רכשתי כרגע את האפיק לוקאל פאס- בשל הקורונה הם שינו בעונה האחרונה
-
תנאים- כך שקודם כל הם עשו הנחה משמעותיתת לפאס- 583 דולר לכל העונה, וכן כרגע משלמים רק 50 דולר כדי “להחזיק” את הרכישה עד תחילת העונה. הפאס לכל העונה עולה כאמור רק 583 דולר- וכולל 10 ימים בוייל או ביבר קריק, ובקיסטון וברקנרידג’ ללא הגבלה (למי שגולש בקולורדו). מי שרוצה את הפאס ללא הגבלות- 783 דולר כרגע, והוא שווה מאד וכולל אף אתרים ביפן, ובארה”ב גם יוטה, אורגון וכו’. -
שמתי לב שאת הרבה על הקו של ארה”ב
שאלה – לא רחוק מידי, הרבה שעות נסיעה ?
איך המחירים יחסית לאירופה
-
המרחק הוא לא אישיו מבחינתי- התרגלתי לטוס רחוק הרבה יותר אם צריך להגיע למקומות מדהימים. אני לוקחת בחשבון שלוקח לי 24 שעות להגיע בהלוך ובחזור, וזה חלק משיקולי החופשה. אחרי שהייתי באוסטרליה, ניו זילנד, הוואי , אנטארקטיקה ואי הפסחא, קולורדו פתאום זה יחסית קרוב. מצד שני, יחסית לסופ”ש במילנו עם וויקאנד גלישה זה ממש רחוק. פשוט עושים חופשה יחסית ארוכה- 10 ימים ס”ה ומספיקים המון.
מחירים- סקי פס- יקר מאד. אבל אפשר לקנות פאס עונתי שמוזיל את העלויות ומי שמגיע לשם למעלה מ 4 ימים כבר סגר פינה.
טיסה ולינה- יקר.
מחיה- זול מאד.
אוכל על ההר- יקר מאד.
השכרת רכב- זול.
דלק- זול מאד.
הדרכה- יקר להחריד.
נוחות הגעה מרגע ההגעה- מאד גבוהה. ההגעה לרוב האתרים (וודאי אלה שמעניינים אותי) הינה על כביש בין עירוני רחב ונוח- ה I70 מדנבר ועד לפריסקו (אתר הסקי ברקנרידג’) ואז וייל. אלה 2 האתרים שאני גולשת בהם הכי הרבה.
יש לי המון פוסטים בנושא בבלוג שלי שם אני מפרטת הכל כולל עלויות.
-
תגידי יש כזה דבר סקי פס אחיד שאפשר להשתמש בו במדינות שונות? את ציינת פה את ארה”ב ויפן. -
אכן כן. האפיק פס הכולל והיקר יותר הוא פס שניתן להשתמש בו באתרים מוגדרים מראש במדינות שונות בהן יש לחברה שת”פ. הפאס הספציפי הזה, לדוג’ תופס גם בויסטלר קנדה, אתרים שונים ביפן, ואפילו חלק מהאתרים באירופה, ובהמון אתרים בארה”ב ובהם לא מעט מאתרי הסקי של קולורדו, יוטה וקליפורניה.
-
והוא תקף כמה זמן? -
לכל עונת הסקי מתחילתה ועד סופה- דהיינו מהיום הראשון לפתיחת האתר ועד היום האחרון לסגירת האתר. לדוג’ עונת 21-22 שזה הפאס שקניתי.
-
תודה