שרשור הגיגים נבואות וזבל- כל מה שממש חייבים לשחרר כאן
-
שבסוף אם חוזרים מחול יצפצפו על נחטק ותממשך העליה במחלה אז נתבג יסגר לחלוטין.
זה מה שיקרה כנראה בעל מקרה רד שהחוזרים מחול יקצרו את זמן ההמתנה לסגירתו לשבועות הקרובים.
-
-
מה לעשות שקופת חולים עדיין לא מגיעה אלייך הביתה לעשות בדיקת קורונה. כנראה לא עשית או אף אחד מבני ביתך. את קובעת תור ומגיעה לשם, אני למשל מגיע ברכב אבל יש האלה שאין להם רכב ומגיעים באוטובוס. מה לעשות אלו החיים. זה לא זלזול אלה ההוראות. במקום לעשות 14 ימי בידוד אפשר לעשות בדיקה ואחרי עשרה ימים עוד בדיקה ואם בשניהם שלילי משוחררים.
וכן, החיים קשים, גם החניון רחוק והילד הקטן נלווה גם כן ובאמצע צריך לשירותים וכולנו צריכים למצוא לו מקום. ובדרך פוגשים אנשים “רגילים״. בעולם אידיאלי המדינה היתה שולחת נציגים אלייך הביתה אבל זה לא המצב.
-
ממש כמו ג'ונסון בבריטניה, רק שזה רק חצי הקונספט בנתיים, זו מדיניות הפנים באנגליה צה19 ליולי.
זה טוב אחריות אישית בהתנהלות בתוך המדינה לדעת ג'ונסון, השאלה מה תיהיה המדיניות של גונסון בבריטניה לגבי תיירות נכנסת?
אצלנו לעומת זאת כבר רואים שהורוביץ מחמיר את תנאי הכניסה ההגבלות והבידודים, אז לא כל כך מובן איפה בא לידי ביטוי הקונספט שהבאת בעניין הכניסה של החוזרים מחו"ל בישראל.
אני עדין ממתין להצהרת גונסון בעניין זה בשבוע הקרוב.
-
שאלה אחרת- באיזה סיטואציה בעתיד אפשר יהיה להכריז שהמגיפה נגמרה? הרי בכל נקודת זמן שנעשה 60 אלף בדיקות נקבל כמה חיוביים, תמיד. מהו מספר הקסם?
מטרת החיסון זה לרווח את המאושפזים כדי שלא יהיה עומס על בתי החולים. כולם נדבקו או ידבקו בוירוס ולא משנה אם יסעו לרוסיה או ישארו בשכונה. השאלה אם זה יקרה בבת אחת ויהיה עומס על בתי החולים או שלא בבת אחת ויחד עם החיסון יטפטפו את החולים לבתי החולים והם יצליחו לטפל בהם.
לגבי הפרות הבידוד שיעשו סטטיסטיקה באיזה שכונות מפרים יותר, איזה גילאים ויתמקדו שם. כל הנתונים נמצאים על השולחן.
-
הטירוף בידודים והיסטריה זה ידביק אתזה בתור ומהתור הביתה, ואלרועי אמרה דחצי נדבקו בנתב"ג בתור להמתנה לבדיקה בכלל.
מתי ילמדו, שככל שאתה מתמקד בבעיה אתה מגביר אותה, זה הפוך מההגיון הרגיל.
באים לבדוק אנשים בכניסה לישראל למנוע כניסת וראינטים, יצרת פקעת אנשים בתור לבדיקה בצפיפות נוראית, וחצי מההדבקות זה בריאים מהממתינים בתור שהגיעו בריאים, שהלכו הביתה ויצאו שלילים בבדיקה בנתב"ג, אבל הם חולים, כי נדבקו בנתב"ג ואז לא ידעו שנדבקו ! עד שחלו ואז הדביקו את סביבתם.
לכן רוצים עוד בדיקה אחרי 9 ימים.
-
לא הייתי ממליצה לקחת דוגמא מבוג׳ו.
הורוביץ בטוח שאנשים *בארץ* ישהו בבידוד ולא יפרו את ההנחיות.
אין קשר בין זה לבין ההוראה לשבים מחו”ל לשהות בבידוד עד קבלת תוצאות הבדיקה – כבר כתבתי שהוא החליט לא לקבל את המלצות משרד הבריאות, שהרי בדיקה לאחר כמה ימים תתן תשובה יותר מהימנה – הקלה בהנחיות.
-
תפסית גונסון בבריטניה תנצח, הוא החלוץ, יש לו תעוזה.
אם לא תיהיה קטסטרופה של חולים קשים ומתים בבריטניה ב60 יום הבאים, זה נצחון הגישה - לחיות עם הוירוס- כשפעת עונתית.
גונסון החליף דיסקט, ממגיפה לשפעת עונתית, כאשר אצלו 27000 מאומתים ביום!
יש לו בי---ים. לגונסון הזה.
