לונדון-היעד המחוסן -קיץ 2021-הבירה האירופאיית נפתחת-עדכונים !
-
חשיבה עקומה היא לא מחויבת המציאות
אפשר גם לחשוב ישר...
(גם אם זה קשה. עם הדרכה של אדם מבחוץ זה אפשרי)
א- שזה האתר הכי זול שמצאתי, ורציתי לשתף.
ב- שאני עצמי רכשתי כרטיסים ללונדון.
-
-
אני לא הולך למלון אלא למשפחה.
“אל על” מוכרים כרטיסים עם אפשרות לזיכוי .
לאחר ש”וויז אייר” ביטלו לי את הטיסה רכשתי ב”אל על”.
או שאטוס או שלא…
-
זה בהומור תרגע.
לרגע לא פיקפקתי בכוונותיך הטובות, לעזור גם למדימיינים ומתלבטים להקטין הוצאות.
נסיעה טובה, תהנה, מכל הלב.

לונדון נהדרת ובלי המגבלות עוד יותר, בעיקר באטרקציות ומוזיאונים, לא תיהיה הגבלת כניסה, והזמנת מקום מראש, הקלה חשובה לתייר.
נסיעה טובה.
אני חושב שבזמן האולימפידה הרבה ישארו בבית ברחבי אירופה ולא יצאו לנופש כולל לא בלונדון, זה תמיד היה ככה.
לכן סביר שלא יהיה צפוף.
-
עשה האלוקים את האדם ישר, והמה ביקשו חשבונות רבים (קהלת ז כט) -
-
-
הבנתי, עכשיו גם הפכת לאדמו"ר?!

-
יותר מדוייק – צדיק.
-
-
"עת לעשות סגרים ועת לפתוח סגריםעת לחלות ועת להחלים
עת להיתחסן ועת להדביק
עת לקנוס מפרים ועת לזרוק מפרים (למלונית)
עת לשים מסכות ועת לשרוף מסכות
ו את מנכל פייזר תירא ואת חיסוניו תשמור
כי זה כל האדם"
האמת חבל האירוניה שהמקום. שהיה אמור להיות נקודת האור המחוסנת שיפתח ראשונה הפכה למקור השני לוירוס ההודי דלתא שרמז על הבאות בכל יום שהתחלואה לא ירדה. וכמה עצוב השם של השרשור.
מצד שני אולי ההימור הבריטי והסינגפורי ילמד שבאזור יותר מחוסן הקורונה הופכת לכמעת רק שפעת. ומחוסנים שיחשפו ויחלו קל ללא קוביד ארוך יהיו מוגנים גם מהווריאנט הבא.
מעניין מה שקד אומרת על זה על מה שקורה פה ובריטניה עכשיו.
-
לי נגמרה הסבלנות לויכוחים עקרים. בסה״כ אנשים אומרים את דעתם באינטרנט, זה הכל.
כן יכולה להגיד לך שאנשי מקצוע רבים, בהם ארגון הבריאות העולמי, קוראים לבוריס ג׳ונסון לעצור את התכנית לפחות עד להשגת שליטה על המצב. כולנו רוצים לקוות שעבור מחוסנים הוירוס הוא סתם עוד צינון מבאס, אבל האמת היא שאנחנו לא יודעים אם זה המצב או לא. יש גישות שבוחרות להזהר ויש גישות שבוחרות להצטער. אנגליה מעדיפה להצטער. היא כבר מצטערת על זה שמרפאות הפוסט קורונה שלה לא קרובות ללעמוד בעומסים, וזה כנראה לא מפריע לה להמשיך. אולי כי אנשים עם פוסט קורונה עייפים מכדי למחות.
-
ורק להזכיר שבריטניה, בתקופה שהמחלה רק החלה, כבר עשתה “ניסוי” אחד כזה וג’ונסון בעצמו חלה (וחלה קשה) לאחר שהסתובב בשטח ולחץ ידיים חופשי חופשי כדי להראות שהוא לא מפחד מהקורונה… אם אני זוכר נכון, אז לקח להם אז שלושה שבועות בערך לחזור בהם מהרעיון הזה, אבל זמן רב הם הובילו את טבלת ההדבקות והתמותה באירופה בגלל ה”ניסוי” הזה. -
ואם הניסוי שלו יכשל זו תהיה אסמכתא שכנראה הוירוס הזה לא יעבור לעולם עם או בלי חיסון. כולם יסתכלו על בריטניה ויגידו מה יש לרוץ להתחסן כשהמדינה הכי מחוסנת בעולם עם הכי הרבה מאושפזים ופוסט קורונה
-
אולי דעתי אינה דעה פופלרית, אבל אני חושב שיש היגיון רב במהלך של ג’ונסון
ומדוע?
