ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אזהרה לישראלים מחברת השכרת רכב Green motion.

פורום אירופה
    8
    14
    2585
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מוצ'צ'ו
      מוצ'צ'ו נערך לאחרונה על ידי

שכרנו רכב שהוזמן דרך בוקינג ושילמנו על פול ביטוח, בהחזרת הרכב הם חיפשו דרך "לעקוץ" אותנו וטענו שברכב יש שריטה קלה שלא היתה. לציין שמבדיקת הרכב לפני, השריטה היתה. מדובר בשריטה של 2 ס"מ  לא במכה. הם טענו שהם גובי ממני כסף על השריטה, ושאני אתבע ואקבל את הכסף חזרה מבוקינג. טענתי שזו לא סיבה לחייב אותי במשהו שלא קרה! הם התעקשו, היינו לפני טיסה הם ניצלו זאת, וגבו 1734 יורו!!! לאחר שאיתי הפצירה לקבל הנחה  הם גבו לבסוף 1334 יורו! וזאת על שריטה שגם שלא בוצעה על ידי, גם גבו סכום מופקע ביותר וכל זאת כדי לעשוק את בוקינג על הגב שלי". הטיול היה משפחתי כייפי, ומהנה עד היום האחרון שהצליחו להרוס את ההרגשה של כולנו! אני מזהיר בזאת מטיילים ששוכרים רכב ברודוס, לא להתקרב לחברת Green motion!!!! חברה להשכרת רכב.. לשלם קצת יותר לחברות הגדולות ומובילות כמו אוויר, הרץ, סיקסט, יורופקאר, ולא ליפול עם Green motion!  ראו הוזהרתם!!!!
      משה 22 אנשיםטובים יונית דוקטור דו ליטל 5 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
      • משה 22
        משה 22 @מוצ'צ'ו נערך לאחרונה על ידי

@מוצ-צ-ו

הלוואי שהקוראים יקשיבו ויפנימו... 

הצרה שחלק גדול מחפש " מציאס" ... ו"מחיר מיוחד בשבילך" ו" רק היום המחיר במבצע  " ו " הנחה של 50 אחוז בהשכרה .... 

ולא ללכת לחברה מוכרת עם מוניטין ועם בטוח מלא וראש שקט ובשביל כמה סנטים או אגורות.

אוסיף ואומר שגם חברות השכרה שלא מציגות צי רכבים מרשים ומפואר וחדש. יש להסתובב באלגנטיות ולברוח כמו שטסלה מאיצה ... 

או שסוכן או חברת תיווך רכבי השכרה מייצג כמה וכמה חברות השכרה משם יש לסמן נתיב מילוט מואר ורחב...

משה 22 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • משה 22
          משה 22 @משה 22 נערך לאחרונה על ידי

@משה-22

הבעיה היא לא רק בהשכרת רכבים. היא קיימת גם בהזמנת טיסות ומלונות ושרותי תיירות שלא מחברות מהשורה הראשונה וחיפוש באינטרנט בכל מיני אתרים שמנפחים את עצמם ומבטיחים .. וכמובן שברגע שהם מציגים את אמינותם זה בדיוק הזמן להימלט מהאש כמו שהיתה באזור הרי איתן וגבעת יערים ביומיים וחצי האחרונים והיו להבות תאמין כי ראיתי והרחתי וחשתי אותם עלי ואני לא כבאי ולא תושב המקום.

או משרדי נסיעות מקומיים שהיום הם פתוחים ולמחרת יש שם קיוסק שמוכר סודה בטעם פטל.

מה שאני חוזר ואומר לקנות רק אצל חברות סדירות ובעלות מוניטין של עשרות שנים. ולא להתלהב מכך שהמטוס צבוע בצבעים אופנתיים והמחיר של הטיסה שווה למחיר של מילקי.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • אנשיםטובים
            אנשיםטובים @מוצ'צ'ו נערך לאחרונה על ידי

@מוצ-צ-ו אמר:

לציין שמבדיקת הרכב לפני, השריטה היתה

האם השריטה צויינה בטופס ההשכרה? בזמן ההשכרה יש מקום לסמן נזקים קיימים. אם ראיתם במפורש את השריטה היה כדאי לוודא שהיא מצויינת בטופס.

1334 אירו זה בהחלט סכום סביר לתיקון. בלי לבדוק האם מחיר התיקונים ברודוס גבוהים או נמוכים מאשר בארץ, אז גם בארץ פחחות וצבע לא יעלו 100 ש”ח. ולחברת ההשכרה אין אינטרס למצוא פחח בשטחים בלי קבלות בחצי מחיר.

ולא לשכוח שחלק מהנזק שנגרם לחברת ההשכרה הוא ימי בטלה. כלומר אם הרכב שוכב עכשיו 3 ימים במוסך אז זה 3 ימים שבהם הם לא השכירו את הרכב כלומר נגרם להם הפסד הכנסה וגם עם זה הם תובעים.

כך שסכום הנזק נשמע סביר, או לפחות לא חריג במיוחד.

