לישון עם מזגן בזלצבורגרלנד
-
יש כזה דבר? מישהו חווה /נתקל? בוקינג ושות’ מציגים אפס תוצאות.
תודה
-
אין הרבה אבל יש בעיקר במלונות 5 כוכבים ואולי 4 כוכבים נבחרים.
-
מנסיון שלי באיזור-לא תמצא בדירות מזגנים אלא במלונות רשת בעיר זלצבורג עצמה
אנחנו היינו באוגוסט 2019 באגמים במקום לא גבוה והסתדרנו היטב ללא מזגן
-
אל תיקח סיכון !!!!
אוגוסט חודש חם נקודה.
צורת הבניה של האזור האלפי נועדה לשמור על החום ולבודד קור.
כלומר גם אם בלילה קר זה לא יכנס לדירה או מלון אפילו עם החלון יהיה פתוח .
ואז בלילה בחדר סחונייה דל מות.
אם יהיה לך מזל מארץ המזלות אז יהיה נעים.
אבל למה לקחת סיכון ולסבול ?
לי זה קרה בפעם היחידה שהעזתי לנסוע באוגוסט לאלפים והרגשתי גיהנום כי במלון שהזמנתי לא היו מזגנים והטמפרטורה בלילה היתה 12 מעלות. זה לא עוזר בגלל הבדוד.
והמלון שכן בעיירה בגובה של יותר מ 1000 מטר כלומר הרבה יותר מזלצבורגר. וחום נמשל כשבועיים למעט יום אחד גשום.
אל תוותר גם אם זה כרוך בתוספת עלות זניחה.
אז אתה יכול לשום במרפסת חחחחח.
-
זו בדיוק הסיבה ששאלתי. אחד התחביבים שלי זה לנשום בלילה.
הבעיה שאני לא מצליח לאתר מקום באזור זלצבורג שמאפשר את זה.
-
ענו לך למעלה anatital- הסיכוי למצוא לינה ממוזגת----היא רק בבתי מלון (לא חוות, לא צימרים, לא מלונות דירות וכו)
רק בכאלו של 5 כוכבים (אולי גם 4, וחריג)
יחד עם זאת התיאור של משה 22, הוא לגמרי מנקודת מבטו האישית.
הרבה מאד נוסעים לאוסטריה בקיץ
לנים בבתים, חוות,עיירות
-יותר גבוה ויותר נמוך
ואם לא נתקלים בגל חמסין קשוח, כולם חוזרים מרוצים.
-
ברור שזה מנקודת מבט שלי.
אני הזעתי בלילה.
וכמובן שאם לא יהיה חמסין אז זה יהיה סביר.
אבל מה יקרה וכן יהיה ?
אנחנו לא מחליטים על מזג האויר.
-
פוסט זה נמחק! -
תנסה בבוקינג מלון רדיסון אלדשטאט 5 כוכבים.
יש מזגן .. מלון 5 כוכבים אמנם יוקרתי אבל שווה.
המלון בזלצבורג העיר
-
יש חדרים באוגוסט ובדקתי שיש מזגן .. מחיר החל מ 350 יורו ללילה אם אני זוכר נכון.
וזה מחיר טוב.
שינה נעימה .
-
מצטער טעיתי המחיר מתייחס לחברי בוקינג רמה 2 ... מקווה שיש לך חברות זה שווה .
במידה ולא אז המחיר הוא 450 יורו לליילה .. התפלאתי שהמחיר כזה זול ובדקתי שוב ואז הבנתי.
עדיין אופצייה.
-
ברור שזה אינדיבידואלי. אנחנו משפחה עם רגישות יתר לעניין ואני בטוח שלרבים וטובים אחרים זה לא ממש מזיז.
בכל אופן תודה על הרשימה ששלחת, מעיון שטחי היא לא בהכרח משקפת את המציאות (לעתים פער בין הרשום בחיפוש לבין הרשום באתר עצמו).
-
תודה על העזרה. אני מכוון למיקום שמאפשר יציאה נוחה לטיולי כוכב, לא יודע אם מתוך זלצבורג העיר זה אופטימלי.
-
אפשרימ.
זלצבורג זה לא תל אביב אין בעיות גישה חריגות
אם היית חייל משוחרר או רווק ללא תקציב הייתי ממליץ על לינה באניף שזה פרבר בדרום זלצבורג. אבל שוב מזגנים לא בטוח.
-
אני קוראת כאן תיאורי זוועה, סחוניה דל מות ב-12 מעלות, חובה מלון פאר במחיר מרקיע שחקים בלב עיר, במקום ליהנות מדירת נופש בטבע למשפחה. הייתי באוסטריה לא מעט, כולל בגלי חום שהגיעו עד 40 מעלות. לא הזענו בדירת הנופש, בבוקר ובלילה היה נעים. הכי חם היה לפנות ערב. כשמטיילים כל היום, הבעיה היא פחות בדירה, ויותר במשך הטיול.
אם יש פתאום גל חום של 40 מעלות, זה לא נעים, אבל תביאו בחשבון שזה לא דומה בכלל למה שאתם מדמיינים 40 מעלות בתל-אביב למשל. יש הבדלים משמעותיים בלחות. לא מדובר במרחץ זיעה.
אם אתם רגישים, תבחרו דירת נופש במקום גבוה על הר. אם יהיו 12 מעלות בלילה, אין מצב שתזיעו. כל הסיפור של בידוד שלכאורה לא מכניס קור, אולי רלבנטי לחדר אטום בבית מלון. בדירה, אתה פותח את החלונות, ואין מצב שהקור לא נכנס.
פעם נאלצתי להזמין דירה במקום נמוך יחסית, והיה צפוי גל חום. שלחתי מייל לבעל הדירה ושאלתי מה הפתרון שלו לקירור, הוא אמר שהבית בנוי עם בידוד, וגם נמצא צמוד לצלע הר, כך שהיא קרירה. בפועל הוא לגמרי צדק. לכן אני מוסיפה שעדיף מיקום על צלע הר, וכמובן, עצים לצל.
-
הא ...
עדיף באמת שתקשיב לגברת.
למה אתה צריך מלון מפנק 5 כוכבים ? מיותר .
חפש בחיק הטבע דירה צמודה להר ועם עצים לצל.
ומרפסת חובה .. כי כנראה שתישן שם במידה ותרצה מזג אויר נעים.
-
אוסטריה מדינה עשירה ומתקדמת. תהיה בטוח שלאוסטרים לא הייתה שום בעיה לקנות מזגנים אם זה היה נדרש. אבל העובדה שברוב הדירות אין מזגנים מעידה על כך שגלי חום קיצוניים הם אירוע נדיר מאוד. וגם כאשר זה קורה, זה לרוב בשעות היום ואז בלילה הטמפרטורה יורדת לערכים סטנדרטיים. אם יש לכם רגישות מיוחדת לחום, תוכלו לעקוב אחרי תחזית מזג האוויר, ובמקרה הגרוע לשנות את מקום הלינה בהתאם. אבל כאמור, זה תרחיש קיצוני.
אם מוקד הטיול שלכם הוא במחוז זלצבורגלנד, כדאי לקחת צימר באחת העיירות שנמצאות במיקום מרכזי. למשל St Johann im Pongau. בעיירות האלה אפשר למצוא צימרים שנמצאים מצד אחד במיקום גבוה ומצד שני עם נגישות תחבורתית טובה. למשל Alpendorf. העיר זלצבורג שהוזכרה כאן נמצאת בקצה של המחוז ופחות מתאימה כמרכז לטיול.
-
-
חובה ?
איפה כתוב שזה חובה ? כתוב המלצה.
מחיר מרקיע שחקים ? ממש לא.
500 יורו ללילה זה מחיר סביר לאוגוסט לעיר מתויירת ולמיקום מרכזי.
זה מה אני ממליץ לאנשים. מלונות טובים ואיכות בלתי מתפשרת של החיים הטובים.
נסענו לחול לא בשביל סדנת השרדות.
40 מעלות חום בארץ או בלפלנד זה אותו דבר. בשני המקרים עם לחות בלי לחות זה בערך הגיהנום ביום טוב. וזה עוד 40 מעלות בצל. בשמש זה הרבה יותר גרוע.
שהבן אדם חוזר למלון אחרי יום ארוך של הליכה ברחובות ואתרי בילוי בחום המעיק ובין עדרי התיירים העמוסים לעייפה הוא רוצה לישון שנת לילה טובה ומרגיעה ולא לפתוח חלונות ולחפש וינטלטור.
אבל זו רק דעתי . מה אני בכלל יודע ?
-
רביב
קראת מגוון של תשובות שהציעו פתרונות ללינה באוסטריה בקיץ נטולת מזגנים.
או
המלצה אחת ללינה (חדר במלון) בזלצבורג בעלות של 450€ ללילה לחדר בודד.
אם אתה זוג ללא ילדים, תקציב ללא מגבלות- אתה יודע מה לבחור
אם יש לך משפחה, מעדיף לינה משפחתית ו...פחות מוכן לשלם את הסכום המוצע ללילה אחד לחדר אחד---
התשובות ברורות לך.
לאור הכוון שהשרשור תופס, וכלל לא קשור אליך אלא לתכונות אישיות של גולש שעונה- השרשור ננעל.
אם תרצה מידע על יעד שמצאת בו לינה- והמשמעות לגבי מיזוג ?- נשמח לסייע בשרשור נפרד.