טיול לנורבגיה מגבלות קורונה
-
האם יש מגבלות בכניסה לנורבגיה מישראל? מה המדיניות שם ביחס לתיירים? ואם אני מגיע בטיסה נפרדת מאוסטריה, לא קונקשן? [דרכון ישראלי]
תודה
-
מחוסר התגובות אני מבין שאף אחד לא יודע והאמת גם אני אבל אני במקומך יוצר קשר עם השגרירות הנורבגית בארץ ( ואולי גם האוסטרית). בהצלחה. -
היי אני אמורה לטוס חודש הבא לסקנדינביה כולל נורבגיה,כרגע הם לא מכניסים ישראלים עד הודעה חדשה.רק אזרחים שגרים בנורבגיה יכולים להיכנס,דחו לי את הטיסה כבר פעמיים,מקווה שבחודש הבא הם יפתחו,חייבת להיות שם כבר פעם שניה.יש להם אתר שאני מתעדכנת בו כל הזמן,אם יהיה משהו חדש אשמח לעדכן אותך. -
אני הגבתי על מה שכתב,אני גם אמורה לטוס לשם חודש הבא,כרגע הם לא מאפשרים לישראלים להיכנס -
@אסף-16 אמר:
“מחוסר התגובות אני מבין שאף אחד לא יודע..."
אולי הסוגיה יותר פשוטה?!
השאלה נשאלה ברבע לשש בבוקר.
-
אני היתי מבטל טיול שאין ודאות מינימלית שיצא לפועל בגלל מדיניות מדינת היעד ובמקום “לשבת על המזוודות ולכוסס ציפורניים” בוחר יעד אחר השנה.את החלום אפשר לדחות למועד שביצועו יהיה ריאלי.
-
זה לא ממש משנה מאיפה אתה מגיע
או איזה דרכון יש לך.
נורבגיה ,נכון להיום, לא מכניסה זרים (למעט ועדת חריגים נישואים, עבודה, טיפול רפואי) לצרכי תיירות.
מציעה לך להחליף יעד.
-
יש כאלה שרבע לשש בבוקר זה אמצע היום… ויש כאלה ששתיים בלילה זה התחלת היום... -
OK Sherlock!
-
אני דחיתי את הטיול ל22 ביולי,אבל אם אני רואה שהמצב שם לא משתנה ברור שאטוס ליעד אחר,לא מוכנה לדחות יותר.חוץ מזה אני כל הזמן מתעדכנת באתר שלהם ככה שאני בבלל לא באי ודאות. -
יונית דברים יכולים להשתנות שם כל הזמן,אני עוקבת אחרי זה -
שיקול שלך.
היות והיא אינה חלק משנגן ולא ניזונה מהחלטותיו.
היות ועונת התיירות שלה קצרה מאד (תיאורטית מיוני-אוגוסט), כלומר כבר הייתה צריכה להיות פעילה,
היות והיא לא פתחה את השערים בהפסקות בין סגרים בעבר למיטב ידיעתי.
היות ובאירופה יש תנודתיות של הקורונה בשבועיים האחרונים ,ויש מדינות שמחמירות (למשל פולין… )
היות ותיירות לנורבגיה היא במידה רבה קרוזים ותיירות קבוצות- ואלו לא מתארגנים מעכשיו למחר---
אני מתקשה לראות איך נורבגיה נפתחת לתיירות במהלך השבועות הקרובים.
-
יונית, כתבת “יש מדינות שמחמירות, למשל פולין”.
תוכלי בבקשה להרחיב קצת או להפנות אותי למקור כלשהו?
תודה
-
ראיתי היום בחטף, (כי פולין לא מעניינת אותי כרגע)
שמחוסנים-יכולים להיכנס ללא בדיקה
אבל מי שאינו מחוסן מחויב ב7 ימי בידוד עם הכניסה (בעבר היה בדיקת קורונה עם הנחיתה)
אם זה רלוונטי לך חפשי באתר של משרד הבריאות או משרד התיירות הפולני.
-
תודה רבה
-
@יונית מה זאת אומרת שיקול שלי? הבעיה היא אצלהם לא אצלי,חוץ מזה אם עד סוף החודש הזה אני רואה שדברים אצלם לא משתנים אני אחליף ליעד אחר,כבר הייתי בנורבגיה לפני שלוש שנים,ורוצה לחזור לשם שוב.
-
-
דרך אגב עונת התיירות בנורבגיה נמשכת עד ספטמבר ולא כמו שכתבת,אני מתעדכנת אצלהם באתר לגבי פתיחה לתיירים -
בתיאוריה.
בפועל מ16.8 זמני הפתיחה של אתרים מתקצרים משמעותית מ11.00-17.00 ל…. 11.00-15.00
זמני מעבורות תיירים מתקצרים
ולא פעם בתחילת ספטמבר גם כבישים נחסמים בשלג ראשון .
אני לא רוצה לדכא את הרצון שלך לנסוע לנורבגיה ביולי השנה, רק מציעה לשקול חלופות שתוכלי לממש.