שני לילות בניו אורלינס
-
שלום
עד כמה משמעותי בילוי שני לילות באמצע שבוע מול סופ"ש מבחינת אטרקציות בעיר?
הכי מתאים לנו מבחינת הלו"ז להיות ראשון עד שלישי במאמץ מיוחד נוכל להיות שבת עד שני.
אטרקציות מיוחדות חוץ משיטוט ברובע הצרפתי? (מוזיאון מלחה"ע ה 2 בתוכנית)
תודה
עופר
-
ברובע הצרפתי חוץ מרחוב בורבון והסביבה אפשר ומומלץ להגיע גם ל-FRENCHMEN STREET.
מומלץ גם לקחת את החשמלית העתיקה והזולה ל-SAINT CHARLES AVE ולבקר בשוכנה ולראות את הבתים המיוחדים, אם יאפשרו לכם, מומלץ גם לבקר בבית כנסת TOURO בשכונה זאת.
עם החשמלית העתיקה אפשר להגיע גם ל-CITY PARK, מאוד נחמד לשוטט שם
אפשר גם לעלות למעבורת שליד האקווריום ולעבור ולבקר בשכונת ALGIERS
לא יודע אם זה יעניין אתכם, אפשר לבקר באחת מבתי הקברות העתיקים והמיוחדים ולראות גם את קברי אנשי ה-VOODOO, לדוגמה ב-SAINT LOUIS NO. 2
-
-
הבן שלי בטח ישאל אותי. חבל שאני לא שם באותם הימים, הייתי מסדר לכם מלון לוקסוס בלי כסף
עוד משהו: בשבת העיר תמיד מפוצצת במטיילים/תיירים, טוב בשביל האווירה, לא טוב בשביל מחירי בתי המלון
-
עוד משהו: ראיתי בתוכנית שלכם משהו על טלאהאסי, אין שם מה לחפש. PENSACOLA או MOBILE כבר יותר טוב, נכון שיותר רחוק, אבל אתם כמה נהגים
-
מוסיפה סיור מודרך בבית המלאכה (הענקי) מקום שבונים בו את העגלות המקושטות למארדי גרא- https://www.mardigrasworld.com/
אם אתם בלי רכב, יש להם שאטל חינם שאוסף מהעיר בכמה נקודות.
ממליצה גם לקחת סיור של free tours by foot, יש כל מיני, אנחנו לקחנו סיור על וודו והמדריך היה מדליק לאללה.
-
תודה
-
בטלהאסי רק מחזירים את הרכבים ועולים לטיסה.
-
מבחינת אטרקציות, לא בטוח בהבדלים.
אבל יש הבדל גדול מבחינת האווירה: בסופ״ש יש הרבה יותר תיירים, האווירה יותר שמחה, יותר הופעות וחגיגות, אבל גם בהתאם מחירי המלונות ומקומות במסעדות.
-
מצרפת פוסט מהבלוג שלי על סיור שדים ורוחות מהמם שעשינו. כמו כן עשינו את הסיורים החינמיים להכרות עם העיר. אהבנו אותה מאד. -
תודה לעונים -
אולי הדיווח השרשורי של דפנה יכול להוסיף
https://community.lametayel.co.il/topic/127788/new-orleans-here-we-come/10
מוני
-
-
אם אתם חובבי קולינריה, אז כדאי מאוד לדגום את המטבח המקומי ששונה מהאמריקאים הממוצע.
ואם אתם חובבי קולינריה אקטיביים, ניתן להשתתף בסדנאות בישול. כמובן, לא לוותר על רכישת תבלינים ייחודיים שקשה להשיג במקומות אחרים.
-
הייתי בחגים של 2019 , ימי הטרום קורונה, ימים שלישי עד שישי , והיה הבדל בין הימים , חמישי בערב כבר היה עמוס יותר . גם מצאנו דיל מצויין על מלון שסמוך לקנל סטריט .
מבחינת מקומות :
פרזזרביישן הול , היה תור ארוך בכניסה , צפוף בפנים , אבל המוזיקה ג’ז סוף הדרך
קפה דה מונד – להוסיף קלוריות
מסעדת שף NOLA
בימי חמישי בבוקר מופיעה נגנית קלרינט ברחוב ROYAL ST \ ST PETER
-
-