ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסות

פורום צפון אמריקה
    ניו יורק
    4
    8
    663
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • נעמי1220
      נעמי1220 נערך לאחרונה על ידי

היי,
      אשמח להתייעץ איתכם –

שאלה בנוגע ללינה – יש מלון בוושינגטון שמציע חדרים לארבעה אנשים, עם מקום לנעול את המזוודה. את וושינגטון אני עושה לבד. ההבדל בין זה לבין לקחת חדר הוא 160 דולר. האם למישהו יצא לעשות את זה? זה יכול להיות טוב כי אכיר אנשים לטייל איתם. אבל מבחינת בטיחות?

טיסות -

טס לניו יורק ב 27/08 JFK חוזר ב 11/09 מניוארק, הטיסות בלילה

1 – משנה שזה ניוארק? איך הדיוטי פרי?

2 – עדיף להזמין את הטיסות דרך סוכן או דרך אל על? אם אל על יוצא יותר יקר?

3 – מניו יורק תכננתי לנסוע ישר לוושינגטון לכמה ימים ברכבת וגם החזור. בדקתי טיסות פנים, זה יוצא עוד 130 דולר לעומת רכבת וחוסך לי זמן טיול. מצדיק את ההפרש?

4 – כמה זמן לפני טיסת פנים צריך להגיע לשדה?

5 – אשמח להסבר לגבי ההלוך. אני נוחת ב JFK ושלוש שעות אחרי שעת ההגעה הטיסה לוושינגטון. מה התהליך? יוצאים מהשדה ונכנסים שוב? נשארים? מה עם הביקורת גבולות? מזוודות? הטיסה מוזמנת בנפרד.

6 – אם כתוב שהטיסה הלוך מגיעה ב 05:30, כמה האיחור הוא בדרך כלל? וכמה זמן היציאה מהשדה לוקחת?

רוני סופר אנשיםטובים 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • רוני סופר
        רוני סופר @נעמי1220 נערך לאחרונה על ידי

@נעמי1220 אמר:

היי,
        אשמח להתייעץ איתכם –

שאלה בנוגע ללינה – יש מלון בוושינגטון שמציע חדרים לארבעה אנשים, עם מקום לנעול את המזוודה. את וושינגטון אני עושה לבד. ההבדל בין זה לבין לקחת חדר הוא 160 דולר. האם למישהו יצא לעשות את זה? זה יכול להיות טוב כי אכיר אנשים לטייל איתם. אבל מבחינת בטיחות?

תלוי במלון, במיקום שלו ובחוות הדעת עליו. לא בטוח שבלינת לילה אחד תמצא אנשים לטייל איתם.

טיסות -

טס לניו יורק ב 27/08 JFK חוזר ב 11/09 מניוארק, הטיסות בלילה

למה הפיצול. ראה תשובה 5.

1 – משנה שזה ניוארק? איך הדיוטי פרי?

לא משנה. יש הרבה חנויות לקניות. לא בטוח ששוות (לפחות לא בתחום המשקאות והסיגריות). תקנה בארץ. גם לא תצטרך לסחוב את הקניות.

2 – עדיף להזמין את הטיסות דרך סוכן או דרך אל על? אם אל על יוצא יותר יקר?

אותו מחיר. סוכן יכול לפתור בעיות שקורות. ראה תשובה 5.

3 – מניו יורק תכננתי לנסוע ישר לוושינגטון לכמה ימים ברכבת וגם החזור. בדקתי טיסות פנים, זה יוצא עוד 130 דולר לעומת רכבת וחוסך לי זמן טיול. מצדיק את ההפרש?

ראה תשובה 5

4 – כמה זמן לפני טיסת פנים צריך להגיע לשדה?

שעתיים זה די והותר. קח שעתיים וחצי.

5 – אשמח להסבר לגבי ההלוך. אני נוחת ב JFK ושלוש שעות אחרי שעת ההגעה הטיסה לוושינגטון. מה התהליך? יוצאים מהשדה ונכנסים שוב? נשארים? מה עם הביקורת גבולות? מזוודות? הטיסה מוזמנת בנפרד.