אם יצליח הרבה מדינות מחוסנות ילכו בעקבותיו.
אצלנו הדרג המשרדי - משרד הבריאות נצמד למודל הישן והידוע השמרני- כיסוי ישבן.
הורוביץ ובנט מנסים לשחרר את הלחץ שלהם.
כולם לדעתי ממתינים לראות חולים קשים ומתים-מספרים בחודש הקרוב.
בנט ילך אחרי גונסון במידה ויהיו תוצאות חיוביות לגישת-לחיות עם הוירוס.
שימו לב שבריטניה זה מקרה אקסטרים ממש, 27 טלף מאומתים ביום, ולמרות זאת ג'ונסון משחרר את כל ההגבלות!
אז בישראל זה משחק ילדים, אנחנו בטוחים הרבה יותר ומסתכנים הרבה פחות, גם עכשיו וגם לאחר ההמתנה לתוצאות אי בצוע הגבלות נוספות עכשיו שמשרד הבריאות רוצה.
-
הגיע הזמן. אי אפשר אחרת לאנשים ימאס. לבסוף אנשים יצפצפו בהמוניהם על ההנחיות. מה תעשה המשטרה? תדכא מרידה אזרחית בסגנון? ראינו לפני חודש ובהלוויות ההמוניות. חיינו עם מגפות נחייה עם זו לאחר שעשינו הכל כדי להפחית את הנזק. אחרי שניתנה הזדמנות לאנשים להגן על עצמם יחסית והם לא עשו זאת וחיסונים מכספי מיסים ייזרקו לפח על איזה זכות לחיים ובריאות אפשר לדבר הזכויות התנועה נרמסות בגלל אלו שלא קיבלו את מתנת החיסונים
-
הכל יקום ויפול, על מספר חולים קשה ומתים.
לא נדבקים המאומתים.
וכדי לדעת צריך זמן, קודם בירטניה עד סוף אוגוסט טכמובן אצלנו בשבועות הבאים.
כל השאר ספקולציות.
ד.א. החיסונים הועברו לדרום קוריאה, בתמורה לחיסונים מפייזר שאמורים להיות של דרום קוריאה כנראה באוקטובר.
-
זה לא רק בנתבג. אני מגיע עם הילדה לעשות בדיקה של קופת חולים באיזה קרוואן אמצע הרחוב ומגיע עם הילד הקטן שאין לו סידור אז בא איתנו ויש עוד משפחות בתור על המדרכה וגם אם אנחנו בריאים יתכן ונדבקים מהשאר שממתינים לבדיקה. במדינת ישראל לא יודעים לעמוד בתור.
ובבית קפה שאני קונה כל יום גם כולם אחד על השני. זה מנטליות ישראלית בלי קשר לחו״ל.
עד היום אני תוהה איך שנה שעברה כשהיו עשר אלף נדבקים ביום וישבנו במקדונלדס עם המוני אנשים לא נדבקו, והיינו בלי חיסון.
-
אבל את הבידוד עד קבלת התוצאות קבינט הקורונה כן קיבל לצערינו. או שפספסתי משו בשיח הזה.
אגב, כשהייתי בבידוד בגלל עובד מכבי אמרו לי להגיע עצמאית לבדיקת 10 יום אחרי ואילו משרד הבריאות אמר רק דראיב אין ברכב שלי. הלכתי עם מכבי שהיו יותר מציאותיים. מעבר לכך מנכל הבריאות אמר שאין לו בעיה בנתיים שאנשים ייסעו הביתה לבידוד מנתב"ג בתחבורה ציבורית.
-
אין יותר דרייבאין בדיקות. סגרו את זה
-
כאשר היה. ויש בנתב"ג ניראה לי
-
האמת שזה לא נורא, לשבת יום בבית, זה טוב, כי האנשים ילחצו על חברת פמי לתת תוצאות מהר, אם לא יצאו לתקשורת.
זה מודל שנעשה ביוון, זה בסדר גמור.
חזרת מחו"ל התקלחת נרדמת, ישנת חרפת איזה 10 שעות, התוצאה תחכה לך באפליקציה, ככה הבטיחו.
-
הוחלפו, לא נמכרו.
-
אם לא עבודה הייתי בסדר עם זה. חמשוש ויום ראשון בבית אבל פמי אחרו עם בדיקות עד 72 שעות. וחלק לא קיבלו בכלל
-
זה בדיוק מה שיביא ללחץ על פמי. כי שוהים בבידוד שלא יקבלו תוצאות תוך 24 שעות יתחילו לצעוק.
כיום בלי בידוד עד התוצאה, זה לא עניין את הנבדק.
מה שכן, כנראה שסופשים קצרים פחות מ72 שעות, יעלמו.
-
אבל זו המטרה. למנוע תנועה לחול. רק לעשירים
-
לצעוק בסדר אבל אם אתה צריך לחזור לעבודה אין לך זמן להיות צודק. או בדיקה של קופת חולים או פרטי ב 200 שח ושלום.