטיס סובב עולם שמתחיל בישראל אין. אולי באלעל יכולים לתפור לך משהוא יחד עם אייר ניו זילנד. בסופו של דבר אתה עשוי לגלות כי חזרה דרך נתב''ג הכי פשוט הכי מהיר והכי זול.יחסוך זמן מרחק וויזות מיותרות.
דרום אמריקה לבד:Reאני בת וטיילתי גם כן לבד במשך 4 חודשים והיה נהדר. היבשת מלאה בתיירים וכל כך קל למצוא עוד אנשים או אפילו להישאר לבד ולהחליף כל יום חברה.
fly if you canof course it will cost you more money to fly but then you won´t take and risks.
you can go to north ecuador and fly from there to Cali, or fly direct from quito.
if you need information and tips about Colombia you can email me.
גורטקס- לקנות או לא לקנות?:Reמהנסיון שלי הגורטקס היה מאד שימושי. מים בנעליים (במיוחד במזג אוויר קר) יכולים להפוך טרק לחוויה רעה מאד, במיוחד אם אין אפשרות לייבש את הנעליים בצורה טובה. אני לא אתאר מה קורה לרגליים אחרי יום בנעל מלאה מים. זו גם הסיבה שהעדפתי נעלי גורטקס גבוהות יחסית, כדי
לימוד פורטוגזית:Reיש את המרכז לקשרי ידידות ישראל-ברזיל בשדרות חן בתל אביב ,הם מעבירים מידי פעם קורסים,תוכל לקבל את הטלפון שלהם את השגרירות הברזילאית בארץ
אנגלה-שרותיי תיירות למטייל בברזיל ובדרום אמריקה
טיסות מוזלות-בתי מלון-השכרת רכב-דירות לקרנבל
ישראל: 03-6497088
עלות ל 3-4 חודשי טיול:Reאחרי טיול של 3 חודשים באקוודור, פרו , בוליביה וארגנטינה הייתי מעריכה משהו כמו 1000 דולר טיסה ועוד בין 2500 ל3000 הוצאות מכל סוג שהוא. ממש לא חסכתי אז אפשר פחות...
תלוי כמה ספורט אתגרי אם בכלל, תלוי כמה קניות, איפה ישנים איפה אוכלים וכולי וכולי אבל בגלובא