אני מניח שהטיסה לוושינגטון גם מJFK.

בעקרון אם זה שני כרטוסים שונים אז אתה עושה ביקורת כניסה, אוסף המזוודות (שזה בעצם יציאה מהשדה) עושה שוב צ’ק אין ובטחון .

שלוש שעות יספיקו.

למה לא תקנה כרטיס ישר לוושינגטון. אז הנחיתה כמעט תמיד בניו יורק אבל זה אותו כרטוס ואז המזוודות ממשיכות לוושינגטון מה שמפשט את הקונקשן.

סוכן יכול לתפור לך את ההלוך מהארץ לוושינגטון דרך ניו יורק וחזור לישראל ממקום אחר (לאן אתה ממשיך מוושינגטון. לא בהכרח כדאי לעבור בניו יורק) דרך ניו יורק. וגם את טיסות הפנים.

6 – אם כתוב שהטיסה הלוך מגיעה ב 05:30, כמה האיחור הוא בדרך כלל? וכמה זמן היציאה מהשדה לוקחת?

בעיקרון, בטיסות לארה”ב בחברות הרגילות, אין איחורים משמעותיים אלא במקרים יוצאי דופן.

נעמי1220 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • נעמי1220
          נעמי1220 @רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

@רוני-סופר

תודה

לגבי הלינה – זה 3 לילות. לא סומך על לטייל עם אנשים, אבל אם למישהו יצא לעשות את זה ויודע להגיד אם מסוכן או שכדאי להוסיף 500 שקל ולקחת חדר לבד?

לגבי הפיצול – אי אפשר. הרבה יותר יקר לעשות ביחד. סתם לדעת, בטיסת פנים יש דיוטי פרי? ומה דעתך אז, 500 שקל שווה את זה?

בגלל שצריך לצאת, כמה זמן לוקח לעבור את כל היציאה? ואז להיכנס שוב? עדיין שלוש שעות יספיקו?

המסלול הוא לנחות בניו יורק להגיע לוושינגטון ביום הרביעי בערב לטוס חזרה, 4 ימים בניו יורק, 3 בבוסטון ועוד כמה בניו יורק.

בנוגע לכסף – איך הכי כדאי לשלם אם אני לא רוצה לקחת הרבה מזומן? לפתוח חשבון מטח או לשלם עם כרטיס אשראי? מה העמלות שאשלם בכל מקרה?

רוני סופר תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • רוני סופר
            רוני סופר @נעמי1220 נערך לאחרונה על ידי

@נעמי1220

• בניו ארק הדיוטי משרת את כל הטיסות, גם הפנימיות.
            • שלוש שעות יספיקו.
            • למה לטוס 4 טיסות? לא יותר הגיוני : נ.י. –  דיסי – בוסטון – נ.י. ס”ה 3 טיסות. חוסך כסף וזמן.
            • ויזה כמה שאפשר, גם להוצאות קטנות כמו כוס קפה. תלוי בחשבון הבנק שלך וסידור העמלות שלך ותלוי בחסרת האשראי שלך, עדיף חשבון דולרי. בכל מקרה סך העמלות זניח מול כל ההוצאה כולה.

• נעמי1220
              נעמי1220 @רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

@רוני-סופר

הפנימית ב JFK, גם שם משרת פנימיות?

צודק אבל לא יכול, אני חוזר לניו יורק נפגש עם אנשים אחרים ומשם ממשיכים. בכל מקרה לבוסטון ניסע ברכבת. מבין שאתה בעד הטיסה לוושינגטון

אשמח לעזרה בנוגע ללינה בוושינגטון למי שיודע

karnielr תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • karnielr
                karnielr @נעמי1220 נערך לאחרונה על ידי

@נעמי1220

חשוב לדעת איפה מקום הלינה בוושינגטון. יש שם כמה אזורים לא חביבים במיוחד. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                • אנשיםטובים
                  אנשיםטובים @נעמי1220 נערך לאחרונה על ידי

@נעמי1220 אמר:

מניו יורק תכננתי לנסוע ישר לוושינגטון לכמה ימים ברכבת וגם החזור. בדקתי טיסות פנים, זה יוצא עוד 130 דולר לעומת רכבת וחוסך לי זמן טיול. מצדיק את ההפרש?