ואחרי שאמרתי את כל זה – כן, זה מבאס. בהחלט יתכן שזו רמאות וזה מעצבן, וגם אם זו לא רמאות אלא תום לב זה לא עושה את זה כיף.

לחברה יש ביקורות לא טובות בכמה אתרים. זה כמובן לא בהכרח הכי אמין אבל זה כן מעניין.

אבל זה בהחלט יכול לקרות גם בחברות גדולות. בסופו של דבר ברור שהחברה חשובה, אבל הכי חשוב מנהל הסניף והפקיד שעליו נפלת

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • משה 22
              משה 22 נערך לאחרונה על ידי

פעם החזרתי רכב ששכרתי בסיקסט בגרמניה ובבגיקה בהחזרה הבודק מצא שפשוף קטן בכנף למטה שבקושי רואים. למרות שזה ממש לא הטריד אותי אפילו אם היה חסר דלת במרצדס כי הביטוח של סיקסט מכסה הכל. הבודק הלל לתא הכפםות והראה לי שהשריטה מסומנת. כומר שזה נזק ידוע. 

אבל מי ששוכר בסיקבט אז אין סיכוי שילבישו עליו נזקים ישנים או חדשים בגלל הביטוח הייחודי של שלמה סיקסט בישראל שכנראה וזו הנחת עבודה שלי שהיות והוא גם בעל חברת ביטוח אז יש כאן יתרון ... שלא צריך לרוץ ולתבוע חברת ביטוח אחרת.

צחצח המטייל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • צחצח המטייל
                צחצח המטייל @משה 22 נערך לאחרונה על ידי

@משה-22

היה לי מקרה מאד בעייתי עם סיקסט שהזמנו דרך שלמה הסוכן בארץ.

בטיול בדורדון נפלנו למים בשייט בקייאק ומפתח הרכב צלל ונעלם. כמובן שלא יכולנו להכנס לרכב וצלצלנו לסיקסט. הן ממש לא עשו כלום לסייע ולעזור ורק אחרי יומיים איתרו לנו רכב בעיר מרוחקת. נאלצנו לקחת מונית בעלות של 500 יורו בכדי לאסוף רכב חלופי. למרות שהיו לנו מלוא הביטוחים וביטול כל השתתפות הם לא דאגו לשלוח לנו מפתח או רכב חלופי ונאלצנו לשאת בנזק. גם השירות היה לא משהו. ניתן למדוד שירות של חברה רק בבעיות קשות ולא שהכל עובד . אני התאכזבתי מסיקסט.

גם הסוכן בארץ לא סייע לי כשחזרתי

משה 22 רוני סופר 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 5
                • משה 22
                  משה 22 @צחצח המטייל נערך לאחרונה על ידי

@צחצח-המטייל

מרגש. באמת סיפור מרגש .. 

מי נופל למיים מקיאק ? חחחח

ומי שם מפתח של חביתטוש בכיס כשהוא יוצא לשיט סוער בנחשולי נהר ? 

קודם כל אני שמח שאתם ניצלתם כל השאר לא חשוב.. כסף זה שטויות.

הירווחתם אחלה חוויה ותוכל חספר שהיית במבצע של השייטת בשביל שלא ישמעו על הפאדיחה.

אצלי בכל פכם בסיקדט שהייתי צריך שרות וסיוע ואפילו ביטול תשלום של כבישי אגרה סיקסט עזרו.

מחקו לי תשלום של 208 דולר בנסיעה בכביש אגרה בפלורידה לדוגמא.. 

לא חייבו בשדרוגים שאני רציתי לעשות שעולים מאות ואלפי יורו. 

החזרתי רכבים בלי מיכל מלא ולא חייבו.

רכבים שקיבלתי היו חדשים ואיכותיים כאילו עכשיו יצאו מהסוכנות.

אבל כמו בכל סיפור מעשיות תמיד יש יוצא דופן ואתה זכית . 

אם זה היה קורה לי ולא הייתי מקבל את השרות  הטוב ביותר שהמציאו עלי אדמות בסיקסט אז ... אין מצב שזה יקרה.

הם פשוט רואים את ההיסטוריה שלי אצלהם ואת סוגי הרכבים שאני שוכר והסכומים שאני מעביר להם וזה מספיק בהחלט וכמובן הארגון שאני עובד בו ושיש לו הסכם שמן מאוד איתם. 

• יונית
                    יונית @מוצ'צ'ו נערך לאחרונה על ידי

@מוצ-צ-ו

כמה לקחים:

1. לקרוא חוות דעת על חברת ההשכרה לפני ששוכרים.
                    2. לבדוק את המכונית בעת הקבלה שלה- ולדאוג שתקלות ושריטות יהיו מסומנות על הניירת כבר אז.
                    3. לא לחשוב שכולם מגיעים כדי לרמות או לעקוץ- כפי שאנשים טובים כתב למטה, לפעמים זה נוהל מקומי, לעיתים זו אי הבנה, ולעיתים האחריות כל עוד לא הוכחה שהיא אינה “במשמרת שלכם” (סעיף 2) היא באחריותכם.
                    4. העובדה שהורידו את גובה התשלום ב500 € אינה לטובת החברה, אלא מעידה על אי האמינות שלה (ראה סעיף 2).

