תנאי כניסה ומצב חיסונים
-
כלומר בדיקה בחזור בנתבג בלבד? -
אני לא קיבלתי עידכון רשמי שכזה ממשרד הבריאות. -
@Roco אמר:
למחוייבי בידוד, לא מחוסנים, כולל ילדים, תתווסף בדיקה נוספת, ביום ה9 לבידוד.
איפה מבצעים את הבדיקה ביום ה-9 לבידוד?? גם בבתי חולים?
-
-
מחוסנים ליוון, לא צריכים בדיקה, רק בחזור.
-
יונית, מהיכן המסקנה שצריך בדיקת קורונה ביציאה מישראל גם למחוסנים?
וציטוט
- על הנוסעים לוודא את מדיניות הגבולות והדרישות של מדינת היעד (כניסת אזרחים זרים, דרישה לבדיקות, לרבות מחלימים ומחוסנים, בידוד וכיו"ב).
- כל הנוסעים היוצאים מישראל ששהו בישראל מעל 72 שעות יבצעו בדיקת PCR לנשאות לנגיף הקורונה במהלך 72 השעות שלפני הטיסה. בחברת התעופה יש להציג את תוצאת בדיקת ה-PCR השלילית לנציג חברת התעופה. הוראה זו לא חלה על מי שמחזיק בתעודת התחסנות או אישור מחלים ישראליים, אותם תידרשו להציג במקום את תוצאת הבדיקה.
-
-
אני אישית הייתי מצטייד במכשיר לבדיקות קורונה ודוחף את המטוש לאף כמה פעמים ביום. בטוח שזה היה מרצה את כל הרשויות, גם כאן וגם באירופה…..ואז אין בעיה לעבור בין מדינות.יש כזה פטנט? מכשיר נייד קטן ?
-
חחח...יש כל מיני שיטות וצורות לבדיקת קורונה, תעיין ברשת.
מה שכן מעניין, שאנשים עושים כמעט הכל שהבדיקה לפני הטיסה תיהיה שלילית, שמעתי, אפרופו מטושים, שאנשים דוחפים אלכוג'ל לנחיריים לפני הבדיקה, וממש שואפים את זה פנימה לחלל האף כמה פעמים, לפני בדיקת המטוש באף. בפה לא הכי עובד.
,ומיד נזכרתי בסיפור צה"לי ידוע, שלפני מדידת חום, היו בולעים גיר להעלאת החום במרפאת קצין העיר, או שותים תה רותח שניה לפני המדידה. חחחחחח.
-
לא הייתי עובר לסקוטלנד, נשאר באנגליה.
תוכלי להעלות שאלה ישירה ל-שקד שגרה באנגליה כאן בפורום. היא מעודכנת ותוכל לעזור לך בקהלת ההחלטה.
-
חחח כן מכיר את הסיפור עם הגיר…. גילוי נאות- מעולם לא עברתי בדיקת קורונה אבל אמרו לי שזה לא נעים בלשון המעטה והמטוש כבר כמעט נוגע במוח.
-
-
@אסף 16
באירופה בהחלט ניתן לרכוש בבית מרקחת בדיקה עצמית.
היא תקפה רק למטרות בדיקה עצמית (כמו בדיקת הריון, רק בשביל לדעת אם אני בריא או חולה)
אינה תקפה ברוב המקומות כבדיקה ואינדיקציה לבריאות.
אינה תקפה לעליה למטוס וחזרה לארץ. אפילו בדיקת אנטיגן לא תקפה.
-
תודה על תשומת הלב-
תיקנתי את התגובה שלי
ביציאה מהארץ ללא מחוסנים-בדיקה בתשלום- עלות ? אולי 80/100
מחוסנים בהתאם למדיניות מדינת היעד (חלק מאפשרות “ללא” וחלק מחייבות בדיקת קורונה כתנאי)
בחו”ל בדיקת קורונה תקפה למדינת ישראל בטווח 72 שעות לפני המראה
בארץ- בדיקת קורונה לכולם בתשלום עלות 80/100
מחוסנים-הבייתה
לא מחוסנים -בידוד ובדיקת קורונה נוספת ביום ה-9.
כיף לכל מטוש.
-
גם צ׳כיה פותחת את שעריה:

-
ידוע לך אם הבדיקה המוכרת לפני טיסה, נכנסה לתוקף בפועל בנמל תעופה היתרו לונדון?
-
אני ובת זוגתו כבר התכוונו ללכת לשרוף נציגויות ממשלתיות. צוחק כמובן. סוג של הקלה
-
אז אם הטיסה שלנו ביום שבת ברבע לעשר בערב אני צריך לעשות את הבדיקה החל משעה עשר בערב ביום חמישי?
-
כתוב במפורש, בדיקה שנעשתה לא יותר מ- 48 שעות לפני הכניסה למדינה:
no later than 48 hours prior to entry into the national territory
לא העליה למטוס.
אפשר לקרוא גם כאן.
*כתוב גם בהוראות שנכתבו ע”י משרד הבריאות.
*אם מישהו הבין את ההוראות בצורה יותר מדוייקת, הוא מוזמן לתקן.
*ההנחיות שנכתבות באתרים בארץ, שונות: עד 72 שעות לפני הטיסה(אך גם הן לא מתייחסות להוראות שניתנות ע”י המדינות השונות), באיטליה זאת הדרישה.
-
זה ממש יכול להקשות הדבר הזה.. נניח מישהו שרוצה לטוס ביום ראשון אחרי הצהריים, מתי הוא בדיוק יעשה את הבדיקה?