תודה רבה!
סגרתי טיסה בסוף, של SOUTHWEST לבורבנק. שילמתי קצת יותר בשביל שעה קצת פחות מוקדמת (בכל זאת, אנחנו בחופש ומותר לשתות קפה בבוקר ברגוע
)
תודה רבה!
סגרתי טיסה בסוף, של SOUTHWEST לבורבנק. שילמתי קצת יותר בשביל שעה קצת פחות מוקדמת (בכל זאת, אנחנו בחופש ומותר לשתות קפה בבוקר ברגוע
)
@אנשיםטובים אמר:
60 דולר לאדם.
טיסה ? לא ראיתי משהו אפילו קרוב ל 60$. אם אני קונה כרטיס שאי אפשר לבטל ובלי מזוודה אפשר למצוא בסביבות ה 140$ לאדם (מדובר על יולי ויום ראשון). יחד עם האפשרות לבטל ומזוודה הכי זול שמצאתי זה 220$ לאדם
דרך אגב, מישהו מכיר אולי נהג מקומי או חברה שעושה את הנסיעות האלה ?
ניסיתי לראות כמה יעלה אובר מלאס וגאס ללוס אנגלס ומסתבר שיש לזה תמחור (רק אני לא יודע אם יהיה מישהו שירצה לעשות את הנסיעה). זה לא זול אבל עדיין יותר זול מטיסה
תודה רבה.
האמת שזה אחד מהשיקולים שלי. אנחנו לא מתכננים להיות בלוס אנגלס הרבה זמן ואני כן בונה על הערב בשביל להסתובב בחוץ ולהגיע גמור מעייפות אחרי נהיגה זה אחד השיקולים.
התוכנית היא לצאת מוגאס בסביבות 10 בבוקר בתקווה להגיע בסביבות 16 ללוס אנג’לס.
לגבי שדות התעופה, האמת שלא ידעתי שיש כל כך הרבה. המלון שלנו נמצא בהוליווד. איזה שדה הכי קרוב לשם ? אנסה לבדוק אם יש לשם טיסה מתאימה.
האוטובוסים מגיעים ל DOWNTOWN וברור לי שאצטרך לקחת משם אובר למלון.
תודה. בהחלט נקודה למחשבה.
מישהו אולי מכיר איזה חברה שעושה שאטלים מלאס וגאס ללוס אנגלס, מיניבוס או משהו כזה?
אולי קצת יותר אטרקטיבי מאוטובוס
היי,
בשלבי סיום של תכנון טיול ליולי (בתקווה שהקורונה לא תקלקל).
בדקתי אופציות להגעה מלאס וגאס ללוס אנג’לס.
חבר הציע את האופציה, שלא חשבתי עליה קודם, של נסיעה באוטובוס.
הוא אמר שהזמן הכולל דומה לזמן של טיסה (להתחשב בזמן המוקדם להגיע לשדה, ביציאה מהשדה אחרי הטיסה) ונסיעה ברכב (כולל הזמן של איסוף הרכב השכור)
ההבדל בעלויות לעומת טיסה הוא מאוד גדול ובגלל שהתוכנית היא נסיעה ישירה אז אני אפילו מעדיף לקרוא ספר מאשר לנהוג באופן כללי אין לנו בעיה עם נסיעה באוטובוס.
למישהו יצא לבצע את הנסיעה הזאת ? היא סבירה ?
תודה מראש
היי,
כחלק מהתכנון של הנסיעה בקיץ, וכדי לנצל את האפשרות להזמין מלונות בלי דמי ביטול ובלי מקדמה, אני מחפש מלון בסן פרנסיסקו.
הבנתי שיש שם כמה איזורים לא סימפטיים.
התוכנית היא לא להיות עם רכב שכור אז חשוב שזה יהיה במקום שנמצא במרחק הליכה לחלק מהאטרקציות ובקרבת תחנה לנסיעה לשאר המקומות.
ראיתי המלצות על מלונות The Pickwick Hotel San Francisco ו- The Park Central San Francisco. שניהם ממוקמים באיזור כיכר יוניון ובמחיר די דומה. הפארק סנטרל עם ביקורות יותר טובות ו-4 כוכבים ולא 3.
האם זה איזור שעולה על הדרישות ?
יש למישהו ניסיון עם אחד מהמלונות האלה ?
והאם יש משהו יותר מומלץ שעונה על הדרישות ?
תודה מראש!
היי אביה, ותודה.
אתחיל מזה שכל הטיול נולד מרעיון לנסיעת חברים לחגוג יום הולדת 40 משותף בוגאס. כשזה ירד מהפרק, החלטתי להרחיב את זה לטיול יותר ארוך עם אשתי.
אז וגאס זה בשבילי ובשביל הכיף. כל השאר פתוח, חוץ מהחזרה מסן פרנסיסקו שגם בה אנחנו רוצים לבקר.
אנחנו כן רוצים לראות טבע כי קצת נמאס לנו מטיולי ערים של עוד מוזיאון ועוד ארמון/טירה/בית מפואר. מצד שני אנחנו לא נתחיל לעשות טרקים. אז מצד אחד אנחנו כן רוצים להגיע ולראות מקומות ונופים אבל גם לא להיזרק.
לכן דווקא התחברתי להצעה של להמיר את הנסיעה לגדה הדרומית של הגרנד קניון בטיול מאורגן חד יומי כדי להתרשם ולראות את המקום.
אני ממש לא רוצה טיול עמוס וברור לי שאצטרך לוותר על דברים. אני לא חושב שנעשה את כביש 1 במשך יומיים שלושה. רק את הקטע בין מונטריי לסן פרנסיסקו בשביל להתרשם. וגם ביוסמיטי נהיה רק יומיים ולא יותר.
לוס אנגלס היא לא מאסט. יש דברים שם שאשמח לראות אבל אני יכול לחכות לאיזה טיול בר/בת מצווה בעתיד.
לגבי מונטריי יהיה לנו זמן בשישי לנסות את האקווריום ובשבת בעיקר לנוח ולטייל ברגל. שמעתי מכמה שעדיף להיות שם בשבת מאשר בסן פרנסיסקו.
כרגע זה נראה להתחיל בוגאס (כולל הטיול המאורגן לגרנד קניון), טיסה ל LA ויומיים נטו שם, יומיים ביוסמיטי, יומיים במונרטיי (בגלל אילוצי השבת) ושלושה בסן פרנסיסקו.
אם אני לוקח את הרעיון של טיול מאורגן מוגאס לגרנד קניון ומוותר על הנסיעה לגדה הדרומית, אני יכול בראשון אחרי הצהריים לטוס ללוס אנגלס להיות שם עד רביעי בבוקר מוקדם ולצאת ברביעי בבוקר משם ליוסימיטי. נותן לי יומיים ב LA. לא הייתי שם עדיין.
שווה את הטרחה או שעדיף לחלק את היומיים האלה בין יוסימיטי לכביש 1 ולהשאיר את LA לנסיעה אחרת ?
חשבתי על האפשרות הזאת אבל היא נראית לי לחוצה. למרות שאנחנו מגיעים ברביעי יחסית מוקדם בבוקר אני לא בטוח שאחרי טיסה ארוכה נהיה במצב לנהוג 4-5 שעות. ולצאת בחמישי בשביל לחזור בשישי על הבוקר לא נראה לי יספיק זמן לראות משהו