בידוד בהולנד
-
היי
יש לי קונקשיין באמסטרדם ארוך ... בתאריך 15/4 ידוע למשהו האם ניתן לצאת משדה תעופה בהולנד ??
בא לי לקפוץ לבית קפה
-
-
נדמה לי שהם בכלל לא נותנים להיכנס למדינה לבעלי דרכון לא אירופאי. כדאי להתייעץ עם השגרירות ולבדוק האם יש הגבלות על קונקשן.
-
-
Transit, transfer
- You are travelling through the Netherlands to a non-EU country. You must prove that you have a connecting flight to a country outside the Schengen area. The connecting flight must depart within 48 hours of your arrival in Amsterdam. You must not leave the airport’s international transit zone in this period.
-
היי
שבוע עד
לצערי הרבה לא הצלחתי להבין את התרגום הזה ....אפשרי לצאת או לא ...
-
תודה רבה לכולם על העזרה איך עדיין לא קבלתי תשובה סופית ...דברתי אם הסוכן נסיעות כרגע הוא טוען שבנתיים אני חייה להשאר בשדה
-
לא, אסור לצאת.
אתה גם צריך להראות להם שהקונקשן שלך לטיסה הבאה הוא עד 48 שעות.
תאלץ להסתפק באחד מבתי הקפה שנמצאים בנמה”ת.
-
שים את הטקסט בגוגל טרנסלייט
-
מה לא תשובה סופית? כולנו אמרנו: אי אפשר לצאת מהשדה.
תבדוק שמדובר באמת בקונקשן ולא טיסות נפרדות, כי אחרת תהיה בבעיה. בגלל הקורונה צריך לבדוק טוב טוב מה המצב בכל ארץ שאליה או דרכה טסים ומה ההנחיות בה.
-
ובקיצור: "לא”.
-
טיסה שלי היא לארגנטינה דרך תל אביב קונקשיין באמסטרדם 12 שעות......ומשם בבואנוס איירס לבנתיים הכל רגיל אומר לי הסוכן שלי כך הוא אמר 3 פעמים שנה שחלפה

נקווה שיהיה איזה שינוי עוד שבועיים ונוכל לצאת לאיזה בית קפה טוב
-
-
@Max177 אמר:
לבנתיים הכל רגיל אומר לי הסוכן שלי כך הוא אמר 3 פעמים שנה שחלפה
“הכל רגיל”?! בכל השנה שחלפה?! במקום לשאול את הסוכן כדאי להרים טלפון לשגרירות ארגנטינה ולבדוק מה המצב. בדקת אם הכל פתוח? אם צריך בידוד או בדיקות וטפסים כלשהם בשביל להיכנס? בדקת שאתה יכול להוציא ביטוח רפואי לחו”ל במחיר סביר לכל זמן הנסיעה? אתה בכל זאת נוסע למדינה שמתו בה יותר מ-50 אלף איש מקורונה.
לא הייתי בונה על שינוי גדול באירופה בשבועיים הקרובים. בדוק טוב מה התנאים בטיסה ושהמזוודות ממשיכות ישירות ושאין בעיה להיות בשדה לכל כך הרבה זמן עם חוקי הקורונה.
-
“לבנתיים הכל רגיל אומר לי הסוכן שלי “
ההגדרה של “רגיל” כנראה שונה אצלנו
אולי הוא התכוון ששום דבר לא השתנה בשנה האחרונה
גם לפני שנה וגם היום- אתה כאזרח ישראלי לא יכול לצאת משדה התעופה בהולנד (והרבה מדינות אחרות גם!)
אתה גם לא נכנס ל”הולנד” אלא ישר עובר לאולם הטרנספר- הנוסעים במעבר.
תבדוק עם הסוכן שלך- לגבי המזוודות
לגבי תנאי הכניסה לארגנטינה
וכל היתר
כי את הזמן בכל מקרה תהיה בשדה התעופה של אמסטרדם.
לאור מצב התחלואה שם, והעדר חיסונים כמעט---אין סיכוי לשינוי בחודש הקרוב.
-
הי יונית
לא הבנתי את התשובה שלך לגבי יציאה מהשדה, והיא רלוונטית בשבילי בעולם “רגיל”, שנקווה שיחזור. הבן והכלה שלי גרים בניו יורק ונחמד לי לעשות קונקשיין של יום ארוך ביעד אירופאי בדרך חזרה במיוחד כשאני מצליחה למצוא כרטיס לא אטרקטיבי לאחרים ולכן זול (כזה שהקונקשיין שלו מאוד מאוד ארוך). כך עשיתי לפני הקורונה בלונדון, נחתתי ב6 בבוקר בלונדון, יצאתי כמו כל אחד אחר לטייל בעיר, וחזרתי חזרה לשדה לטיסה של 22:00 לישראל.כמובן שהייתי צריכה לעשות בטחון מלא בשובי לשדה. המזוודה עברה לבד לטיסה הבאה, את מזוודת היד הפקדתי בשמירת חפצים בשדה. תכננתי לעשות אותו דבר עם אמסטרדם כשתיגמר הקורונה. מאיזה סיבה אי אפשר לעשות את זה באמסטרדם?
-
-
@דבורה-פ אמר:
תכננתי לעשות אותו דבר עם אמסטרדם כשתיגמר הקורונה. מאיזה סיבה אי אפשר לעשות את זה באמסטרדם?
מסיבות קורונה. על זה השרשור מדבר. אין כניסת ישראלים להולנד בגלל הקורונה.
-
כמו שקיבלת כבר תשובות קודם
כשתגמר הקורונה----- ….. אין בעיה.
נכון להיום, או אפריל או….------ לא אפשרי (יש קורונה) ועל זה הייתה שאלתו של פותח השרשור הנעלם.
-
ובכלל כדאי לציין לטובת השואל המקורי שיש סיכוי שארגנטינה בכלל לא מאשרת כניסה לתיירים. או לפחות ככה היה עד לא מזמן.