נסיעה באוטובוס מלאס וגאס ללוס אנג'לס
-
היי,
בשלבי סיום של תכנון טיול ליולי (בתקווה שהקורונה לא תקלקל).
בדקתי אופציות להגעה מלאס וגאס ללוס אנג’לס.
חבר הציע את האופציה, שלא חשבתי עליה קודם, של נסיעה באוטובוס.
הוא אמר שהזמן הכולל דומה לזמן של טיסה (להתחשב בזמן המוקדם להגיע לשדה, ביציאה מהשדה אחרי הטיסה) ונסיעה ברכב (כולל הזמן של איסוף הרכב השכור)
ההבדל בעלויות לעומת טיסה הוא מאוד גדול ובגלל שהתוכנית היא נסיעה ישירה אז אני אפילו מעדיף לקרוא ספר מאשר לנהוג באופן כללי אין לנו בעיה עם נסיעה באוטובוס.
למישהו יצא לבצע את הנסיעה הזאת ? היא סבירה ?
תודה מראש
-
אני לפני הרבה שנים נסעתי באוטובוס כמה פעמים בארה”ב כדי לחסוך מחירי טיסה. בגדול, גרייהאונד הכי זולים והכי פחות מומלצים – עלולים להיות לא סימפטיים בעליל, תלוי במזל שלך ובהרכב הנוסעים. אם מדובר בנסיעות קצרות (זו שלכם עוד סבירה), זה בסדר. אבל נסו להימנע מלבצע אותה בלילה, ותשמרו היטב על החפצים שלכם לכל אורך הדרך. נסו להימנע מיותר מדי אינטרקציה עם הסובבים. באופן אישי בזמן הקורונה לא היתה עולה מחשבה בראשי בכלל להתקרב לאוטובוס כזה שבו נוסעות השכבות הכי חלשות, כולל שוהים לא חוקיים, שאולי לא מחוסנים, ומה גם שלא הייתי בונה על רמת הניקיון של אוטובוסי גרייהאונד...
-
תודה. בהחלט נקודה למחשבה.
מישהו אולי מכיר איזה חברה שעושה שאטלים מלאס וגאס ללוס אנגלס, מיניבוס או משהו כזה?
אולי קצת יותר אטרקטיבי מאוטובוס
-
-
כמה קרובה התחנה של האוטובוס בלוס אנג’לס ליעד שלך? אם זה קרוב אז זה יכול להיות פתרון טוב.
-
@adam_sha אמר:
הוא אמר שהזמן הכולל דומה לזמן של טיסה (להתחשב בזמן המוקדם להגיע לשדה, ביציאה מהשדה אחרי הטיסה) ונסיעה ברכב (כולל הזמן של איסוף הרכב השכור)
זמן כולל בעיניי זה לא רק זמן “דלת לדלת” אלא גם ההשפעה של הנסיעה על המשך היום ואיך זה משתלב בשעות שלך
נהיגה זה דבר מעייף יחסית ודורש ריכוז. אז אם נהגנו בבוקר 5 שעות תהיה עייפות מסויימת בהמשך היום ולכן העלות האמיתית של הנסיעה זה גם הזמן שיתבזבז אחר כך על יום שפחות מנוצל טוב בלוס אנג’לס. אוטובוס מעייף פחות מנהיגה, וטיסה עוד הרבה פחות
וגאס זו עיר של לילה לרוב. אז אין הרבה הגיון לצאת ממנה בערב אלא עדיף מאוחר בלילה או בבוקר. צריך לבדוק באילו שעות יש אוטובוסים או טיסות. אולי דווקא טיסה של 8 בבוקר יכולה להתאים לך? אולי טיסת חצות (אם יש כזו)
ובלי קשר שים לב שים לב שיש כמה וכמה שדות תעופה בלוס אנג’לס, וסאותווסט למשל טסים לחמישה מהם. אז אולי יש טיסה לשדה שיותר מתאים לך. ואולי דווקא להיפפך – המיקום של תחנת האוטובוס מתאים לך יותר.
