שרשור ניקוז מחשבות הרהורים הגיגים
-
אם לא יהיו הפתעות של ווריאנטים המצב די פשוט. כשיש קצת מחוסנים ו-פותחים = תחלואה עולה = חוזרים לסגר..
ובאיחוד רוב המדינות חיסנו פחות או יותר 10 אחוז בשתי מנות. איטיות מזעזעת. כך שמקסימום ניראה חלונות הזדמנות קצרות.
כמו כן יש את שאלת המדיניות של ישראל, הממשלה היוכחית תומכת במניעת יציאות לחו"ל של העם הפשוט, ומקדמת כל הזמן הגבלות. כך שגם זה פקטור.
-
הרוסים אחשיו מוכרים עסקת הכול כלול 3000 יורו לחיסון של ספוטניק כולל בית מלון כול הקודם זוכה , מלא אנשים באים מאירופה קונים את החיסון וחושבים שהם זכו בלוטו
-
למה זה נראה לך דיל טוב? חחח, לפני הבחירות ניצלו את המצב בישראל, חיסון חינם, מלון חינם, אוכל בחינם, אזרחים ממדינות אחרות בעלי דרכון ישראלי, באו מאירופה וארה"ב, להצביע ולהתחסן, בלי כסף, אחלה דיל. חחחח, וקיבלו גם מלון בחינם על חשבון המדינה בבידוד, ורק תלונות היו להם.
ומעבר לזה כיסוי רןפאי מלא לטיפול בעל מחלה בבתי חולים בחינם, כולל קורונה. לא פלא שישראל הפכה יעד הגירה מספר 1 בעולם, הכל בחינם.
-
חח רוקו הדיל שם טוב לרוסים לא לי!! פוטין זכה בכול הקופה גם מביא גרמנים לרוסיה עוד מוכר להם את החיסון , ועוד הרבה דברים פוליטיים כאלה ואחרים ש גם נסתרים מין העין המבין יבין , בישבילי זאת רק בדיחה מה שקורה בעולם , הרי 1 היעדים שרציתי לטוס אליהם זאת רוסיה השנה , אבל מה ניראה ש יש מצב ש רוסיה תיפתח בעוד חודש חודשיים לתיירים מקווה לטוב -
ככה עושים ביזנס...חחח , ברוסיה.
-
@בוריס563 אמר:
הרוסים אחשיו מוכרים עסקת הכול כלול 3000 יורו לחיסון של ספוטניק כולל בית מלון כול הקודם זוכה , מלא אנשים באים מאירופה קונים את החיסון וחושבים שהם זכו בלוטו