ממרכז העיר למרכז העיר – בקו ניו יורק וושינגטון – רכב יותר מהירה, כי לטיסה יש תקורה לא קטנה. בפועל סדר גודל של 3 שעות לפני הטיסה כבר צריך לצאת לכיוון השדה (תלוי בעיר, בשדה ובמיקום המדוייק בעיר), ועד שמגיעים ליעד אחרי הנחיתה זה שעה עד שעה וחצי (שוב תלוי). בעוד שברכבת זה רק חצי שעה תוספת כל כיוון. – כל המספרים טרם קורונה

אם אתה כבר ב JFK אז יש הגיון לקחת טיסה לוושינגטון. רק שים לב שאם אלו שתי טיסות נפרדות אז אם יש איחור של הטיסה הראשונה, יתכן שתפספס את הטיסה השניה ולא בהכרח תזכה לפיצוי כספי על הנזק. זה רק עניין של כסף כמובן. חשוב לוודא לאן הטיסה. שדה התעופ רונלד רייגן DCA נמצא כמעט בתוך וושינגון ואפילו נגיש לרכבת התחתית אבל שדה התעופה דולס IAD הרבה יותר רחוק בזמן ובכסף.

אם יש אפשרות לטוס הלוך לניו ארק במקום ל JFK, אז משם יש כעקרון רכבת ישירה לוושינגטון. יותר מהיר, יותר זול, והכי פשוט. יש רכבת ב 8:30 שזה אמור להתאים לטיסת הלילה של אלעל שמגיע ב 11:30 בבוקר. אם תיקח מקום לינה יחסית מרכזי אז קצת אחרי 12 אתה כבר במלון. המחיר 47 דולר נכון לעכשיו. אם משום מה פספסת את הרכבת יש רכבת נוספת ב10 בבוקר. – הלכו 47 דולר + עלות נסיעה חלופית. בדקתי מחיר של הרכבת של 10 להיום (כלומר בלי התראה) וזה 130 דולר. כלומר פספוס הרכבת יעלה לך קרוב ל200 דולר ושעתיים נזק.פסוס טיסה מ JFK יעלה לך גם מחיר של טיסה מ JFK מעכשיו לעכשיו וזה כבר הרבה יותר יקר

• נעמי1220
                    נעמי1220 @אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

@אנשיםטובים

תודה, אחזור לשרשור הקודם לצורך התכנון 🙂

סגרתי את הטיסות, השיקול היה מחיר, לכן הטיסה הלוך היא ל JFK. הטיסות נפרדות, והבנתי שצריך לעבור את הביקורת גבולות ולהיכנס שוב, מקווה שבשלוש שעות נספיק. הטיסה הוזמנה יחד עם הטיסות הישירות ואמרו לי שניתן לשנות בלי לשלם. זה אכן ל DCA. הטיסה חזור היא ב 30/08 ב 20:30, כך שבשדה צריך להיות ב 18:30 מה שיאפשר לי לטייל עד חמש בערך. אם הייתי לוקח רכבת, הייתי עושה את זה רק בבוקר אחרי. כך שאני חושב שזה עדיף. במקרה של פספוס, ניתן ללכת לרכבת ופשוט לקנות כרטיס שם? זה בטח יעלה הרבה יותר יקר בכל מקרה

@karnielr איזה? המלון שראיתי נקרא motto ונמצא באזור תחנת יוניון, והמלון שמציע חדרים לארבעה ליד כיכר דופונט. הוא נראה מסודר, אני רק לא בטוח מבחינת קורונה אם זה כדאי והאם בכלל זה בטוח. בגלל שארה”ב סגורה לאירופה אני לא יודע מי מגיע לשם

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון