לונדון-היעד המחוסן -קיץ 2021-הבירה האירופאיית נפתחת-עדכונים !
-
או...דצמבר לקראת חג המולד, כשהכול מקושט כל כך… גם אופציה (וכן , קר, אבל לא בהכרח גשום- הפעם היחידה שלא ירד לי גשם בלונדון, היה דווקא בחורף :))
-
זה יכול להיות נחמד לקראת חג המולד .
קור אין לנו בעיה , עדיף מחום .
חוץ מזה לקיץ הבא כבר יש תוכניות הרבה הרבה יותר מורכבות , רק לא ברור הכיוון או המזרח הרחוק או המערב הרחוק.
-
הערות,
הוירוס -סארס נעלם מעצמו אחרי שנחלש בשפת העם.
השימוש במילה "אנטידוט" היתה בדרך משל למציאות שברור שלא קיימת נגד וירוסים, רק בכדי להמחיש את הצרה שקרתה בסין-אם אכן זה וירוס מהונדס.
אני מאוד מעריך את הדברים שלך, רק שלעיתים צריך להבין את ההקשר הכולל של הדברים של שימוש במושג, ולא ברמת הדקדוק המילולית מדעית. לכן זה כלל לא מביך, זה פשוט דרך קלה להעביר מסר.

-
כדאי לבדוק את הנתונים שאתה אומר
הסארס לא נחלש, אלא פשוט נקטעו “שרשראות ההדבקה” שלו עקב טיפול איכותי של הממשל הסיני.
אתה ממשיך לטעות ולהטעות.
-
לא מתייחס להתקשקשויות האינסופיות בעניין הקורונה
אבל לסבר את האוזן על לונדון. לונדון היא יעד התיירות מס’ 1 באירופה ומס’ 2 בכל העולם לפי האתר המוביל TRIPADVISOR
מי שטרם ביקר שם בהחלט מוזר מאד
-
האמת “ לונדון היא כבר לא כל כך לונדון “ כנראה שאת האנשים בחליפות וכובעי המגבעת ( “הבריטים האמיתיים” )ושוטרי המקוף והאוטובוס קומותיים האדום המקורי , המוניות והמאפיינים שראינו בסרטים זה רק נשאר בתמונות.
היום ככל הנראה הנוף יהיה שונה ודי דומה לשאר בירות אירופה המערבית.
ויצא לי לבקר רשמית ובאופן אחר ברוב רובם של מדינות אירופה הרשמיות וגם כאלו שאחרים לא זכו להיכנס.
סיבה נוספת ומשמעותית – לחובבי הגה אין את חדוות הנהיגה העצמאית בבריטניה וזה אצלי לפחות 50 אחוז מההנאה ( לא בא לי תאונה חזיתית ב – 200 קמ”ש שאני בנתיב שחשבתי שהוא הנתיב הנכון – חחח
). -
היות שאנחנו רואים גלים בתחלואה שעולה ויורדת בלי קשר לחיסון אפילו המסקנה שאין מה לתכנן לקיץ 2022 או בכלל.
כשיש ירידה בתחלואה והמגבלות מוסרות צריך לנסוע מהיום למחר. העליות והירידות לא מתוזמנות וקשה לדעת.
זו המסקנה שלי.
-
משה , לונדון נשארה עם כל המאפיינים המיוחדים שלה כולל אוטובוס הקומתיים, והתרבות הבריטית ניכרת בכל פינה. סע ותתרשם. נסיעות מחוץ לעיר מהנות מאוד, עדיף עם נהג מקומי.

-
פוסט זה נמחק! -
הסארס באמת הוכל, הוא לא נחלש ונעלם מעצמו. בניגוד לסארס 2 הנוכחי, הסארס היה מדבק רק אחרי הופעת תסמינים, ולכן אם הצלחת לבודד את כל בעלי התסמינים הצלחת למנוע הפצה. זה לא המצב בסארס 2, שמדבק לפני הופעת תסמינים. הסינים הטילו סגר קשוח על ווהאן והאזור עוד בינואר 2020 בניסיון להכיל את הוירוס שם. לצערם ולצער כולנו, זה לא עבד.
אין לחץ אבולוציוני שגורם לוירוס להיות פחות מסוכן, למעט, כאמור, אם הקורבן מת בתוך שעות ספורות מההדבקה ואז אולי הוירוס לא מצליח לעבור הלאה. בוודאי שאין לחץ אבולוציוני להעלם מהעולם, זה בדיוק הפוך. זה עבד בסארס בגלל שבני אדם החילו צעדי נגד ל״מצב הטבעי״.
ברוב המקרים, הסיבה שעדיין לא הצלנו להכחיד וירוסים היא שלא מצליחים לחסן ביעילות בכל העולם. באבעבועות שחורות היה מבצע עולמי להגיע לכל כפר שכוח אל בהודו ובברזיל. ״אנחנו״ די קרובים לזה בפוליו, זן אחד כבר הוכחד ונשארו שניים, למרבה הצער זה קשה בגלל חוסר שיתוף פעולה במדינות כמו אפגניסטן.
שמחה שמשה שיתף איתך את הנתונים על בריטניה. אני אישית לא חופרת יותר מדי בנתוני דאשבורד ולא עושה ניתוחים אפידמיולוגיים בעצמי. הנה, רק לפני כמה שבועות אמרתי לך שאולי זה שהמקרים לא יורדים זו תוצאה של עליה בבדיקות (שזה כנראה בכל זאת גם נכון, כי יש המון בדיקות. אני עושה בדיקה פעמיים בשבוע מטעם העבודה). בכל הנוגע להגנה חיסונית מוירוסים, אני מאמינה שהידיעות שלי יותר מבוססות, זה המקצוע שלי.
-
תמיד כיף לקרוא את הניתוחים שלך.
-
זה לא כמו ההלם שקיבלתי בפאריז לפני כמה שנים שטיילתי להנאתי בשאנז אליזה בשעות הצהריים ופתאום לא ראיתי את רצפת השדרה המפורסמת.
והבן שלי שאל אותי אבא איפה הצרפתים ?
אמרתי לו כנראה נסעו לחופש לנתניה ואשדוד.
לפי קרובי משפחה שגרים בפרבר לונדוני שקט, לונדון , אנגליה ובריטניה בהחלט השתנו ולרעה.
אבל אולי כדאי לשלב ביקור כאשר יש משחק כדורגל ? אם כבר אנגליה אז לפחות יש לה גאווה בתחום.
-
פוסט זה נמחק! -
אתמול בריטניה עקפה את ארה”ב בכמות מאומתים ליממה !!!
ארה”ב – 13000 .
בריטניה – 16000.
הכיוון לא טוב בכלל.
-
-
שר הבריאות החדש של בריטניה הודיע היום כי עד תאריך 19.7 יוסרו רוב ההגבלות הקורונה.
לך תבין ?
-
“וויז אייר” ביטלה טיסות שהיו אמורות לטוס בקו לונדון תל אביב
האם זה נותן תמונת תחזית עגומה...
*
יש לי טיסה בסוף יולי קבלתי אפשרות לקבל את הכסף בחזרה
או – להחליף יום אחד קדימה.
(בהלוך אני אמור לטוס עם חברה אחרת)
מה דעתך?
-
אני יודעת מכמה אנשים שטסו בשבועות האחרונים שהם עשו פה ושם שינויים וביטולים (ביטלו טיסה של שבת והעבירו נוסעים לטיסה בראשון, דברים כאלה). לדעתי כולם קצת באי שקט כרגע. נתקלתי בשבועות האחרונים בשני מקרים שונים של נוסעים שהגיעו מישראל ואחרי כמה ימים קיבלו הודעה שעליהם להכנס לבידוד בגלל מישהו חיובי בטיסה. זה נשמע קצת לא הגיוני וחלקנו התחלנו לתהות האם אולי זה לא מתייחס לטיסה אלא לשהיה בשדה התעופה. אני לא יודעת מה להגיד לך. אני באופן אישי כנראה הייתי אומרת ״סבבה, תביאו את הכסף, תודה״ ואז מחכה לראות מה קורה. בסופו של דבר, אם החברה מבטלת את הטיסה אתה מקבל את הכסף, שזה לא בהכרח מה שקורה אם אתה מחליט לא לנסוע.
-
תודה
הם נתנו 3 אופציות
1 להזיז את הטיסה יום אחד קדימה ללא עלות
2 זיכוי כספי 120% שמור בחשבון שלהם. לניצול תוך זמן מסויים, נדמה לי שנה.
3 זייכוי מידי 100%
נראה לי בנתיים להיות בסטנד ביי.
(אף שיכול להיות שלא ישאר מקום כיוון שהם דוחסים במטוס אחד טיסות של כמה ימים)
-
אוקיי. אם זה המצב, אז זה די דומה למה שקרה להורים של חברה שלי לפני כמה שבועות. הם כן טסו והיה בסדר, זה פשוט היה יום אחרי.
בהצלחה, בכל מקרה.