אירופה -עדכונים-2021, יוצאים מהקורונה!
-
קייב פתאום נדמעת לי מאוד מעניינת -
אני רק חושב עכשיו על 6 מזגנים עובדים 24 שעות בבית שלי בחודשים יולי אוגוסט ומנכל חברת החשמל שולח לי את חשבון החשמל במשאית... ואותי הולך לקחת הלוואה לשלם את החשבון הזה... חחחח

הבית לא מכיר חשבון חשמל ביולי אוגוסט. הוא גם היה רגיל שהוא בחופשה.
-
-
קייב היא עיר סבבה אבל ביממה האחרונה נרשם באוקראינה שיא תמותה. המצב באירופה על הפנים ואין אפילו סימנים של התחלת ירידה בתחלואה.
-
הפעם תלך על חצי כמות, חצי זמן, אוגוסט בלבד!
גם משהו לא?
או יולי בלונדון, אוגוסט במה שיפתח באירופה, טיסות ישירות מלונדון.
-
-
האמת לא כיף באירופה ה”נמוכה” באוגוסט – חום וזוועת עולם אפילו יותר מישראל.אם באמת ניתן יהיה לצאת לאירופה באוגוסט אז רק ב”קטנה" בתוך נהרות בני אדם לחוף הים וזה אומר כנראה איי יוון / קרואטיה – חופשה משפחתית בטן גב.
זה לא חלום חיי אפילו לא מתקרב להתחלה, אבל יכול להיות שזה יהיה זה או כלום.
אחר כך אפצה את עצמי בקלאסה אמיתית.
באסה – את יוון והסביבה סיימתי בתור חייל חובה, זה יותר למסיבות ומועדונים של נוער פרוע שמתקבץ מאזורי אירופה.
-
גם ההמלצות שלהם “לא משהו”:
How to get protected from virus infection
- Strengthen your immune system and watch out your physical condition
- Good food, sound sleep, exercise and fluid balance will help you stay healthy.
- Strengthen your immune system and watch out your physical condition
-
-
מצד שלישי, אם התחסנת בארץ, אינך צריך לשנות בבידוד:
“מיום ראשון, 7.3.2021, כל הנכנסים ישראל, למעט מחוסנים או מחלימים, נדרשים לשהות בבידוד ביתי."
-
-
בג”צ ביטל את החלטת המדינה לעיכוב כניסה ויציאה לארץ (מגבלת ה3000, טיסות חילוץ וכו)
לא קראתי עדיין לעומק , אבל נשמע לטובת האזרחים.
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
זה מה שהחליט בג”צ:
“...בפסק הדין נקבע כי ההגבלות פוגעות ב"ליבת הזכות החוקתית לכניסה לישראל וליציאה ממנה ובזכויות נוספות המצויות בליבת מרקם החיים הדמוקרטיים". בית המשפט ציין עוד כי פרק הזמן הממושך שבו חלות ההגבלות, אשר הוטלו מבלי שניתנה שהות מספקת לאזרחים להתארגנות, ובסמוך ליום הבחירות - מעצימים את הפגיעה בזכויות אזרח."
כניסה ויציאה מהארץ.
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!