• משה 22
                      משה 22 @מוצ'צ'ו נערך לאחרונה על ידי

@מוצ-צ-ו

יש את נושא השטיחים ברכב.

שים לב להימצאותם ברכב.

לעיתים הם אינם קיימים מתוקף מדיניות החברנ ולעיתים הוציאו אותם לניקוי ושכחו להחזיר וייחייבו אותך.

• רוני סופר
                        רוני סופר @צחצח המטייל נערך לאחרונה על ידי

@צחצח-המטייל

טוב, אבל אם היית שוכר מרצדס לא היו לך בעיות כאלה.

משה 22 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                        • משה 22
                          משה 22 @רוני סופר נערך לאחרונה על ידי

@רוני-סופר

אתה יודע מה ? 

יכול להיות ! לא פוסל שירות לקוחות vip לשוכרי רכבים יוקרתיים.

כמו בכל מועדון יוקרתי אחר .

וכולה מה ההבדל ? עוד כמה יורו  ... מסתם לקוח לשיח מהאמירויות .😄 שפורסים לו שטיח אדום ויש לו קבוצת אוהדים.

לא שווה ? 

• רונן1
                            רונן1 נערך לאחרונה על ידי

קורה גם בחברות הגדולות 

לא זוכר מתי ואיפה (מערב אירפה) החזרתי רכב כאמור באחת החברות הגדולות טענו שיש מכה/שריטה אחרי ויכוחים הנציג שם אמר מה אכפת לך הרי יש לך בטוח  בטול השתתפות.

הם מנצלים את העובדה שבדרך כלל שמחזירים רכב לחוצים לטיסה וגם ללקוח בדרך כלל זה לא עולה...

• דוקטור דו ליטל
                              דוקטור דו ליטל @מוצ'צ'ו נערך לאחרונה על ידי

@מוצ-צ-ו

אני לא בטוח שתחזור לקרוא תגובות אבל בכל זאת לדעתי הסקת המסקנות שלך לא נכונה, 

ראה תגובות כאן כמו המלצה לסמן כל פגיעה ולו הקטנה ביותר בטופס בזמן קבלת הרכב.

הזמנה בחברות הבין לאומיות לא תפתור שום דבר משום שכל זכיין  מקומי עושה שבת לעצמו ומחליט על המדיניות שלו.

למשל לי לפני שנתיים וחצי ב SIXT בצרפת, לקחתי את הרכב בפריס (על חווית קבלת הרכב אני אספר בהזדמנות אחרת) והחזרתי ב NANTES, ניסו להדביק לי חשבון הוצאות על מיקרו שריטות בפגוש הקדמי (להערכתי היו לכלוך ולא שריטות...),

אני דווקא לא התווכחתי, נתתי להם לחגוג, ואחרי שסימנו הכל והקלידו במסופון הראתי להם שבתחנה בפריס רכשתי ביטוח ביטול השתתפות עצמית. מסכנים היו צריכים לבטל את כל החיובים – כל הטרחה היתה לשווא ;-), לא נורא בטח הדביקו את החיוב לשוכר שהגיע אחרי.

דווקא באיים יווניים  לא קרה לי מקרה כזה, נראה שרודוס קצת התקלקלה

• משה 22
                                משה 22 נערך לאחרונה על ידי

לפני כשנתיים החזרתי את הרכב בניס כאשר לקחתי אותו במינכן. הרכב בלקיחה היה עם 17000 קמ והחזרתי עם בערך 19000 . והבחור בניס אמר לי שהם לר מודאגים ממצב הרכב כי גם ככה הוא הולך למכירה. הרכב לא יותר משלשה חודשים על הכביש אולי שכרו אותו 10 אנשים וזהו.

ככה שומרים על רכב ושרות טוב.

במקרה זה היה של חברת סיקסט ונכון שמדובר במקרה ברכב מרצדס סי אל אס 450 .

וגם לא שילמתי עלות החזרה כיווון אחד למרות שחתמתי על 350 יורו עלות שכזו.

ונם לא תדלוק של החזרת רכב עם 3/4 מיכל.

וככה היחס כלפי בעשרות השכרות של סיקסט .

מעולם לא עקצו או רימו או אפילו ניסו.

תמיד קיבלתי הרבה יותר ממה ששילמתי.

גם בשירות אישי בארץ שתמיד גם בסיום ההשכרה מתקשר מנהל שרות אלי ושואל על השרות שיבלתי והאם הרכב הלם את ציפיותי והאם נהינתי מהרכב .

וגם השרות בחול החל משרות וי איי פי בהמתנה לרכב בחדר אירוח ופינוקים ושרות מזוודות והדרכה עד לרכב ושרות מרצדס אישי בעת בעיה ברכב בדרך.

אני חטשב שכל אחד יכול לעשות כמוני ולהוריד מעצמו את כל הבכיות והעצבים והתביעות ולנסוע בראש טוב ובכלל להנות ממיטב כלי הרכב העולמיים ברמות הגבוהות בכלום כסף.

• 1 / 1
                                • פוסט ראשון
                                  פוסט אחרון