בדיקות PCR בגרמניה
-
שלום לכולם,
אנחנו מתכננים טיול שמתחיל בשווייץ – גרמניה – אוסטריה בקרוואן בעיקר באזור האלפים.
בכל קמפינג שבדקנו, בתנו בת ה-10 צריכה לעשות בדיקות PCR.
יש למישהו מושג איפה יש מרכזי בדיקות כאלה? או איפה אפשר לאתר מרכזים כאלה?
תכלס היא צריכה לעשות אותן כל 72 שעות כי היא לא מחוסנת… )-:
תודה מראש, נירית.
-
שיטה יותר יעילה אולי- תראי מה המסלול שלכם איפה נקודות החניה המשוערות ולפי זה לחפש בדיקות קורונה עבור הילדה.
כלומר אם מטיילים באזור אינטרלקן לדוגמה-לחפש PCR+ שם העיירה המרכזית באיזור … לראות טוב טוב את לוח הזמנים של הבדיקות (לעיתים רק בשעות אחרי צהרים או ימים מסוימים,) ולהמנע מבדיקות בימי ראשון ואולי גם שבת.
מעבר לכך-באוסטריה ילד הוא מתחת לגיל 10 נכון להיום, אבל כנראה שיהיה פחות מ12 החל מתחילת יולי.
-
הי אני יכולה להגיד לך שאנחנו חזרנו עכשיו מברלין ובכל חור יש תחנה לבדיקת pcr מאיזה סוג שתרצו, אני מניחה שזה ככה גם בערים גדולות אחרות בגרמניה, והם מאוד יעילים עם הבדיקות. לא יודעת לגבי אוסטריה ושוויץ. -
-
שוב אני לא יודעת לגבי שוויץ, בברלין בדיקת rt-pcr עלתה 50 יורו לאדם
-
מאמר שקראתי היום, בכלל בהקשר לצרפת (הבנתי ששם ,המדינה היחידה באירופה שבודקת חינם PCR גם לתיירים)
הם מציינים מחירי בדיקות PCR באירופה בטווח שבין 60-140€ לבדיקה- לא פירטו איזה מדינות.
-
תודה לכל מי שענה,
לפי מה שהבנתי – לכתוב בחיפוש PCR + שם המקום בגרמניה.
שתי שאלות נוספות:
- האם באוסטריה ילדים מתחת לגיל 12 לא חייבים בבדיקה?
- האם הערכות שקונים בבתי המרקחת תקפות לקמפינגים למשל?
-
- זו המגמה מ1.7- עדיין לא יצא ברשומות כתובות, אבל בהחלט זה הפרסום המקדמי מלפני שבוע.
- כן. הערכות טובות לכל נושא למעט טיסה חזרה לארץ. שים לב שתוקף הבדיקה העצמית קצר הרבה יותר (24 שעות) . שווה לבדוק מול אתרי הקמפינג הגדולים אם לא נעשות בהם בדיקות לפני כניסה.
-
תודה רבה