ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

צמיד למדידת מרחק בגלישה

פורום סקי וסנובורד
    מרחב גלישה
    4
    15
    1788
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ענבל אין על סקי
      ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

אני רוצה לשתף אתכם במשהו.משפחתי קנתה ליום ההולדת צמיד המראה בזמן פעילות כל מיני דברים כמו מרחק,מהירות,דופק ועוד.

לקחתי איתי את הצמיד לסקימולטר,למדרון הסטטיבעמק חפר וגלשתי שם לפחות שעתיים.המרחק שהראה הצמיד הוא 3.200 ק”מ.לי זה לא נראה הגיוני.שאני רצה שעה אני עושה 11 ק”מ.ייתכן שהצמיד הראה לי רק את מה שטיפסתי במסוע?

דגם הצמיד הואfitbit 4

ענבל אין על סקי aljaje Maki869 4 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ענבל אין על סקי
        ענבל אין על סקי @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

האם כן יש צמידים/שעונים שמראים מרחק גלישה?

drporat תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • aljaje
          aljaje @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

יש כמה סיבות מדוע השעות לא מדד לך את כל הפעילות: את כל התשובות תמצאי כאן.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • drporat
            drporat @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

1. שעתיים בסקימולטור? זה כבר לא שיעור של שעה, כש10 דק' "גולשים" על השטיח הדינמי ו10 דקות נחים? כדי לפשט, 30 דק' גלישה ו60 דקות תשלום?

2. הצמיד מחובר ליד ומבוסס GPS. מעבר לבעית קליטת נתונים בתוך מבנים, היד לא זזה הרבה אלא אם חס וחלילה נקטעה והמשיכה עם המשאית. 

3. יש אפליקציות טובות לגלישה אמיתית, שמודדות מרחק, מהירות ושיפוע. הן מבוססות GPS. באחד הימים השארתי אותה פועלת גם לאחר שהגעתי לצורס בסוף יום וחזרתי באוטובוס לLech. במקרה זה היה היום בו גלשתי במהירות שיא של 80 קמ"ש. יש מצב שזה קשור.

🙂

ענבל אין על סקי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • Maki869
              Maki869 @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי אמר:

אני רוצה לשתף אתכם במשהו.משפחתי קנתה ליום ההולדת צמיד המראה בזמן פעילות כל מיני דברים כמו מרחק,מהירות,דופק ועוד.

לקחתי איתי את הצמיד לסקימולטר,למדרון הסטטיבעמק חפר וגלשתי שם לפחות שעתיים.המרחק שהראה הצמיד הוא 3.200 ק”מ.לי זה לא נראה הגיוני.שאני רצה שעה אני עושה 11 ק”מ.ייתכן שהצמיד הראה לי רק את מה שטיפסתי במסוע?

דגם הצמיד הואfitbit 4

זה לא נשמע הגיוני שזה בכלל הראה מרחק של גלישה !
              כי לא באמת זזת אלה השטיח הסבובב ואת בפועל היית כול הזמן במקום ( פה ושם עלית וירדת )
              הצמידים האלו מודדים מרחק על פי GPS ( או במילים פשוטת : את המקחק מנקודה A לנקודה B ) 

drporat aljaje ענבל אין על סקי 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • drporat
                drporat @Maki869 נערך לאחרונה על ידי

@Maki869

היתה צריכה לחבר את הצמיד לשטיח.

בפעם הבאה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • aljaje
                  aljaje @Maki869 נערך לאחרונה על ידי

@Maki869

לא מומחית בסקימולטור, אבל מספיק שהיא עושה תנועות מצד לצד והג׳ירו בשעון זז.

- צריך לבחור את "סוג הפעילות" בשעון, ייתכן שהיא פיספסה את הפרט הזה ובעעית ה- GPS במקום סגור ש- drporat הזכיר.

• ענבל אין על סקי
                    ענבל אין על סקי @drporat נערך לאחרונה על ידי

@drporat

תרשה לי לתקן אותך.אני לא גולשת בסקימלטור הממנוע אלא על הסטטי וזה באמת גלישה של שעתיים חוץ מהזמן שאני עולה במסוע,שזה בערך 30/40 שניות להגיע למעלה כיוון שאני הולכת על המסוע כדי להגיע יותר מהר.

ואגב אני לא מסכימה עם השיטה הזו של 10 דקות גלישה ו 10 דקות מנוחה.ןלא בגלל הכסף אלא בגלל הגוף.

דיברתי איתם על זה.הם אומרים שכך זה מסתדר להם.

