שרשור הגיגים נבואות וזבל- כל מה שממש חייבים לשחרר כאן
-
לגבי הפרה הקדושה – אלה שבגיל הסיכון גם אם התחסנו הרי על פי פייזר יש להם בערך 10 אחוז סיכוי לחלות קשה. לעומתם הצעירים או הילדים גם בלי חיסון הסיכוי שלהם למחלה קשה זה פחות מאחוז. לכן ההשוואה בין מחוסנים ללא מחוסנים לא במקומה. אם תשווה בין מחוסנים בני אותו טווח גילאים ומחלות רקע אז אפשר להשוות. בינתיים החיסון עובד מעולה.
ברור שככול שיהיו יותר נדבקים גם יהיו יותר מאושפזים קשה. אם נניח בסוף ידבקו מיליון מבוגרים החיסון יגן רק על 90 אחוז מהם. גם אלה שיחלו רובם יחלימו בטיפול נאות. הבעיה שאם כולם ידבקו בבת אחת יגיעו מלא אנשים לאשפוז בבת אחת ואת זה מנסים למנוע. בסוף כולם ידבקו רק השאלה אם זה יקרה בבת אחת או לאט לאט. לכן כשמספר המאושפזים עולה על רף מסויים יש הגיון בסגר.
-
חברים זה לא החישוב
אוי ואבוי אם התחזית היא ש 10% מהמחוסנים בגיל מבוגר יחלו קשה, מזמן היינו בסגר אם זו הסטטיסטיקה. אתה מניח שבלי החיסון 100% יחלו קשה ואז נשאר 10% אחריי, ברור שזה לא המצב.
חברים די ללהג שטויות סעו לחו"ל ותהנו מה קרה לכם?
הקבוצות בפייסבוק מלאות סיפורי טיולים של אנשים שנהנים. אני אפרסם שבוע הבא טיול חדש.
מה יוצא לכם מהפטפטת הבלתי פוסקת הזו על הקורונה? זה פורום טיולים. תרשמו לפורום קורונה ודי.
האמת חלק מהקשקושים האלה פשוט מבדרים.
-
גם אני לא מבין את החברים.
חולים על סטטיסטיקה.
היופי בסטטיסטיקה זה שאפשר להציג את מה שרוצים ומה שלא לא לציין .
הקיצור 90 אחוז 84 אחוז 32 אחוז .. מה לעשות הקורונה יותר חזקה באחוזים.
האחוזים לטובתה איך שלא מסתכלים על זה.
ואם בסין לא מדתמשים בכרום אז כנראה שיש סיבה מוצדקת השרדות אמרתי כבר מקדשת את כל האמצעים.
ואפשר לקשקש על הסטטיסטיקה כל יום כאשר נראה את העליה במאומתים בחולים קשה ונמשיך להגיד אבל הסטטיסטיקה אומרת אחרת.
נראה מה יקרה פה לקראת ספטמבר ? האם בתי החולים יוכלו להתמטדד עם מאות חולים קשה ? בוודאי .
האם לשם אנו רוצים להגיע ? ממש לא.
יש פתרון אחר חוץ מסגר שהצליח ?
אשמח לשמוע...
-
-
-
מיהרת לברך את השם.
אבל לצערי יש לי חודשים של זמן טיפול בקורונה במעגלים הרבה יותר רחבים...
-
-
הרגת ...

-
ועכשיו רצינות קצת.
מתעסק גם בקורונה אבל לא בצד הרפואי.
יש הרבה תחומי עיסוק הקשורים ישירות לתוצאות הקורונה וההשפעות על המשק והממשל.
ולצעגי זה גזל אותי מעיסוקי בשגרה להרבה מאוד מאמצים ותחומי עיסוק שמעולם לא חשבתי שאבצע.
למדתי פרק בחיים שיש כוחות חזקים שאין להם מענה.
-
אין סיכוי שאתה עוסק בקורונה
זה כמו שאתה כותב שאתה רוצה לטוס לחלל וטרם ביקרת בלונדון בחיים.
זה כמו שאתה טוען שאתה טס ביזנס ולא מכיר את לאונג' המלך דוד ועוד ועוד בדיות ומעשיות
קשקוש בלבוש
-
-
-
אמת ויציב
-
ולכן אם אני יכול להרשות לעצמי לשכור מרצדס אס קלאסס ללון במלונות 5 כוכבים לטוס בחברות סדירות מחלקת עסקים עם משכורת של עןבד מדינה אז כל אחד יכול.
-
סיפורי מעשיות....
-
500 מאומתים לשעה 2000 ... מפחיד לחשוב איך נסיים את היום ....
הסטטיסטיקה ... אח הסטטיסטיקה ....

-
אני דווקא בעד תו ירוק מרוכך שיעודד התחסנות. יציבות מחולים קשה. ואי סגרים גסים מדי. זאת כדי שתהיה התפשטות בשליטה של הקורונה. במידה ולרוב מחוסן לא יחווה קוביד ארוך ו חשיפה לווריאנט חגש תסתיים בהצטננות זה יחדד חסינות אצל מחוסנים ויביא מחלימים מוגנים בדרך לחסינות עדר. זה לצד הגנה גדולה יותר לאנשים בסיכון גם מבין מחוסנים... -
-
-
הכלים שעבדו בתקופות.הקודמות לפני עידן החיסונים כבר לא רלוונטים, זה גדולי המומחים אומרים.
אני חושב שזה לא יגיע לסגר, אבל יש הרבה צעדים כאגע שניתן לעשות די פשוטים.
הציבור לא מקיים הוראות פשוטות, כמו מסיכות במקומות סגורים, זה דבר בעייתי מאוד.
ממש מתמרדים נגד ההוראות.
לצערי ממה שאני ראיתי, יש נטיה בציבורים מסוימים יותר להפר את ההוראות, וזה די מדאיג.