הדוגמא כאן היא דווקא ישראל. הצלחנו להגיע למספר חד ספרתי של נדבקים יומי עד שהגיע זן הדלתא לארץ. הזן הינו כל כך מדבק , כך שבהינתן שלא היו מגבלות כלל, מספריו צמחו באחוזים מטורפים. כך גם היה באנגליה כמובן, אם כי קצב הצמחיה היה נמוך יותר, ככל הנראה בשל ההגבלות שעדיין היו בתוקף, ואולי קצת יותר זהירות אצל האנגלים, שבניגוד אלינו לא חשבו שהנה הגיעה סוף הפרשה הזו.
מכאן אני מסיק שגם אם , תיאורטית, מדינת ישראל תיכנס לסגר מוחלט, קשה וארוך (נגיד – חודשיים), הרי שמספר הנדבקים לעולם לא ירד לאפס מוחלט. וברגע שיש וריאנט כל כך מדבק, הרי שמספיק שהוא נמצא “טיפה” באוכלוסייה, סופו להתפשט בצורה מלאה, בדיוק כפי שאנחנו חווים כרגע. כלומר, שבעצם אין דרך יעילה להתמודד עם ווריאנט כזה בסמוך לאוכלוסייה מחוסנת שהשפעתו עליה מוגבלת וקטנה הרבה יותר מאשר אותה אוכלוסייה חוותה בעבר.
התחושה (המבאסת) שלי היא שהפיתרון היחיד במצב שנקלענו אליו, הוא חיסון עדר טבעי. כלומר מאות אלפים (בעלי סיכון נמוך) עוד יידבקו בנגיף עד שהלכה למעשה לא תהיה אפשרות לנגיף להתפשט מעבר (80, 90 אחוזים מהאוכלוסייה). ואם זהו הפתרון היחיד, הרי שחזרה מלאה לשגרה היא דרך החיים היחידה הסבירה בצורה זו.
-
צדיק זה ברמה של בן אדם לעצמו.
אדמו"ר זה נותן שיעורים ועצות לצאן מרעיתו. באמצעות ציטוט פסוקי חכמה-חז"ל והנביאים.
-
תודה על הקישור לבדיקות במחיר טוב-של היום השני בבריטניה.
זה בהחלט שווה להשקיע מאמץ במציאת עיסקאות טובות, לבדיקות. בעיקר בדיקת היום השני.
ראשית אם יש מספר בני משפחה זה חיסכון לא קטן.
שנית, בנגוד לבדיקה לפני טיסה לישראל מבריטניה, שצריך לבדוק אמינות ועמעדה בזמנים, כדי לא להתקע ללא טיסה.
הבדיקת היום השני- ברגע שנרשמת מראש והזמנת, ושלחת-בצעת בםועל את הבדיקה בלונדון, זה לא צריך לעניין אותך אם יש תשובה אין תשובה מבחינת סרנת קנס וכו', אתה את חלקך ביצעת בבריטניה. לכן אם זה זול אבל נגיש לבצוע בתוך האזור שתשהה בו-זכית.
אחלה מחיר.
בהצלחה ונסיעה טובה.
-
תודה
שמעתי, שחלק מהאנגלים מקבלים את הבדיקה של היום השני-
וזורקים אותה לזבל, ז”א שכלל לא בודקים.
אין אכיפה.
-
לא זורקים, בעיקר לא תיירים.
העניין זה עושים אותה שולחים בדואר או מוסרים וזהו. מילאו את חובתם לרשויות. אין קנס, אין תוצאה יש תוצאה לא מעניין אותם.
זה מה שיקרה כאן גם כנראה. אם יעשו בדיקת שניה ביום התשיעי.
בידוד חולים לא מצליחים לעשות אז מעקב בדיקת היום התשיעי? בישראל????!
-
בריטניה כבר למעל ל 30000 מאומתים ביום.
מתקרבת למועד הסרת המגבלות.
השאלה באמת מי ירצה לבקר שם בעוד 10 ימים כאשר יהיו שם 50000 מאומתים ביממה וזה ממש לא משנה כמה חולים קשה יש שם.
הסטטיסטיקה היא לרעה.
הסיכוי להידבק גובר ולא יורק.
גם אם החשיפה למחוסן היא קלה בדרך כלל למרות שגם על זה אפשר להתווכח . מי יהיה מוכן לקחת סיכון ?
יותר מעניין יהיה לראות כמה מאומתים בעוד 10 ימים יהיו בשאר מדינות אירופה הסמוכות לבריטניה ?
זה יכול לתת תשובות לשאלות חשובות בנוגע להדבקה ולשיטת פעולה של מדינות בטיפול בדלתא.