בצד של לאס וגאס זה פחות משנה כי הסטריפ, שדה התעופה ותחנות האוטובוס קרובים
-
תודה רבה.
האמת שזה אחד מהשיקולים שלי. אנחנו לא מתכננים להיות בלוס אנגלס הרבה זמן ואני כן בונה על הערב בשביל להסתובב בחוץ ולהגיע גמור מעייפות אחרי נהיגה זה אחד השיקולים.
התוכנית היא לצאת מוגאס בסביבות 10 בבוקר בתקווה להגיע בסביבות 16 ללוס אנג’לס.
לגבי שדות התעופה, האמת שלא ידעתי שיש כל כך הרבה. המלון שלנו נמצא בהוליווד. איזה שדה הכי קרוב לשם ? אנסה לבדוק אם יש לשם טיסה מתאימה.
האוטובוסים מגיעים ל DOWNTOWN וברור לי שאצטרך לקחת משם אובר למלון.
-
דרך אגב, מישהו מכיר אולי נהג מקומי או חברה שעושה את הנסיעות האלה ?
ניסיתי לראות כמה יעלה אובר מלאס וגאס ללוס אנגלס ומסתבר שיש לזה תמחור (רק אני לא יודע אם יהיה מישהו שירצה לעשות את הנסיעה). זה לא זול אבל עדיין יותר זול מטיסה
-
נהיגה זה עניין מאוד אישי. המרחק דומה לנסיעה מתל אביב אל אילת. עם רכב נוח ומרווח ומזגן טוב נסיעה כזו לא מתישה אותי באופן אישי. זה יאפשר לכם גם לעצור בדרך לטיול קצר, אם תרצו. אם אתם מתכננים עוד להסתובב בלוס אנג’לס, זה משנה לגמרי את התמונה. הייתי הולך על השכרת הרכב כבר בווגאס. ממילא יהיה לכם הרבה יותר נוח בלוס אנג’לס עם הרכב.
-
@adam_sha אמר:
זה לא זול אבל עדיין יותר זול מטיסה
מה המחירים של טיסה שראית? כי סביר שתוכל לסגור על 60 דולר לאדם.
-
@אנשיםטובים אמר:
60 דולר לאדם.
טיסה ? לא ראיתי משהו אפילו קרוב ל 60$. אם אני קונה כרטיס שאי אפשר לבטל ובלי מזוודה אפשר למצוא בסביבות ה 140$ לאדם (מדובר על יולי ויום ראשון). יחד עם האפשרות לבטל ומזוודה הכי זול שמצאתי זה 220$ לאדם
-
כמה אתם? ליותר מ 2 נסיעה ברכב שכור זולה יותר מאוטובוס, 2 זאת בערך נקודת האיזון. -
יום ראשון אכן יקר יותר. אבל לא עד כדי כךחברת south west זולה. הסתכלתי למשל על ה-11 ביולי (לא יודע מה התאריך המדוייק). הטיסה של 8 בבוקר ל LAX תעלה 72 דולר לאדם. הטיסה של 10 אכן יקרה יותר ותעלה 124 דולר לאדם. תוכלו גם לטוס ב 9:20 לבורבנק (טיפה יותר קרוב להוליווד) ב-104 דולר לאדם. כמובן שתאריכים אחרים יעלו אפשרויות אחרות
המחיר הזה כולל 2 מזוודות לאדם וללא בחירה של מקומות ישיבה
אין אפשרות לבטל (אבל יש אפשרות לשינוי), אבל זה סיכון מחושב. לא מדובר על סיכון של סכומי עתק
כל זה לא אומר שצריך לטוס. זה רק אומר ששווה לשקול את הנושא
-
תודה רבה!
סגרתי טיסה בסוף, של SOUTHWEST לבורבנק. שילמתי קצת יותר בשביל שעה קצת פחות מוקדמת (בכל זאת, אנחנו בחופש ומותר לשתות קפה בבוקר ברגוע
)