• ענבל אין על סקי
                      ענבל אין על סקי @aljaje נערך לאחרונה על ידי

@aljaje

האפשרויות בצמיד הן:הליכה,ריצה,שחייה ואלפטיקל.אין פונקציה של גלישה.

אבל למשל שאני עושה עם מתאמנים שלי אימון על מדרגה הצמיד מראה מרחק למרות שלא התקדמתי לשום מקום.

aljaje תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • ענבל אין על סקי
                        ענבל אין על סקי @Maki869 נערך לאחרונה על ידי

@Maki869

במדרון הסטטי השטיח לא זז.אני זזה במשך שעתיים שלמות בלי מנוחה.

drporat תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                        • drporat
                          drporat @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי drporat

@ענבל-אין-על-סקי

אורכו של המדרון הסטטי הוא 70 מ' ע"פ האתר שלהם. תמיד מתחילים מטרים בודדים מהקיר העליון, עוצרים קצת לפני הסוף כדי לא להתנגש, ואם לוקחים בחשבון את העליה חזרה אז הטווח שציינת אמור לספק כ25 ירידות ועליות.

(מוצ"ש חלש והשתעממתי).

לא יהיה יוצא דופן להניח שירידה בגלישה ובהמשך עליה במסוע יקחו כ2.2 דקות יחד, כולל ההתארגנות בקצה המסוע בטרם מתחילים לגלוש. ואז זה די מסביר את הנתון שהצמיד הראה. אם לוקחים בחשבון סטיות תקן והפרעות בסביבה בנויה ומקורה, אז זה בכלל מסתדר לי לו היה זה נמשך שעה נטו.

את ציינת כאן שעתיים, וזה אכן מוזר.

בפעם הבאה תתקיני בנייד Ski Tracks ותפעילי אותו, יהיה מעניין להשוות.

למרות שלי הוא אף פעם לא הציג נתונים זהים לאפליקציות של אתרים בהם מחשבים את הרכבלים שלקחתי מעלה והשערים בהם עברתי, או זהים לRelive.

מישהו כאן בדק אותו מול Strava?

• aljaje

@ענבל-אין-על-סקי

יש אפשרות להתקין אפליקציות לפעילויות שונות, אולי תמצאי שם משהו שיעזור – עדיין תהיה בעיה עם GPS במבנים מקורים.

- יש בעיות דיוק קלות גם באפליקציות בטלפון, לאפ’ מסובך לפעמים להחליט כמה קומות אני עולה.

- לא הבנתי מה כתבת(בעברית) באפשרות האחרונה, יש את זה כתוב באנגלית?), אין לי את השעון הזה אז קשה לי לענות, קראי מה שענו בקישור(Charge 4?):

https://community.fitbit.com/t5/Charge-4/Downhill-skiing-option-for-Charge-4/td-p/4316343

• ענבל אין על סקי
                              ענבל אין על סקי @aljaje נערך לאחרונה על ידי

@aljaje

המילה היא אלפטיקל מה שאנשים מכנים בחדר הכושר מכשיר הקרוס.אבל לא ניסיתי להפעיל את הצמיד בזמן פעילות על המכשיר.

aljaje תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                              • aljaje

@ענבל-אין-על-סקי

בשורה התחתונה, ה- GPS לא עובד כשאת נמצאת במבנה סגור, שאר המדידות יעבדו(הדיוק תלוי בחישובים😞

Make sure that you have a clear view of the sky when you start the exercise. Environmental factors, including tall buildings, dense forest, steep hills, and thick cloud cover, can interfere with your device’s ability to connect to GPS satellites. If the signal is blocked—either because you're indoors, underground, or due to another reason—GPS won't work.

שאר האופציות יעבדו.

*במצב “אליפטיקל”, יש חיובי מרחק? 

כדי למדוד את המרחק שעשית בלי תוכנות השעונים, צריך להכפיל את אורך המסלול שעשית(60 מטר?) במספר הפעמים שעשית את המסלול. 

• ענבל אין על סקי
                                  ענבל אין על סקי @ענבל אין על סקי נערך לאחרונה על ידי

@ענבל-אין-על-סקי

היום  גם גלשתי בסקימלטור במדרון הסטטי.אך הפעם בדקתי כמה קלריות שרפתי.אז לפי הצמיד בערך 800 קלוריות.לעומת זאת אתמול (יום חמישי) רצתי/ הלכתי עם אחד המתאמנים שלי ושם הצמיד הראה 630 קלוריות.

אני חושבת ששרפתי יחסית מעט כיוון שהטכניקה שלי משתפרת ואני מוציאה פחות אנרגיה.

• 1 / 1
                                  • פוסט ראשון
                                    פוסט אחרון