ככל שהבנתי מדובר ב 500 גרמנים שקנו את הסיפור הזה.
אתה יודע על עוד?
-
אני יודע רק מהחדשות מאתמול , וכצת מכול מיני פרסומים און ליין
-
מסכימה עם כל מילה! אין מה להשוות. לכן מצחיק אותי שגם הבריטים מתלוננים על המחירים הגבוהים ועל הפקעת מחירים.
-
-
טיפה ועוד טיפה נהייה 2 טיפות וכך הלא, בכול אופן התחלה כן מסכים אבל זאת התחלה לאסטרטגיה מסויימת וגם ניסוי מסויים , הרי האירופיים אכלו אותה אם החיסונים ברוב המדינות -
חזרת תיירות נכנסת לארץ.
בתנאים כאלו רק מליונרעשירים (בייחוד יהודים עשירים) וצליינים הארדקור
אולי אם הפיילוט יצליח הגזלנים מלמעלה יאפשרו לנו גם תיירות חוץ (הורדה של הדיקת 72 שעות לפני למי שנמצא 5-6 ימים בחו”ל ולהישאר עם בדיקה בכניסה לארץ ואולי עוד בדיקה אחרי יום יומיים)
על אירופה וכניסת תיירים ישראלים לשם
https://www.ynet.co.il/vacation/flights/article/SkWt4h6P00#autoplay
תיירות לסיני. המדינה תסכים להוריד את אזהרת המסע?
https://www.ynet.co.il/vacation/flights/article/S1qgu8Aw00#autoplay
האם היא תאפשר יותר כמות נכנסים לסיני?
-
אתר ישראלי / אמריקאי (יש עליו כתבה ב MAKO) שמנסה לעזור במידע מתעדכן אודות נסיעה מיעד ליעד
בדקתי למשל על בולגריה (שמעניינת אותי באופן אישי) וראיתי שהמידע נשמע נכון
כמו”כ בדקתי את יוון והמידע נראה מלא.
-
בדקתי מספר מצבים,בין היתר, ישראל יוון, הוא לא מבדיל בין מחוסנים ללא מחוסנים. כלומר לא ראיתי השתנות בין תנאי נוסע שונים במדינות שונות.
זה נראה שהם מכניסים את כל האופציות, חלק מעודכן וכשאתה בודק מקרה פרטי אחד, זה נראה מאוד מקצועי.
לדעתי עדיף להכנס פשוט לאתר השגרירות הרלוונטית בישראל, או האתר הממשלתי של אותה מדינה, כמו בריטניה למשל. הייתי מסתמך רק על פרסום ממשלתי רשמי מוחלט.
דרך אגב, אתן דוגמא, טסים מישראל בקונקשין באתונה, ליעד שאינו יוון, כך היה לפני סגר 3,שאליו לא היו צריכים בדיקת קורונה, למדינות היעד שלא דרשו את הבדיקה. אבל באתר השגרירות היוונית זה לא צוין במפורש, והברירת מחדל לדיילי הקרקע היתה חובת בדיקת קורונה. הם הפנו לאתר השגרירות, אבל ברגע שהשגרירות תיקנה והוסיפה זאת במםורש, הכל הסתדר.
לכן צריך לזכור שבימים שיש שינויים מהירים בתנאי הכניסה, הרבה עובדים בענף התעופה, מפנים לחברת התעופה שמסתמכת על אתר השגרירות הרשמי.
לתשומת לבכם.
-
מציעה מאד בנושא תיירות +קורונה לא להתבסס רק על מאמרים בעיתונות והתקשורת הישראלית.
בוודאי לא בהיבט הנושא לכתבה, הפרשנות שלה וכו.
כדאי רק ואך להתבסס על דברים שכבר נקבעו והוחלטו ולא על “נטייה” או “מגמות”.
כדאי להתבסס על אתרי השגרירות (ולבדוק את תאריך העידכון) ועל גורמי תיירות במדינת היעד.
-
חחחח...הגזלנים....חחחח

-
ו על זה נאמר לא דובים ולא סולר רק חולר

-
"משרד הבריאות הודיע היום (רביעי) כי תוקפן של תעודות ה"תו הירוק" יוארך לכל המחזיקים בו עד לסוף השנה הנוכחית.” – אולי זה יעודד אותך מעט, גם אם אנטונלה(חובבת גדולה של ישראל), הזהירה מפני הכייסים שמסתובבים(בלילה) ברומא, מזל שיש עוצר בשעות האלה.
-
-
אם אין מנוי(הקטע הרלוונטי):
"משרד הבריאות הודיע היום (רביעי) כי תוקפן של תעודות ה"תו הירוק" יוארך לכל המחזיקים בו עד לסוף השנה הנוכחית. תוקף התעודות עד כה היה חצי שנה ממנת החיסון השנייה, או עד סוף יוני *למחלימים*. בהודעה שפרסם המשרד נכתב כי "נתוני ההגנה שמעניקים החיסונים מראים כי החיסונים יעניקו הגנה עד סוף השנה לפחות". משמעות ההודעה היא כי כל מי שהתחסנו בישראל לא יצטרכו לקבל מנה שלישית עד סוף 2021 לפחות."
-
כן, אולי נטוס לאוזבקיסטן למשפחה של בת זוג שלי עם יעד נוסף באמצע .
השלמות בטשקנט, רצת טבע או גם עמק פירגנה.
היות ויש אצל מי לגור במקרה של הדבקה ואצל מי להיבדק.
ואולי אפילו עוד יעד שנטוס מאוזבקיסטן לשם או בדרך לאוזבקיסטן.
דובאי, רוסיה (אם תיפתח). ניראה...
או מראש נטוס אחר שאמא של בת זוג שלי תטוס מאוזבקיסטן לשם וניפגש שם (פחות ריאלי)